Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ca sa nu ma dau si eu cu capulde ele..............

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
mirceacaragin
Pasionat

Data înscrierii: 06/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 7:09 pm    Titlul subiectului: ca sa nu ma dau si eu cu capulde ele.............. Răspunde cu citat (quote)

..........tot cu incintele astea...........vreau sub GZR 12XD-AL......500WATT RMS !
ACUMA......VREAU INCINTA CUSTOM O SA O FAC DIN PAL DE 18MM.......PT PORBAGAJUL UNUI LOGAN!!! AM INTELES CA TRE SA AIBA VREO 80 LITRII PE BASS REFLEX!!! VA ROG DIN SUFLET DATIMI VREO IDEE PT CA VREAU SA ARATE BINE......SI UNDE SE FACE GAURA PT BASS REFLEX PT UN RANDAMENT BUN.........CE LUNGIME SI DIAMETRU TRE SA AIBA TUBUL!! VA SUPER MULTUMESC!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 7:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam subtire palulu....dak esti din bucuresti te pot ajuta yo...
mirceacaragin
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

IS DIN TIMISOARA.............SI II GROSIMEA MAXIMA DE CARE DISPUN..........AM UN PRIETEN CARE ASAMBLEAZA MOBILIER SI O ZIS CA MA REZOLVA DE CEVA MATERIAL!!! DAR DACA E SUBTIRE...............
Sus
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai putea incerca....dar foaia de pal kre o pui la difuzor...pune-o dubla...adica pui 2 una peste alta...ks a nu vibreze...dar poti incerca
mirceacaragin
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ASA MA GANDEAM SI EU...............NUMA CA NU AM DELOC IMAGINATIE DE CARE INCINTA SA FAC...............TRAPEZOIDALA AS FACE EU...........DAR CRED CA E MAI COMPLICAT............ARE CINEVA ASA CEVA FACUT SA IMI DEA NISTE DIMENSIUNI??? SI CU GAURA AIA DE BASS REFLEX..........MULTUMESC
Sus
mirceacaragin
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mai 28, 2008 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma ajuta cineva????
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Mai 28, 2008 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

moga_mihai a scris:
cam subtire palulu....dak esti din bucuresti te pot ajuta yo...

E ok 18mm pentru subwooferul de care vorbim. Ceva intarituri ici-colo si nu are probleme.

Sus
mirceacaragin
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mai 28, 2008 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sper sa imi dea cineva niste idei
ca de unu singur e cam greu....................sa ma contrazica cine a incercat sa faca ceva bun!! Wink)
Sus
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Mai 28, 2008 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mirceacaragin a scris:
sper sa imi dea cineva niste idei
ca de unu singur e cam greu....................sa ma contrazica cine a incercat sa faca ceva bun!! Wink)

Am eu o incinta facuta de firma lor de la Severin a fost pentru un Nuclear de 12" PM daca te intereseaza, e din MDF, mochetata in stare f buna la jumate de pret.
Sunt din HD Very Happy
Sus
mirceacaragin
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SA VEDEM................ALTCINEVA NU SE OFERA SA IMI DEA NISTE IDEI??? HAI CA IS MULTE LOGANURI PE PIATA Smile)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum