| |
| Autor |
Mesaj |
mirceacaragin Pasionat
Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 89
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 7:09 pm Titlul subiectului: ca sa nu ma dau si eu cu capulde ele.............. |
|
|
..........tot cu incintele astea...........vreau sub GZR 12XD-AL......500WATT RMS !
ACUMA......VREAU INCINTA CUSTOM O SA O FAC DIN PAL DE 18MM.......PT PORBAGAJUL UNUI LOGAN!!! AM INTELES CA TRE SA AIBA VREO 80 LITRII PE BASS REFLEX!!! VA ROG DIN SUFLET DATIMI VREO IDEE PT CA VREAU SA ARATE BINE......SI UNDE SE FACE GAURA PT BASS REFLEX PT UN RANDAMENT BUN.........CE LUNGIME SI DIAMETRU TRE SA AIBA TUBUL!! VA SUPER MULTUMESC!! |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
cam subtire palulu....dak esti din bucuresti te pot ajuta yo... _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
| Sus |
|
 |
mirceacaragin Pasionat
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| IS DIN TIMISOARA.............SI II GROSIMEA MAXIMA DE CARE DISPUN..........AM UN PRIETEN CARE ASAMBLEAZA MOBILIER SI O ZIS CA MA REZOLVA DE CEVA MATERIAL!!! DAR DACA E SUBTIRE............... |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai putea incerca....dar foaia de pal kre o pui la difuzor...pune-o dubla...adica pui 2 una peste alta...ks a nu vibreze...dar poti incerca _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
| Sus |
|
 |
mirceacaragin Pasionat
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 7:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ASA MA GANDEAM SI EU...............NUMA CA NU AM DELOC IMAGINATIE DE CARE INCINTA SA FAC...............TRAPEZOIDALA AS FACE EU...........DAR CRED CA E MAI COMPLICAT............ARE CINEVA ASA CEVA FACUT SA IMI DEA NISTE DIMENSIUNI??? SI CU GAURA AIA DE BASS REFLEX..........MULTUMESC |
|
| Sus |
|
 |
mirceacaragin Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 28, 2008 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ma ajuta cineva???? |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Mai 28, 2008 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| moga_mihai a scris: | | cam subtire palulu....dak esti din bucuresti te pot ajuta yo... |
E ok 18mm pentru subwooferul de care vorbim. Ceva intarituri ici-colo si nu are probleme. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
mirceacaragin Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 28, 2008 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
sper sa imi dea cineva niste idei
ca de unu singur e cam greu....................sa ma contrazica cine a incercat sa faca ceva bun!! ) |
|
| Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Mie Mai 28, 2008 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mirceacaragin a scris: | sper sa imi dea cineva niste idei
ca de unu singur e cam greu....................sa ma contrazica cine a incercat sa faca ceva bun!! ) |
Am eu o incinta facuta de firma lor de la Severin a fost pentru un Nuclear de 12" PM daca te intereseaza, e din MDF, mochetata in stare f buna la jumate de pret.
Sunt din HD  |
|
| Sus |
|
 |
mirceacaragin Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 29, 2008 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
SA VEDEM................ALTCINEVA NU SE OFERA SA IMI DEA NISTE IDEI??? HAI CA IS MULTE LOGANURI PE PIATA ) |
|
| Sus |
|
 |
|