Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

calitatea conteaza
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca la amplifu jbl nu ai filtru subsonic eu teas sfatui sa mergi pe DLS penru ca o sa scoti totul din el
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
wassup

Data înscrierii: 12/Mai/2007
Locație: moon

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha... dar totusi .. is mai bune "Rockford, un DLS, un Focal, JL ceva" decat JBL astea care ziceam eu ? si asus .. m`am uitat de ex la JL .. si ceva bun am vazut dar si pretzu e de 3 ori mai mare .. eu vreau ceva bun .. si pretzu apropiat de alea.. Smile
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 11:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti-am zis eu unul bun si cat de cat accesibil. Hertz ES 380. sau poti incerca Hertz Hi-energy care sunt f bune, dar si mai scumpe.

acum ce woofer ai? ce Hertz? poate nu esti multumit de al tau fiindca e pus in tub.

PS: vezi ca ti-am trimis MP
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 12:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Turcuman Robert a scris:
ti-am zis eu unul bun si cat de cat accesibil. Hertz ES 380. sau poti incerca Hertz Hi-energy care sunt f bune, dar si mai scumpe.

acum ce woofer ai? ce Hertz? poate nu esti multumit de al tau fiindca e pus in tub.

PS: vezi ca ti-am trimis MP

cu ce ai comparat hertz-ul...mie mi se pare ca are raport calitare pret PROST... am avut esk 165 si es 300d , am ascultat MILLE si pot sa spun ca sunt dif la 60%din pret care suna mai bine...apropo ce are pe masina importatorul hertz stii Question Question
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 12:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MILLE costa enorm... am ascultat SPACE K8 si mi-au placut foarte mult. ESK 165, ES 300 nu-si merita banii, pai?

nu, nu stiu ce are pe masina.
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Turcuman Robert a scris:
MILLE costa enorm... am ascultat SPACE K8 si mi-au placut foarte mult. ESK 165, ES 300 nu-si merita banii, pai?

nu, nu stiu ce are pe masina.

Very Happy ...

revenind la topic pot sa spun in cunostinta de cauza urmatoarele :
poti sa cumperi mama sculelor DACA NU SUNT MONTATE BNE SUNA EXTREM DE PROST !!!
wassup sa stii difuzoarele se recomanda in functie de muzica pe care o asculti si...un lucru foarte important este GUSTUL Exclamation poate sa iti placa niste difuzoare cu un sunet cald armonios sau unele agresive
am vazut ca ai precizat de jl audio ...pot sa-ti spun k in ce priveste sq sunt f buni in cea ce fac ...costa si pe masura
iar ca amplificare ia ceva mai bun...difuzoarele din fata si amplificatorul conteaza foarte mult int-un sistem (unii spun ca cel mai mult)
Sus
wassup

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 9:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda _vrx_ .. am vazut si eu jl .. dar cum ziceai .. preturi pe masura .. Smile
eu vroiam ceva in jurul alor 2 .. adik cam pana in 400-500 ron ceva dif bun Smile

wassup

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am auzit acum destule pareri .. toate diferite .. dar nu m`am decis asupra niciuneia .... am obs .. ca altii zic de unele .. dar acelea costa ... Sad

care spunetzi voi sa imi iau pana la urma ? Confused

wassup

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o metodata finala ? Smile
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mareste bugetul Very Happy sau ramai pe hertz pana mai faci rost de ceva bani.
tu ai hertzul in cutie sau tub ?
Sus
wassup

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 10:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cutie .. uite ..

2006-03-31_dsc_0024_.jpg
 Description:
 Filesize:  57.49 KB
 Viewed:  309 Time(s)

2006-03-31_dsc_0024_.jpg

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt mai multe aspecte ce trebuiesc luate in considerare :
-cutia daca nu are litrajul corespunzaror + distanta dintre magnet si peretele din spate, va suna prost
- amplificatorul ar fi fost bine sa fi avut ceva mai multa putere Sad
- nu pot sa-mi dau seama daca dif-ul ara una sau 2 bobine
- cred ca este o incinta seald , iar daca am dreptate sa stii ca s-ar putea sa-ti placa mai mult un BR ...incearca sa faci o proba

parerea mea e ca mai bine ai schimba amplificatorul,iar sub-ului sa-i faci o incinta din mdf BR ,asta asta in cazul in care incinta ta e facuta dupa "ureche"
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa cum e mochetata este custom, si e inchisa. intr-adevar, o incinta cu BR cu acelasi difuzor ar face diferenta. chiar si pe aceeasi amplificare.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am vazut niste boxe din astea in vitan dar aveau portul in spate
Sus
wassup

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 6:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda.. de aceea am zis ca vreau sa schimb .. sa bag ceva "mai tare" in ea .. si vroiam sa aud niste pareri .. adik .. am auzit destule .. dar fiecare are o dif parere .. ma gandeam acuma sa aud si ceva o parere finala Smile thx
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum