| |
| Autor |
Mesaj |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 1:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu ti-as recomanda un Blaupunkt.Eu am toata linia audio Blaupunkt in afara de mp3 player care e Panasonic si sunt super multumit.Am facut o comparatie cu un prieten care are JBL in masina si sincer mi se pare mult mai tare Blaupunkt.
Eu as merge pe un Velocity Vw 300.Mi se pare super...!
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/Velocity_Vw_300/ |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu ti-am zis combinatia aproape perfecta in sensul ca ieftina si foarte buna: dls ca 12 si P1222...suna aproape perfect. |
|
| Sus |
|
 |
Taazz20 Pasionat

Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 102
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| io tot nu il intzeleg,parerea mea e k trecerea de la Hertz la JBL sau Blaupunkt sau ce a mai fost recomandat acolo cum a zis shi ie Asus ie un downgrade,refai incinta la Hertzu ala, fai un BR shi nu cred k o sa vrei sa mai treci la JBL |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ahhhh.... asta am zis de la bun inceput |
|
| Sus |
|
 |
Blak Priceput
Data înscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 238
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Difuzorul acela este destul de potent.... si nu vorbesc prostii.... m-am jucat pe mai multe difuzoare hertz.... si in momentu de fata folosesc tot hertz... Construieste o incinta BR si pune un amplificator mai potent...si totusi sa fie si ceva calitativ...
Blaupunkt.... Dezamagit total de ei... Acum vb de o diferenta dintre o dacia si un BMW.... totusi...
JBL suna mai agresiv... depinde ce cauti... posibil ca acel JBL sa sune mai agresiv! |
|
| Sus |
|
 |
wassup

Data înscrierii: 12/Mai/2007 Mesaje: 19 Locație: moon
|
Trimis: Mie Mai 23, 2007 12:24 am Titlul subiectului: |
|
|
aha .. ms mult .. acum am sa ma decid la ce raman .. si cand o sa pun am sa va zic .. sa vad daca o sa fiu si multumit ..
apropo .. am fost sa ma interesez de condensatoar .. daca are rost sa imi pun sau nu. Am auzit ca, cu condensator tzine curentu mult mai mult in baterie. La mine acum pe sistem`u care il am, tzine cam aprox 2 ore. Daca imi pun condesantor o sa tzina mai mult bateria, cu motorul oprit ma refer ? thx _________________ "Pentru unii dintre noi, respectul e tot ce conteaza" |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Mai 23, 2007 5:15 am Titlul subiectului: |
|
|
condensatorul nu e nici sursa de curent nici acumulator de zeci de Ah. e pur si simplu un condensator de capacitate mare, ce ajuta la stabilizarea tensiunii in sistemul electric, uneori suprasolicitat de amplificator. daca ai un sistem audio mai puternic, si pui la bornele bateriei un multimetru, vei vedea in varfurile de basi scaderea tensiunii. ei bine, condensatorul la asta e folosit, combate acele scaderi. in nici un caz nu prelungeste perioada de descarcare a acumulatorului. in schimb prelungeste perioada de viata a acestuia, precum si a alternatorului. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
wassup

|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
aha.. am inteles ... totusi ... s-ar putea sa imi pun  _________________ "Pentru unii dintre noi, respectul e tot ce conteaza" |
|
| Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Mie Mai 30, 2007 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca ar fi sa aleg intre hertz-ul tau si Alpine-ul de pe prima pagina as alege alpine. JBL-ul nu l-am ascultat. |
|
| Sus |
|
 |
wassup

|
Trimis: Sâm Iul 07, 2007 4:35 am Titlul subiectului: |
|
|
aha.. ok _________________ "Pentru unii dintre noi, respectul e tot ce conteaza" |
|
| Sus |
|
 |
|