Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

calitatea conteaza
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 1:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ti-as recomanda un Blaupunkt.Eu am toata linia audio Blaupunkt in afara de mp3 player care e Panasonic si sunt super multumit.Am facut o comparatie cu un prieten care are JBL in masina si sincer mi se pare mult mai tare Blaupunkt.
Eu as merge pe un Velocity Vw 300.Mi se pare super...!

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/Velocity_Vw_300/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 3:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu ti-am zis combinatia aproape perfecta Very Happy in sensul ca ieftina si foarte buna: dls ca 12 si P1222...suna aproape perfect.
Sus
Taazz20
Pasionat

Data înscrierii: 03/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

io tot nu il intzeleg,parerea mea e k trecerea de la Hertz la JBL sau Blaupunkt sau ce a mai fost recomandat acolo cum a zis shi ie Asus ie un downgrade,refai incinta la Hertzu ala, fai un BR shi nu cred k o sa vrei sa mai treci la JBL
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 6:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ahhhh.... asta am zis de la bun inceput
Sus
Blak
Priceput

Data înscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 11:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzorul acela este destul de potent.... si nu vorbesc prostii.... m-am jucat pe mai multe difuzoare hertz.... si in momentu de fata folosesc tot hertz... Construieste o incinta BR si pune un amplificator mai potent...si totusi sa fie si ceva calitativ...
Blaupunkt.... Dezamagit total de ei... Acum vb de o diferenta dintre o dacia si un BMW.... totusi...
JBL suna mai agresiv... depinde ce cauti... posibil ca acel JBL sa sune mai agresiv!
Sus
wassup

Data înscrierii: 12/Mai/2007
Locație: moon

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha .. ms mult .. Smile acum am sa ma decid la ce raman .. si cand o sa pun am sa va zic .. sa vad daca o sa fiu si multumit .. Smile

apropo .. am fost sa ma interesez de condensatoar .. daca are rost sa imi pun sau nu. Am auzit ca, cu condensator tzine curentu mult mai mult in baterie. La mine acum pe sistem`u care il am, tzine cam aprox 2 ore. Daca imi pun condesantor o sa tzina mai mult bateria, cu motorul oprit ma refer ? thx

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 5:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

condensatorul nu e nici sursa de curent nici acumulator de zeci de Ah. e pur si simplu un condensator de capacitate mare, ce ajuta la stabilizarea tensiunii in sistemul electric, uneori suprasolicitat de amplificator. daca ai un sistem audio mai puternic, si pui la bornele bateriei un multimetru, vei vedea in varfurile de basi scaderea tensiunii. ei bine, condensatorul la asta e folosit, combate acele scaderi. in nici un caz nu prelungeste perioada de descarcare a acumulatorului. in schimb prelungeste perioada de viata a acestuia, precum si a alternatorului.
Sus
wassup

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha.. am inteles ... totusi ... s-ar putea sa imi pun Smile
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Mai 30, 2007 7:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ar fi sa aleg intre hertz-ul tau si Alpine-ul de pe prima pagina as alege alpine. JBL-ul nu l-am ascultat.
Sus
wassup

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2007 4:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha.. Smile ok
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum