Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Care sa fie si de ce?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
NIX
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, o sa sune foarte prost. Garantez treaba asta din experienta (si eu am 60W RMS puse direct pe player, nu 90W Very Happy

Am de gand, pe viitor, sa pun maxim 35W RMS direct pe player pentru ca stiu diferenta. Am un prieten care a schimbat difuzoare de 4 mil cu unele de 2 (aceeasi marca) si se auzeau de o mie de ori mai bine.

Later Edit:
deliric2007 a scris:
asus pai nu ma ajuta amplificatorul? k doar are 2x80 si 1x240 pentru sw! din motivul asta am optat pentru GZ'uri k sunt de 90w rms

Scuze, am postat in acelasi timp si nu am vazut ca ai zis de statie. In cazul asta... da, e OK asa Smile

deliric2007
Pasionat

Data înscrierii: 27/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

erau ma bune sistemul caustic de 180ron?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
deliric2007
Pasionat

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 7:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NIX deci e de bine? cu amplificator si cu GZ'urile amplifiacte + sw, credeti k s'ar auzi decent?
Sus
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 7:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai depinde de amplif, dar daca scoate undeva aproape de 80W RMS pe canal, da. Acum depinde si la ce te astepti, GZ de obicei merge pe TARE (ma refer ca basul e mai energic decat la alte marci la fel de consacrate). E adevarat ca nici prost n-o sa se auda Very Happy

Coustic-urile cred ca erau de preferat daca nu amplificai.

Oricum, indiferent de parerile noastre, ideal este sa-ti placa tie. Sa ne zici daca esti multumit!

deliric2007
Pasionat

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

statia skoate 4ohmi 2x80 rms cu 2ohmi 2x120 rms si 4ohmi 1x240 sw
o sa zic fii sigur aku ramane in cat timp se face livrarea si daca sunt pe stoc produsele! In mare sunt multumit sper ca cei 1000ron sa fie o investitie buna, aku astept livrarea!
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca ampliful este pe 2 canale nu 3 si daca il vei pune pe sub va fi in punte si difurile iti vor ramine pe player
tie iti trebuie un amplif pe 3 sau 4 canale
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 10:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am vazut unde ai zis de amplificator. oricum, spune modelul. confirm ce a spus chris, sper sa nu fie pe 2 canale si sa vrei sa amplifici si subul cu el ca nu prea poti.
Sus
deliric2007
Pasionat

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MAC_Power_Bass_2/

asta e statia deci nu o pot folosi si la sw si la sistemul fata????????
atunci tre sa skimb GZ'urile cu clerion la 40w rms k sa se auda bine????
Sus
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate cu statia aia amplifici ori subwoofer-ul, ori difuzoarele. Daca vrei sa amplifici si difuzoarele si sub-ul iti trebuie ceva pe 4 canale, gen Rock 8000 de la Magnat (sau ceva similar).
deliric2007
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NIX mc nu stiam asta si am si facut comanda aku ce sa fac ce sistem sa'mi iau? se merita un sistem de 40wrms pe fata si sw in portbagaj sau sa renunt la sw si amplificator si sa iau 2 boxe?
Sus
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 12:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai da un telefon la be-loud, poate n-a plecat inca comanda ta!

LE: am vazut cat e ceasul Shocked mai bine dai mail Smile

deliric2007
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu mai stiu ce sa fac sa ma ajute cineva in masura!
deja ma intreb daca mai renteaza sa dau 500 ron pe o statie si un sw daca in portiere imi pun un sistem slabut care sa fie dus de hu credeti k se merita???
Sus
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai de ce nu? Statia aia poate merge si la 25% din volum ca sa completeze difuzoarele, nu trebuie neaparat sa stea la 75%.
deliric2007
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 12:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NIX sincer nu te'am inteles
adika sa tin statia la 25% volum si difurile alea de 40wrms sa le tin la 75%
Sus
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 12:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu, nu. Eu am vrut sa zic altceva:
Daca aveai GZ-urile alea amplificate cu 80W, ai fi avut destul mid-bas in masina si amplificatorul de la subwoofer ar fi trebuit tinut destul de tare, ca sa completeze ca lumea cu bas.
Daca pui sisteme pe la 40W, statia ce amplifica subwoofer-ul trebuie tinuta mai incet, ca altfel te copleseste cu bas si nu mai intelegi nimic din muzica aia.

Ai inteles ce vreau sa zic? E tarziu si poate nu ma exprim ca lumea Confused

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum