| |
| Autor |
Mesaj |
deliric2007 Pasionat
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 67
|
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2007 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa parerea mea, Ground Zero. Dar e pacat de ele daca nu le amplifici.
Daca le pui direct pe HU, cred ca mai bine iei Clarion: sunt si mai usor de miscat (doar 40W RMS) si sunt si componente (GZ erau coax). _________________ Please my ears... |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2007 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
in primul rand vezi ca ai postat gresit ... aici se vb despre HU nu despre difuri !
in al II rand spunene ce asteptari ai de la difuri ?!
in bugetul tau ar intra si http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS2105/ care nus de trecut usor cu vederea !
dar ... cel mai bine este sa le asculti .. sati faci o parere ! cemi place mie se poate sa nuti placa tie si invers ! |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2007 11:34 pm Titlul subiectului: pai |
|
|
Asa e am gresit topicu nici o prb sa mi se mute fara suparare!
n'am mai scris k le amplific si ce hu am k mai am un post anterior si nu froiam sa ma repet. HU este un sony GT-200, statia si sw sunt cele de la oferta de 240w reali MAC AUDIO. prb e ca nu stiu ce sa aleg vroiam sistemu de la MAGNAT Power Plus 213 sau Clarion SRS1326 sunt in dubii!
A si Shokaliptiku, ce astept de la ele, fiind montate pe un logan cu sw in portbagaj si fara alte boxe spate doar cu gaurile libere astept ceva claritate, ca bass cred io k'o sa am :d sau nu?! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 12:36 am Titlul subiectului: Re: pai |
|
|
| l-am mutat unde trebuia. on topic, ia in calcul si mtx sau coustic. de preferinta sa fie sistem (din cate am inteles, vor fi in portiere, nu?). distanta difuzor/ureche e destul de mare si vei pierde mult din calitate. un tweeter la nivelul urechii ar remedia situatia. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 1:08 am Titlul subiectului: |
|
|
eu recomand sisteme, si sa zic si de ce:
puterea playerului este limitata, adica undeva pe la 25wrms..
cand ascultam muzica avem tendinta sa dam volumul din ce in ce mai tare, iar cum un player normal are pe partea de bass 25w, practic in jurul acestei valori el incepe sa bage distorsiuni in difuzoare..dar cum le baga?
pai le baga mai mult pe partea de joase ci nu pe inalte (deoarece acestea nu consuma mult, spre deosebire de frecventele joase) si asta este avantajul sistemelor: vei percepe distorsiunile un pic mai tarziu, asta ca inalta este mai aproape de urechea ta si orice player distorsioneaza mult mai tarziu pe frecvente inale.
sper ca am fost destul de clar. iar daca nu vrei sa le amplifici, mergi pe sisteme cu cati mai putini Wrms, genul: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1326/
bass vei avea cu siguranta! |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 1:56 am Titlul subiectului: aha |
|
|
| aha am inteles, si io prefer sistem si ma intrebam daca MAGNAT Power Plus 213 amplificat s'ar auzi bine! k Clarion SRS1326 sunt cam slabute totusi nu? si da, in portiere le pun! |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 2:15 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca vrei sa amplifici, ok, orice boxe suna bine amplificate, chiar si cele no name, dar nu ma pronunt, deoarece nu am avut contact cu magnat.. |
|
| Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 2:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Un HU nu incepe sa distorsioneze la 25w pe bass, acolo se "termina" amplificatorul lui. Cand ajunge in partea de sus a plajei de putere incepe sa dea in nas si face urat. Am mai spus odata : ORICE amplificator (cat de cat de firma) va suna MULT mai bine decat un HU (oricare ar fi el).
Revenind la problema noastra din cele insirate aici eu as alege Sistemul Clarion sau cu putin mai scump (180ron) sistemul Coustic |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
aha pareri si pareri, multumesc pentru ele!
nu e chestie k ma imprumut inca 30ron k am plecat cu gandul k nu'mi iau statie ci doar 2 boxe infiniti 9013i pe spate, am ajuns la statie + sw + cabluri am skazut din bugetul HU'ului de la 500 ron la 320 si aku k sa'mi iau sistem pe fata tre sa strang in 2 zile 150ron deci mai mult nu cred k pot si de asta vreau sa ma opresc la max 150ron + dupa si manopera la instalare! deci cred k o sa ma opresc la magnat mi s'a pus mie pata pe el poate ca'mi place si cum arata si culoare k se potriveste cu interiorul loganului, fie pana cand vine cineva si'mi spune k sunt proaste si nu merita banii, io de fapt asta astept dar pana aku nimeni... |
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai... cand iti recomanda toata lumea altceva mai bun, la aceeasi bani, nu inseamna ca alea nu-si prea merita banii?  _________________ Please my ears... |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| te-ai hotarat cu ce vei amplifica in viitor GZ-urile? nu de alta, dar sa nu fi dezamagit de ele...neamplificate e foarte posibil sa sune prost. |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asus pai nu ma ajuta amplificatorul? k doar are 2x80 si 1x240 pentru sw! din motivul asta am optat pentru GZ'uri k sunt de 90w rms |
|
| Sus |
|
 |
|