Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Care v-ati insonorizat masina? Ce, cum, cat?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2007 9:30 pm    Titlul subiectului: Care v-ati insonorizat masina? Ce, cum, cat? Răspunde cu citat (quote)

Ii rog pe cei care si-au insonorizat masinile sa prezinte aici materialele folosite, pretul lor si pretul manoperei si sa spuna daca "merita" investitia si daca sunt multumiti... Smile

Multumesc anticipat,
Adi.

liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut.
Eu am inceput o insonorizare du Dynamat Original intr-un Logan. Am pus tot pachetul in usile din fata pe tabla si interior, spate - pe tabla si pe polita din spate unde sunt difurile. Pot sa spun ca merita, in sensul ca muzica se aude clar mai bine, in sensul ca nu mai simti nici un zgomot suparator daca dai mai tare venind dinspre usi. Vad totusi ca sistemul tau e bunicel, zic eu ca s-ar vedea diferenta macar daca ai face in usi si in portbagaj pentru BR-ul tau. Manopera...daca te pricepi nitel mai bine faci singur, daca nu...apeleaza la garajul Be-Loud. Wink. Eu mi-am luat teapa cu manopera, mi-am facut la Tornado, unde era unu care a stat o zi intreaga dar nu pot sa zic ca a facut-o cum am vrut eu...aah..si mi-a luat si pielea de pe mine.
Ce sa-ti zic..spor la treaba, de meritat merita chiar si materiale mai putin scumpe decat Dynamatul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Dum Iul 01, 2007 11:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am mai mesterit si eu la loganul meu sambata
usile mai aveau aluband pe ele de mai demult
am mai cumparat o rola si de la mijlocul usii in jos am pus inca un strat
as fi preferat dynamat sau altceva mai profi dar .. dupa buget
pun si poze din timpul lucrului si la sfarsit

daca are cineva nelamuriri, sa intrebe pe aici

usa dreapta.jpg
 Description:
usa dreapta
 Filesize:  79.98 KB
 Viewed:  706 Time(s)

usa dreapta.jpg

usa stanga.jpg
 Description:
usa stanga
 Filesize:  86.21 KB
 Viewed:  675 Time(s)

usa stanga.jpg

usa dreapta in lucru.jpg
 Description:
usa dreapta in lucru
 Filesize:  82.67 KB
 Viewed:  739 Time(s)

usa dreapta in lucru.jpg

Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai pus aluband si p interiorul usii?
AnDrU
Priceput

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 11:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da
Sus
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[g], contacteaza-ma pe mess pt detalii Wink
Sus
AnDrU
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 12:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

monk a scris:

de ce sa te contacteze pe mess?
intrbarea lui nu e de actualitate, eu am pus pozele in ideea ca poate ajuta pe cineva
la fel, ai putea sa pui si tu niste poze si sa detaliezi daca vrei, ca de aia e forum, poate invatam ceva din experienta ta
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 12:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Topicul asta era deschis mai de demult si de atunci am rezolvat problema - Dynamat Xtreme pus la garajul Be-Loud [manopera 2 mil si ceva] - mie mi-a ajuns pentru usile fata + capota portbagaj:
http://www.be-loud.ro/forum/g-renault-megane-t2382.html

Oricum, poate fi un topic pentru orientarea celor ce vor sa isi insonorizeze masina. Exista multe materiale cu care se poate face aceasta operatiune cu succes - pe site a aparut si o oferta mai larga si poate mai accesibila pentru materiale insonorizante decat atunci cand am deschis eu topicul:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/

monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Joi Iul 05, 2007 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AnDrU a scris:
monk a scris:

de ce sa te contacteze pe mess?
intrbarea lui nu e de actualitate, eu am pus pozele in ideea ca poate ajuta pe cineva
la fel, ai putea sa pui si tu niste poze si sa detaliezi daca vrei, ca de aia e forum, poate invatam ceva din experienta ta

nu mai vorbisem cu [g] de multa vreme si nu stiam ca deja rezolvase problema...
imi era mult mai usor sa vb direct cu el pe mess decat sa stau sa scriu aici ... detalii despre ce am facut eu exista pe : http://www.be-loud.ro/forum/fiat-punto-mk3-t2424,start,15.html
Sus
DaNyBuCsA
Pasionat

Data înscrierii: 24/Iun/2015

MesajTrimis: Lun Noi 30, 2015 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a trecut mult timp de atunci si nu stiu daca userul mai activeaza pe aici,dar am o intrebare. Au aparut ceva probleme cu alubandul? S-a dezlipit pe undeva? Am un astra h si m-ar interesa o antifonare cu aluband pentru a scapa de vibratiile din interiorul masinii. Nu am putere foarte mare,dar totusi imi doresc o auditie de calitate si la un pret redus. Momentan am totul stock si un subwoofer cu o statie care scoate in punte 240w , dar tot am parte de niste vibratii prin masina.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum