Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cat ne costa insonorizarea?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Mar 03, 2010 7:44 pm    Titlul subiectului: Cat ne costa insonorizarea? Răspunde cu citat (quote)

buuuuuuun..... cat costa? cat dureaza? ce e recomandat? ce nu? de ce?
ca multi vad pretul pe site la un kit de insonorizare si zic... a....5 mil... si cu 2 manopera.. aia e. da' nu e chiar asa. ca depinde cat material pui. depinde de care. depinde cum.
sunt multe topicuri pe tema insonorizarii si astazi le-am citit pe toate. m-am gandit sa cumulam aici ce am invatat.
Sigur... se poate discuta mult pe tema asta, dar intrebarea mea centrala este: cat costa sa iti insonorizezi masina? intai usile, apoi si porbagajul, si apoi cat costa sa iti insonorizezi toate 4 usile, portbagajul, capota motorului, podeaua, bordul si plafonul? ce materiale sunt recomandate pentru fiecare in parte? cu ce (mai ieftin) se poat inlocui acele materiale si cam care sunt diferentele intre un material profi si un material mai putin profi, dar cu o manopera profi ?

niq
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 09, 2010 1:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni, nimic? hai ca multi v-ati insonorizat masinile... macar usile... spuneti-ne si noua cat si cum ?
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Mar 09, 2010 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu mi-am insonorizat usile fata cu stp vibroplast m1 , 2 pachete mai exact, 8 foi pe usa, 4 pe tabla din interior si 4 pe tabla pe care sta difuzorul .

mai multe despre insonorizare ai putea sa vezi aici http://www.be-loud.ro/forum/subaru-legacy-t9088.html Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 09, 2010 6:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pigoo..... topicul ala este..... Shocked Shocked Shocked Shocked
exact asta vreau sa fac si eu... numai ca nu prea m-as apuca sa desfac masina din toate incheieturile de unul singur.... de asta intreb cam cat costa materialele si cam cat ar costa si mana de lucru? daca la portbagaj, capota si poate chiar usi - m-as risca, la podea, plafon, bord - nu prea.
plus ca daca tot veni vorba, mi-a mai traznit o intrebare: cam cu cat e mai grea masina acuma cu tot insonorizantul ala?

TAZMANIA
Priceput

Data înscrierii: 12/Noi/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 10, 2010 12:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq a scris:
pigoo..... topicul ala este..... Shocked Shocked Shocked Shocked
exact asta vreau sa fac si eu... numai ca nu prea m-as apuca sa desfac masina din toate incheieturile de unul singur.... de asta intreb cam cat costa materialele si cam cat ar costa si mana de lucru? daca la portbagaj, capota si poate chiar usi - m-as risca, la podea, plafon, bord - nu prea.
plus ca daca tot veni vorba, mi-a mai traznit o intrebare: cam cu cat e mai grea masina acuma cu tot insonorizantul ala?

O antifonare bine facuta ajuta foarte mult la punerea in valoare a componentelor din sistem. Sunt multe brand-uri in domeniu, le poti compara si pe urma alegi ce iti place tie mai mult.
Daca te intereseaza greutatea materialelor folosite, atunci promit ca o sa calculez si iti spun greutatea exacta.
Eu unul am preferat sa nu o antifonez pe bucati si m-am apucat de treaba abia cand am avut toate materialele pe care le-am vrut.
Bafta
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mar 10, 2010 12:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@ TAZMANIA :
in primul rand, eu vreau sa elimin zgomotul motorului diesel si pe cat posibil zgomotul rotilor. apoi urmeaza eventualii "greierasi" de prin masina, si abia apoi sa pun in valoare componentele sistemului.
si stau si ma gandesc daca se merita o investitie asa de mare, mai ales ca nu intentionez sa particip la vreo competitie sau ceva, ci pur si simplu pentru mine, sau mai degraba imi bag vreo 500 W in portbagaj si nu mai aud nici diesel nici roti nici nimic...

Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Mar 10, 2010 1:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ai de gand sa bagi peste 2000 euro in muzica, atunci iti trebuie o insonorizare serioasa ca sa scoti tot din "jucarii"
pana la urma instalarea face peste 50% din sistem .
si cum zice si taz,de preferat ar fi nu pe bucati, ci totul o data .
Sus
ccostras

Data înscrierii: 03/Noi/2011
Locație: Bacau

MesajTrimis: Sâm Noi 19, 2011 8:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum e? Trecu timpul, ai facut insonorizarea pana la urma?
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2012 5:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1000 euro insonorizare ?
ai putea face foarte multe cu banii astia

YM: shokaliptiku
Sus
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Dum Apr 08, 2012 2:48 pm    Titlul subiectului: va salut Răspunde cu citat (quote)

sper ca nu deranjez.

pe un punto mk2 usile fata cat ma costa sa le insonorizez?
cat material imi trebuie?
ma descurc sa il pun eu?

Stima

costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Dum Apr 08, 2012 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iei 2m2 de silent coat sau ce vrei tu si spor:D te descurci....cureti inainte cu spirt apoi aplici materialul si presezi bine
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iul 27, 2012 7:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am revenit dupa ce am insonorizat usile fata si portbagajul cu STP...foarte bine s-a lipit. am lucrat si incet, nu am vrut sa ma grabesc, incet da sigur. se simte diferenta si la usi si portbagaj Very Happy 390 roni 10 folii
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2012 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

usile din fata le-ai placat tot ? adica din capat in capat (tabla exterioara si cea interioara) sau doar portiunea din spatele difuzoarelor? M-as apuca si eu saptamana viitoare de portiere.
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2012 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si tabla exterioara si interioara

IMG00383-20120629-1853.jpg
 Description:
tabla exterioara
 Filesize:  438.24 KB
 Viewed:  514 Time(s)

IMG00383-20120629-1853.jpg

IMG00386-20120629-1954.jpg
 Description:
tabla interioara
 Filesize:  405 KB
 Viewed:  485 Time(s)

IMG00386-20120629-1954.jpg

toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2012 1:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o poza mai completa

IMG00387-20120629-2031.jpg
 Description:
scuzele mele...telu nu m-a ajutat de data asta
 Filesize:  411.42 KB
 Viewed:  475 Time(s)

IMG00387-20120629-2031.jpg

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum