Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

cd mp3 auto plus magazie cduri cu suport mp3? idei?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
vladu

Data înscrierii: 06/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 1:00 pm    Titlul subiectului: cd mp3 auto plus magazie cduri cu suport mp3? idei? Răspunde cu citat (quote)

Ma intereseaza asa ceva, preferabil Kenwood dar si alta firma, insa pe site gasesc multe modele cu conector ptr magazie de cduri, insa nu si magaziile in sine. Puteti sa imi recomandati o combanatie sau doua si niste preturi. Ideal ar fi sub 10mil daca se poate. Spuneam Kenwood ptr ca persoana ptr care ma interesez are o Skoda, iar ei din cite stiu pun Kenwood pe ele. Persoana a avut numai Skode si s-a invatat cu firma asta, insa nu e musai. Problema e ca peste tot gasesc numai aparatul, nu si magazia. ceva idei? cum spuneam, important e sa aiba ambele suport ptr mp3 si o iesire decenta gen 4x45 sau 4x50

multam
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vladu

Data înscrierii: 06/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 10:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

come on ppl, o idee de combinatie? ceva pe stoc?

thanks
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum