| |
| Autor |
Mesaj |
vladu
Data înscrierii: 06/Oct/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Dec 11, 2006 1:00 pm Titlul subiectului: cd mp3 auto plus magazie cduri cu suport mp3? idei? |
|
|
Ma intereseaza asa ceva, preferabil Kenwood dar si alta firma, insa pe site gasesc multe modele cu conector ptr magazie de cduri, insa nu si magaziile in sine. Puteti sa imi recomandati o combanatie sau doua si niste preturi. Ideal ar fi sub 10mil daca se poate. Spuneam Kenwood ptr ca persoana ptr care ma interesez are o Skoda, iar ei din cite stiu pun Kenwood pe ele. Persoana a avut numai Skode si s-a invatat cu firma asta, insa nu e musai. Problema e ca peste tot gasesc numai aparatul, nu si magazia. ceva idei? cum spuneam, important e sa aiba ambele suport ptr mp3 si o iesire decenta gen 4x45 sau 4x50
multam |
|
| Sus |
|
 |
vladu
Data înscrierii: 06/Oct/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Dec 12, 2006 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
come on ppl, o idee de combinatie? ceva pe stoc?
thanks |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|