|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Apr 06, 2014 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
La mine nu e problema de boxe ci de player. El imi baga distorsiuni ca spartu' in ele  _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
al1kkk
Data înscrierii: 23/Iul/2012 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Apr 06, 2014 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| ionuutzuu a scris: | | Sunt totusi difuzoare din gama cea mai mica deci oricum nu trebuie sa ai mari asteptari de la ele. Daca vrei volum sanatos doar din doi midbassi ai de scos ceva mai multi bani din buzunar decat 200 de lei. |
Nu e problema de bani , prima oara am vrut sa-mi iau focalele de pe site la 700 ron , dar nu mai stiu care a fost problema si sa gandit tata sa le ia pe astea , si acum nu stiu ce sa am fac cu ele ca nu sunt deloc multumit de rezultat. Ce as putea sa va zic de instalare ? Insonorizare nu am |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Dum Apr 06, 2014 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si daca iti iei altceva tot nu scapi fara amplificare, parerea mea de necunoscator.
Cum spunea un prieten de-al meu "joci Tetris pe pentium 4"
Montajul l-ai facut singur sau la atelier? Poate nu s-a respectat polaritatea... |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Apr 06, 2014 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am testat polaritatea pe ale mele si e fix pix chiar daca sunte inversate, dar daca e un singur difuzor inversat si celalalt e ok atunci imi intra playeru' in protectie (n-am scapat de ea fara un reset...). _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
al1kkk
Data înscrierii: 23/Iul/2012 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Apr 06, 2014 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mateyon a scris: | Si daca iti iei altceva tot nu scapi fara amplificare, parerea mea de necunoscator.
Cum spunea un prieten de-al meu "joci Tetris pe pentium 4"
Montajul l-ai facut singur sau la atelier? Poate nu s-a respectat polaritatea... |
Lam facut singur acasa , dar boxele se aud bine pana pe la volumul de 30. Se aud chiar perfect , dar se aud destul de incet, cum dau mai tare cum incepe distorsiunea. Crede-ti ca mi-ar trebui amplificator ? |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Dum Apr 06, 2014 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ti-au spus si altii ca nivelul ala de volum e cam tot ce poti scoate. Cat de tare se aude este alta poveste, fiecare percepe in felul lui. Nu ne putem da seama din postari pe net, doar tu poti face comparatie. Mai studiaza problema teoretic, daca nu poti practic.
Eu am aceleasi difuzoare si nu pot urca atat de sus fara sa pierd din calitate.
Cam 25-30 din 62, deci aprope de jumatate, dar ca si volum nu e rau.
Teoretic vorbind, daca tu ai un player de cca 15-20 watti si difuzoare de 65w, ca a scoti maximul din ele trebuie sa suplimentezi puterea cu un amplificator.
Nu-ti trebuie facultate ca sa-ti dai seama de asta.
Practic vorbind, roaga o cunostinta cu statie sa te ajute cu o proba. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|