Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cd-player + boxe
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
al1kkk

Data înscrierii: 23/Iul/2012

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 10:26 am    Titlul subiectului: Cd-player + boxe Răspunde cu citat (quote)

Salut , mi-am achizionat un cd-player Kenwood KDC 3054u si o pereche de difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/APM-Fire/APM-Fire-2.16/, se aud foarte rau la volum destul de tare , are cineva idee de ce ? Ar trebui sa schimb ceva? player/difuzoare ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 12:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am aceleasi difuzoare cu aceeasi problema si ma pregatesc de un amplificator.
Daca vrei sa asculti tare scoate toata procesarea (loudness, bass boust, HPF, SLA etc).
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 12:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce ar scoate HPF-ul ?
al1kkk

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionuutzuu a scris:
De ce ar scoate HPF-ul ?

HPF-ul fiind ?
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 4:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

High-pass filter, ceva menit sa imbunatateasca nu sa strice sunetul ...

Oricum, la modelul ala nu ai HPF, doar LPF.

mateyon
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 4:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HPF = high pass filter
Nu lasa sa treaca decat frecventele medii si inalte...adica iti ia din bass.
La mine (pioneer) are mai multe trepte 50,63, 80, 100 hz etc; nu stiu cum e la voi. Din ce urc dispare bass-ul.
Mai joaca-te si tu cu setarile.
ionutzuuu, spuneam sa scoata toata procesarea ca sa o ia de la 0, e adevarat ca pentru ridicat volum e necesar hpf-ul.
Sus
al1kkk

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 7:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Credeti ca mi-ar trebui un amplificator?
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cam la ?/35 incepe sa se auda urat ? Ai dezactivat toata procesarea ? Ma refer la orice fel de egalizator, bass boost si loudness ?

Ultima modificare efectuată de către ionuutzuu la Dum Apr 06, 2014 12:27 am, modificat de 1 dată în total
Sus
al1kkk

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

30/35 cam de atunci incepe Very Happy. Da am dezactivat tot
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intereseaza-te cum suporta boxele tale amplificarea sa nu faci investitia degeaba. Teoretic se cam necesita de la volumul ala dar sa nu ramai cu teoria pe hartie. Smile Daca ai de unde sa imprumuti un amplificator sa testezi si sa auzi cu urechile tale imbunatatirea ar fi perfect.
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

al1kkk a scris:
30/35 cam de atunci incepe Very Happy. Da am dezactivat tot

Vrei tu neaparat sa ajungi la 35/35?
In mod normal un volum maxim la tine ar trebui sa fie un maxim 27-28, ce e mai sus vine cu distorsiuni foarte mari!
Daca vrei sa se auda mai tare iti trebuie un amplificator si dupa caz si alte difuzoare!

Ultima modificare efectuată de către cynegeticos la Sâm Apr 05, 2014 9:04 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
al1kkk

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzoarele doar ce mi-au venit , le pot trimite inapoi daca spui ca sunt prea slabe , se aude destul de incet(mult prea incet) vreau sa se auda mai tare si mai clar daca se poate , ce imi recomandati?
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incearca sa pui un amplificator pe ele de proba si vezi daca o sa ai sunetul cautat!
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 06, 2014 12:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt totusi difuzoare din gama cea mai mica deci oricum nu trebuie sa ai mari asteptari de la ele. Daca vrei volum sanatos doar din doi midbassi ai de scos ceva mai multi bani din buzunar decat 200 de lei.
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 06, 2014 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionuutzuu a scris:
Sunt totusi difuzoare din gama cea mai mica deci oricum nu trebuie sa ai mari asteptari de la ele. Daca vrei volum sanatos doar din doi midbassi ai de scos ceva mai multi bani din buzunar decat 200 de lei.

Eu nu m-as grabi cu concluziile.
30 din 35 nu scoti nici tu cu hertzurile. Plus ca nu stim nimic despre montaj, insonorizare etc.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum