Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce difuzoare aveti pe 10 si 16.5?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Dec 25, 2006 10:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alta marca care nu cred ca este fabricata in China este JL Audio. Din cate stiu ar trebui sa se auda demential si ele. Ei au o oferta de difuzoare mai larga decat cea de pe site, insa nu cred ca va fi o problema in cazul in care iti alegi altceva sa nu ti se aduca.

Daca ai bani (in zona rezonabilului) se merita sa-ti iei difuzoare Focal sau JL Audio. Daca preturile sunt intangibile, DLS-urile nu te vor dezamagi daca iti iei Classic din gama superioara de preturi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sociopatul Tandru
Pasionat

Data înscrierii: 20/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Dec 25, 2006 6:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fratilor am zis eu ca Focal Utopia Be nu sunt fantastice? Din cate stiu sunt cele mai tari difuzoare de sunet? Dar cum sa dau 70 mil pe N5?

Nici chiar asa, nici miliardar daca eram nu dadeam atatia bani. Sa fim seriosi!

Nu contest calitatea, si apreciez cand vad ca sunt si cunoscatori pe acest site care nu masoara calitatea difuzoarelor in W sau dimensiuni ale magnetului, cum bine spunea cineva.

Eu vreau niste difuzoare bune, sa nu fie fabricate in China sau alte tari obscure si sa se auda bine pe un HU Pioneer DEH P80MP, fara alta amplificare.

Focal Access, le-a ascultat pana la urma cineva? Ma incanta.
Despre JL stiu de-asemenea ca sunt impunatoare mai ales la capitolul Woofere, dar nu stiu pe segmentul de coaxiale cum se descurca.

Am sa caut pe site-ul lor niste parametrii T/S sa vad.
Sus
George
Pasionat

Data înscrierii: 15/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Dec 25, 2006 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt curios daca esti constient ca mare parte din piesele playerului tau sunt facute in china
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 7:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt foarte constient! ...mai precis in Singapore.
Pioneer-ul meu este facut in Singapore.

Tocmai de-aia nu mai vreau China.

De nou am avut probleme cu el: cd-ul se blocheaza in panarama aia si nu-si mai ia eject.
Nu stiu ce sa-i fac. La garantie nu-l trimit ca mi-l tin aia 2 luni acolo iar eu am nevoie de muzica pe masina!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 7:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Focal Access suna bine.
Nu stiu inca unde sunt facute, am auzit doar niste coaxiale pe stand... Nu ma pot pronunta inca dar sunt interesante, asta e cert.
Ai 36W pe canal si poate scapi fara amp.

Daca nu vrei China, vei plati aproximativ dublu pentru un produs similar ca performante... vei plati forta de munca mai scumpa si brand-ul.
In final e foarte posibil sa ai un produs identic cu cel din China insa.

Difuzoarele astea cu preturi normale nu sunt facute manual, e o linie de productie... care merge cam la fel in orice tara. Forta de munca intervine in alte treburi... nu-ti inchipui ca sta chinezu si lipeste bobina cu pistolul de lipit Smile Eu nu am fost dezamagit pana acum de chestii "made in China"
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Dec 27, 2006 3:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SALUT

nu stiu cine a mai zis pe site, despre JL, ca s-ar auzii foarte bine si neamplificate, si nci in china nu sunt facute, clar!

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JL_Audio/TR650-CSi/
Sus
Lucas
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Dec 27, 2006 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chestia cu " ma feresc de made in china" e cam veche. Mai demult era adevarat ca toti se fereau de chestiile facute in china fiindca erau de proasta calitate. Dar in ultimii ani chinezii fac lucrurile ca si europenii. Ma refer aici la branduri europene care au fabrici acolo. Eu cel putin am inceput sa am incredere in chinezi. Peste tot pot aparea probleme de fabricatie. Nu doar in China. Off-topic dar are legatura cu calitatea fabricatiei. Era acum vreo 2 ani la TV , nu mai stiu la ce emisiune un domn din romania care si-a cumparat un Mercedes-Benz C-klasse nou de la reprezentanta Mercedes din Bucuresti. Pai el de cand a luat masina , in decurs de aproximativ 6 luni i s-au stricat o gramada de lucruri pe masina. Nu mai tin minte exact. Oricum nu erau ornamente prin interior. Pompa de apa, etc.... tot in service era si chiar zicea ca solicita sa i se schimbe masina fiindca asa nu mai poate. Si-a luat Mercedes chiar pentru calitate si fiabilitate dar in schimb tot in service e lasata masina si mai mult umbla cu taxiul. Nu zic ca Mercedesul e rau. Doamne fereste. Dar vreau sa zic , ca si la case mari se intampla defecte majore de fabricatie.
On-topic : Si JBL e fabricat in China. Am avut o pereche de difuzoare JBL , le-am folosit mult timp si nu am avut nici cea mai mica problema. ASa ca nu stiu ce sa zic. Si eu erau cu conceptia Anti made in china dar mi-am dat seama ca peste tot sunt defecte de fabricatie. Doar la componentele asamblate manual nu pot aparea probleme. Dar brandurile alea deja sar la pret de numa` numa`.
Sus
Sociopatul Tandru
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 2:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fratilor incep cu un off-topic, dar merita mentinut.
Eu am avut lipsa internet aproape 3 saptamani! De ce? Hai sa va povestesc. Providerul meu era UPC. De la un moment dat, au inceput sa spliteze in doua ip-urile ca sa le puna pe doua servere separate.
Unde a dus asta? Pai simplu, multi au ramas fara internet, iar eu in mod deosebit, am ramas de tot fara internet.
Dupa mii de reclamatii si telefoane si drumuri pe la UPC, (fostrul Astral Telecom) am reusit sa aduc o echipa acasa care nu au reusit sa-mi rezolve problema! Bai puteti sa credeti asa ceva?
Vorbeau prin statie cu baietelul de la sediu si nu reuseau sa sincronizeze modemul cu serverul.
Sunt niste incompetenti totali.
Intr-un final imi spun: nu stim ce sa mai facem! Ne pare rau, nu mai putem face nimic!
Bai tata, cum e posibil ca ditamai firma, provideri de internet sa nu fie in stare sa intretina si gestioneze echipamentele lor mai?
Pai da-o dracului, au ajuns sistemele informatice sa ne stapaneasca pe noi sau noi pe ele?
Niste incapabili, amatori cu scule de la casa pionierului.
Whatever, ideea este ca acum sunt pe Zapp, contractul cu UPC a fost reziliat si toate bune si frumoase.
Doamne,Romania asta este surprinzatoare!

Haideti sa ne intoarcem la oitele noastre!

Mai eu sunt perfect de acord ca lohn-ul chinez face difuzoare dupa specificatiile comandatorului. Despre Mercedes niciodata nu i-am avut la suflet prea mult. Mda, este brand de brand, dar apropos de probleme, am vazut tata o turbina de diesel mercedes utilitara care avea ditamai jocul la 50 si ceva de mii de km.

Sunt si alte masini cu probleme, daca ati vazut la TG , unul din prezentatori si-a cumparat un Ford GT si a avut n probleme electrice, ii decuplau masina prin satelit ca o raporta ca furata and so on.. deci se intampla si la case foarte mari.

Poate ca am avut idei preconcepute cu china, dar mi-as dori sa incerc si altceva.

Iata ca m-am mai recuperat putin cu banii si tot rumeg ofertele de difuzoare.

Oscilez intre DLS, Focal si Hertz. Am gasit un distribuitor Hertz foarte serios.

Pana la urma ma bate un gand sa pun si amplif.

Imi explica cineva cum e cu folia aia Dynamat sau cum se numeste, pentru insonorizare?

Cum se pune, unde , cu ce si mai ales de ce.
Multumesc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum