| |
| Autor |
Mesaj |
Sociopatul Tandru Pasionat
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 5:34 pm Titlul subiectului: Ce difuzoare aveti pe 10 si 16.5? |
|
|
Acest subiect se adreseaza adminilor.
As dori sa stiu ce difuzoare aveti la dimensiunile din titlu si care (atentie) sa nu fie made in CHINA!
Orice tara saraca, dar mai putin in CHINA.
Va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
uite-te pe site ca sunt zeci de difuzoare care se incadreaza in specificatiile tale. www.be-loud.ro
iti recomand DLS _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
merg pe dls.
unde sunt facute?
made in ce?
am vazut, suedia.. e bine asa. |
|
| Sus |
|
 |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
in ce masina le vei monta?ce buget ai?pe ce player?vrei amplificate sau direct pe player? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt foarte putine difuzoare care nu se fac in china asta nu inseamna ca cele facute in china nu sunt bune.
pur si simplu mana de lucru e mai ieftina atat ,calitatea este aceeasi. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
in principiu si difurile care sunt facute in Asia beneficiaza de aceeasi tehnologie la asamblabe,linie de productie,materiale ca si cele din USA,de exmplu, ceea ce difera este calificarea inginerilor si lucratorilor de acolo.
nu stiu unde sunt fabricate DLS-urile dar am o presimtire pe care nu v-o zic pana cand citeste cineva pe cutia lor ce scrie... |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am auzit ca au inceput sa se fabrice si in China sa speram ca nu exista diferente intre cele facute in Suedia si cele din China |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in china e mana de lucru ieftina si daia sunt facute acolo dar patentul este al acelor firme |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| da pe spate daca ai loc ai putea pune 6x9 direct |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci le montez pe Fiat Punto. Nu fac modificari in masina. Pe fata 17 (16.5) pe spate 10cm.
In ele dau cu HU DEH P80MP Pioneer. Nu pun amplificare pe dif-uri.
Voi avea la anul un amplif si un subwoofer nu foarte puternic in spate.
China sau nu, din experienta va spun ca am vazut JBL facute in SUA la un tip cu o dacie din Braila si pot spune ca suporta mai bine puterile mari decat cele in Asia.
Sunt facute in lohn pe motivele enumerate de voi, dar cum si Renaultul facut in Turcia iti ofera ocazia sa-i segmentezi motoru' la 50k km. (am vazut deja: megane diesel si clio 1.4 mpi ) asa si JBL in China ma dezgusta.
Poate m-am sugestionat eu, insa daca o sa observati eu vand niste JBL pe bursa, deci.. m-au dezamagit.
Probabil ca GTi-urile sunt ceva.. dar GTO si CS, serii din care am si eu sunt basca, mai bune ca sony si pioneer dar totusi.. nu sunt difuzoare.
Vad ca aveti Focal.. hmmm.. Acces. ia sa ma uitam si eu...
salutare |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stiu sigur ca am raspuns aici ieri ... hmm...dar nu-mi vad mesajul nicaieri.
here I go again:
Infinity REF sunt facute in Vietnam, o tara saraca dar care nu e China, asa cum zici tu
DLS facea din cate stiu totul pana de curand in Suedia.
Acum numai gamele Iridium si Nobelium mai sunt din Suedia, majoritatea in China. Nu stiu exact ce tipuri de produse si ce game unde sunt facute dar e clar ca difuzoarele entry sunt china.
De cand cu mutarea asta am avut ocazia sa vedem DLS la garantie mai des decat inainte... asta era valabil la primele loturi de China. In ultimul timp nu au mai fost probleme, probabil s-au pus la punct. Acum sunt OK.
In curand faptul ca un difuzor e facut in China va fi un lucru bun, nu unul rau... Chinezii vor avea mai multa experienta si linii de productie mai avansate. Nu fac misto... la cate investitii se fac acolo...
Treaba sta asa: vrei ieftin si bun, China tata. Ai bani seriosi de investit? Uita-te la DLS Iridium, Focal, Helix, Brax, etc... tot ce e mai scump. |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 4:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu e vorba de bani.
De Utopia Be oricum nu se pune problema.
Eu vreau niste difuzoare decente, la dimensiunile pe care le-am specificat si sa lucreze bine pe HU Pioneer DEH P80MP.
Din cate stiu in modul de 60W are 4x36W DIN.
Deci undeva pe aici vreau eu sa ma situez cu difuzoarele mele.
Nu vreau sa le amplific pentru ca oricum nu ascult muzica tare, dar imi place sa fie fidela. Daca fidelitatea inseamna Utopia Be, va dati seama ca nu voi accepta.
Toata amplificarea mea va fi un monobloc mic si un woofer de dimensiuni mici pentru completare.
Sunt constient ca niste difuzoare de 10 respectiv 16.5 nu au cat sa coboare in frecventa fara sa depaseasca excurisa maxima.
Prima investitie va fi in 4 difuzoare doua de 10 doua de 16.5
In ceea ce priveste parerea ta cu difuzoarele in China sunt de acord. Preturile sunt mai mici iar din experienta vor invata si ei mai multe, totusi pe masinuta mea nu vreau asa ceva. V-am spus, am experienta anterioara cu China (de la mai multe firme... Sony, JBL, Pioneer) si nu am fost niciodata incantat.
De-asta initial am inclinat spre Hertz. Astia pana si linia Dieci o fac in Italia.
Ca brand pica DLS daca spui ca linia clasica este in China (sau Vietnam) nu mai stiu...
O linie superioara nu merge pentru ca am nevoie de amplificare ori eu nu vreau amplificare pe ele.
Ce spuneti de FOCAL Access?
Access 100CA1 si Access 165CA1?
Unde sunt fabricate si cum se poarta?
Zic eu ca servesc perfect HU-ul meu.
Nu le-am auzit niciodata. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 6:54 am Titlul subiectului: |
|
|
vrei calitate maxima? eu recomand focal. uite-te la Q>9, asta inseamna ca va reproduce fiecare sunet, nu sunt boxe care sa le gasesti pe toate drumurile, te vor incanta cu prezenta lor.
eu am facut un referat la facultate, si am luat o revista de specialitate, iar acolo erau prezentate cateva produse focal, am rams uimit.
pana atunci stiam ca difuzoarele se masoara in magneti grosime, putere, impedanta si culoare:)
nu, difuzoarele se masoare in cat de bine reproduc sunetele!!!!
acel tweeter de berilyum, e fantastic!!
cine o sa urce la tine in masina se va minuna de armonia sunetelor!
inca ceva, cei care le testau, le testau pe cd-uri originale, nu mp3-uri, si sunete de microfon, ori a unor orchestre, pt a observa, dupa cum am mai spus, reproducerea sunetelor! |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 6:57 am Titlul subiectului: |
|
|
pe mine ma uimeste faptul ca au doar preturile aste, cand boxele de casa in acea revista, diva utiopia parca, costau 15.000E.  |
|
| Sus |
|
 |
|