Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce difuzoare sa aleg pt sony GT500?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Mar 19, 2007 5:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai linistit, o sa sune foarte bine. doar ca ele sunt in stare de mai mult, daca sunt amplificate. atata. nici pe player nu vor suna deloc rau, si nici nu vor forta nici amplificarea playerului, singurul care poate face acest lucru esti tu, in nici un caz difuzoarele.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mickemaus

Data înscrierii: 13/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Mar 19, 2007 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am lamurit. multumesc mult pentru sfaturi. Am ramas pe c5 sau c6 si 426. sper sa se stranga banii aia cat mai rpd ca sa pot sa fac si eu comanda.
Sus
Mickemaus

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in sfarsit s-au strans banii si aseara a venit tot sistemul Very Happy GT500, DLS C6A si DLS 426. cand m-a sunat curieul si eu eram la 70 Km de casa imi venea sa crap. Noroc ca era cineva acasa. multumesc echipei Be-Loud pt promtitudine. acum ramane sa merg sa le montez. Am vorbit cu curierul cum mi-a spus Vlad si mi-a dat un telefon de la Luxacustica unde pot face montajul cu acele inele MDF. O sa dau un telefon luni cu toate ca am inteles ca saptamana viitoare sunt plecati la nush ce chestie in afara. Poate dau de cineva sa aflu niste preturi, si daca e mai astept 1 saptamana. Dar sincer e greu Very Happy. o sa va spun parerea dupa montaj. Multumiri inca o data.
Sus
Mickemaus

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2007 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In sfarsit am reusit sa le montez. diferenta fata de ce e din stoc e imensa. gt500 se aude bine. la partea de receptie radio are un ceva acolo infim care parca nu e clar (da poate mai e ceva de reglat). tweterele vin perfect in locul reglajelor manuale a oglinzilor, exact ca in filmuletul ala postat aici pe forum. Pana la urma difurile le-au montat pe fatza usii cu suruburi mai lungi sa ajunga la tabla, deocamdata fara inele din MDF fiindca nu le functiona freza. O sa le montez ulterior. Deocamdata nu vibreaza nimic avand in vedere ca nici eu nu ascult sa-mi sara geamurile, cu toate ca difurile cer un pic volum ca sa simti basul (o amplificare sigur le "umplea" altfel).
una peste alta sunt multumit.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum