Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce difuzoare sa aleg pt sony GT500?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Mickemaus

Data înscrierii: 13/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2007 9:15 pm    Titlul subiectului: Ce difuzoare sa aleg pt sony GT500? Răspunde cu citat (quote)

m-am hotarat sa-mi iau un HU - sony GT500
acum apelez la experienta voastra privind boxele: pt fatza m-am oprit la un sistem dls clasic B5A ia pe spate tot dsl clasic 226.
e o alegere buna?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2007 9:20 pm    Titlul subiectului: Re: Ce difuzoare sa aleg pt sony GT500? Răspunde cu citat (quote)

ar fi o combinatie ok. dar ce masina? pentru rezultate superioare, ia in calcul si insonorizarea portierelor, ai avea doar de castigat.
Sus
Mickemaus

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2007 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiam eu ca am uitat sa mentionez ceva. LOGAN
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2007 9:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce nu pui si pe fata 16 cm? rezultatele ar fi net superioare. adaptorul il poti face din pal de 18mm grosime. incape sub fata de usa fara probleme. iar capacul peste. sau tii la capacele originale Very Happy . cat despre insonorizare...merge si fara dar o sa ai o groaza de greierasi prin usa.
Sus
Mickemaus

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2007 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok atunci pot sa iau B6A. diferenta nu e mare. am inteles ca merg montate cu putina grija si fara inel adaptor. oricum te sa ma duc la service autorizat. e in leasing si nu vreau sa am batai de cap. si abia are o juma de an. inele se pot lua de la voi daca va fi nevoie?. ideea e ca nu poti sti pana nu pui mana sa montezi. cu rabdare se fac multe dar eu stiu cum sunt aia la service?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2007 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cei din service ar trebui sa aibe astfel de inele universale. oricum cele artizanale sunt foarte usor de facut pentru logan, pur si simplu iei o placa de pal de max 1,8 cm grosime, de max 20cmX20cm cu o gaura de 146mm diametru (pentru dif de 16,5 cm). o prinzi cu 4 suruburi in colturi de tabla, apoi difuzorul de placa. si gata
daca nu vrei inel, se pot pune cu ceva efort si direct pe tabla dar nu recomand, vibratiile o sa strice tot sunetul. care ar fi bugetul tau maxim pentru difuzoarele de pe fata? crezi ca un C5A/C6A ar fi imposibile? desi sunt deja difuzoare ce ar cam vrea amplificare, chiar si pe player sunt net superioare seriei B de la DLS.

Sus
Mickemaus

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2007 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma gandeam sa bag vreo 10 mil in sistem. am citi mult aici si am vazut ca merica C-urile dar nu pot. cand am zis de B5 m-am gandit ca nu se mai face nici o adaptare, dar o sa incerc cu B6. si pe spate cu 226. sincer chiar as vrea C dar nu pot
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am eu pe fata in logan b5 si imi pare rau ca le-am luat
iti recomand sa te gandesti la altceva
Sus
Mickemaus

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asus spunea ca diferenta de la B5 la B6 e simtitoare. Sa inteleg ca iti pare rau ca ti-ai luat B5 sau ca ai ales marca DLS? d-asta am intrebat si eu ce boxe se pupa bine cu GT500
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

seria B si mai ales seria K nu consider ca sunt serii de referinta pentru DLS. exista alternative mai reusite. de la seria C in sus se mai schimba povestea. tu erai axat pe DLS seria B, de aceea ti-am recomandat B6A, orice difuzor de 16 cm suna mai bine decat cel de 13cm din aceeasi serie. placut impresionat am ramas de coustic CS652, care dupa ce ca suna mai bine neamplificate, sunt si mai ieftine. totusi, in niste portiere insonorizate, DLS (chiar si seria B) au un bass ( bass la frecvente >80Hz) mai placut. pe partea de medii si inalte mai ales, pana la seria C, mai exact pana la tweeterele de 20mm (T20), sunt mediocre.
Sus
Mickemaus

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi dau si eu seama ca sunt multe chestii de care sa ti cont ca sa ai un sunt de calitate. o sa raman cred la un B6A pe fata si 226 pe spate. oricum vor suna mai bine decat cele din stoc. am un amic care are o vorba "d-astea e clasele sociale... unii are altii n-are" Laughing daca n-ar fi limiate bugetele astea alocate......acum sa vdm cat o mai fi manopera la service pt inlocuirea sistemului (HU+boxe). are cineva vreo idee? n-oi fi eu singurul la care or fi pus dif de 16.5 pe logan. inca odata multumesc Asus pentru sfaturi. sper sa vina cat mai repede momentul sa fac si eu comanda
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi pare rau ca am luat b5
am de gand sa le schimb tot cu unele dls dar nu entry level, asa cum sunt astea
Sus
Mickemaus

MesajTrimis: Lun Mar 19, 2007 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca mai astept un pic si o sa achizitionez C5A/C6A pt fata si 426 pt spate. Cred ca e mai bine nu? se aud bine si neamplificate?
Asus, poti sa-mi spui si mie daca tweterele se monteaza ingropate sau la fata?
cat despre montaj.......... o sa caut o firma autorizata, ca aia de la dacia au zis ca nu monteaza ei difuri mai mari de 130mm, ca nu vor sa taie tabla.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Mar 19, 2007 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se aud ok si neamplificate, dar destul de slab fata de cat ar putea ele. T20 cred ca are acelasi sistem de prindere ca T25, adica atat in afara cat si "ingropat", depinde cum iti convine tie. cat despre service....ce tabla taiata? astia-s nebuni?! nu trebuie taiat nici macar 1mm de tabla. ti-am spus, decupezi tu cu manuta ta un inel de maxim 18cmX18cm, cu o gaura in mijloc de max 15cm diametru, il prinzi frumos de tabla, pui difuzorul, si fata de usa peste. nimic decupat taiat sudat si alte nebunii.
Sus
Mickemaus

MesajTrimis: Lun Mar 19, 2007 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu ca mi-ai zis cum sa procedez cu inelul de pal dar i-am intrebat si eu daca tot ma duc la ei pt HU. n-avea rost sa ma apuc io sa fac teoria chibritului cu ei. au ochelari de cal. de 13 si pace. i-am lasat in pace. pt HU cer 500 de mii. am un coleg care a schimbat HU luat de la carref cu montaj la o firma autorizata. aia luau 200 mii. cred ca o sa apelez la ei. ce inseamna ca se aud destul de slab pt ce pot ele?nu vreau nici sa fiu nevoit apoi sa-mi iau amplif.oricum fondurile au trecut pe minus. Sad nu ca as vrea sa-mi sara geamurile, dar sa se simta ceva wati acolo daca e din aia 50/60 care spun datele tehnice ca au. cu volumul la jumate sa ai asa o surdina placuta.... are cumva de suferit HU daca dai volumul prea tare?.in sensul ca or sa-i incinga finalii de mama focului. sper sa nu fiu prea cicalitor dar vreau sa gasesc si eu o solutie OK.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum