Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce lipseste de pe Be-loud.ro?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Vin Mai 04, 2007 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si service faceti ca as vrea si eu sami montez ceva Very Happy

si nu numai eu sigur Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Mai 05, 2007 7:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:

mai ai putina rabdare... e surpriza!
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Dum Mai 06, 2007 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
dgdgaby a scris:

mai ai putina rabdare... e surpriza!

Surprize surprize... Very Happy dar nu sunt cu andreea marin... Smile
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut!
am si eu o sugestie. de ce nu stergeti topicurile inchise? sau macar sortati-le in asa fel incat sa fie ultimele... adica sa nu fie amestecate topicuri inchise cu topicuri deschise.
daca o sa mai imi treaca ceva prin minte, o sa mai postez.

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Mai 25, 2007 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un topic inchis, automat coboara cu cat apar altele noi. iar la bursa, mi se pare util sa lasam posturile, chiar si inchise, si sa nu le stergem, tocmai pentru ca pe viitor, alti membrii care doresc sa vanda/cumpere aceleasi prosuse, sa aibe un punct de reper (mai ales la pret ma refer).
Sus
TakeThat

Data înscrierii: 24/Apr/2007

MesajTrimis: Dum Mai 27, 2007 4:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Forumul il gasesc misto, e drept ca ar fi loc de imbunatatiri, insa dupa parerea mea ar trebui ca si co-forumistii sa ajunga la o participare interactiva mai avansata, adica imbunatatirile vizate sa vina chiar din partea forumistilor, nu numai sa asteptam mereu mura in gura.. ce ziceti de chestia asta ? Idea
noname_x
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007
Locație: Terra

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 1:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am observat ca forum-istii au si alte lucruri de vanzare,probabil au nevoie de bani sa isi ia jucarii muzicale de pe site Very Happy Deschideti un ''Bazar Diverse'' parerea mea, unde sa isi puna lumea ce are de vanzare si nu tine de caraudio...
password
Pasionat

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Roman

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o firma care lipseste de pe site e kenwood
e respectata si cunoscuta de multi

gikwrx

Data înscrierii: 01/Iun/2007
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 2:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

password are dreptate de ce nu este prezenta si firma kenwood pe site?mai ales ca si ea e o firma de top in car audio.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prezenta kenwood la noi in tara a scazut mult in ultimii ani. pe unde ati ma vazut scule noi kenwood la vanzare? Smile
Noi ne gandeam de mult si la kenwood si la JVC dar nu prea am avut timp. De saptamana asta insa am reluat legatura cu dansii si speram sa fie interesati intr-o colaborare.
Cu JVC s-a lamurit repede, nu mai importa nimeni pentru distributie, importa doar 2-3 vanzatori mari (lanturi de retail) asa ca nu vad cum am putea avea in curand..
Cu kenwood inca lucram.
In acelasi registru, pot sa anunt ca in curand bagam iPod-uri Smile
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kenwood a cazut din cauza reprezentantei si a politicii ei, kenwood e prezenta in metro selgros media galaxy cu modele entry, pana in 600 ron, din pacate modelele top {cu system e's, DSP etc} sunt vandute la niste preturi exorbitante de 2-3 dealer-i {de exemplu kdc w8534 e 450 E + tva la un dealer la noi} in vreme ce la media markt in germania il iei cu vreo 300 E ... trageti voi concluziile

din pacate la momentul actual cine vrea un player de top are doar 2-3 optiuni, pioneer si clarion, cred ca se poate imbunatati oferta, kenwood produce intreaga gama de in car entertainment.

daca aduceti kenwood sunt primul la test, si daca e chiar ce stiam eu de demult poate vand p880-ul Twisted Evil .

raveru

Data înscrierii: 13/Mai/2007
Locație: cluj

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

io zic ca prioritate ar fi sa serviti clienti da nu is o persoana care sa zica maine ami trebuie dar de luni fac comanda ma astept sa vina marti si pe miercuri sun si ups va trimitem azi comanda pe maine e la dv... sa nus singuri deci nu ma astept ca sa vina de pe o zi pe alta da daca nu sunam eu nici nu cred casi aduceau aminte deci ar trebui un sistem mai aranjat sau mai multe persoane care sa se ocupe sa trimita cele comandate ca is constient ca azi il trimite si maine nui si eu trebe sa plec din oras si asta este omu isi face un program face comanda cu 3 zile inainte de a se astepta sa aiba produsul dar degeaba
ps faza cu daca e pe stoc sau nu ar fi foarte buna pentru ca sa nu mai sune/dea mail lumea numa ca sa intrebe daca este pentru ca si raspunsul la un mail il primesti abea a doua zi
Sus
calinmihai2004

Data înscrierii: 03/Iul/2007
Locație: MURES

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 9:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. CAUTARE AVANSATA (mai bine zis "sortare avansata", dupa mai multe criterii concomitent). E si pretul un criteriu, dar in cazul sonorizarilor auto se incepe cu "ce ti-ai dori" si dupa aceea vezi "cat costa". Very Happy
2. Specificatia unor produse mai trebuie adnotata, fiind ori prea vaga, ori neexplicita. Nu toti vizitatorii sunt in tema. Mai sunt si taximetristi (care de ex. vor, in Loganul lor, tweetere cat mai mari, care sa faca "tss, tss" si atat). Glumesc. Very Happy
3. Functia de comparare.

KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca ar fi oarecum util ca in dreptu fiecariu produs sa apara daca sunt pe stoc. .. sau doar la comanda .sa nu ne facem planu si sa vedem ca nu e pe stoc... si eventulal daca poate fi adus la comanda si perioasda... cu aproximatie nu fix.. bine la produse mai uzuale genu HU Boxe Stati Sub eventual Condesatoare . stiu ca e e munca titanica pentru ca sunt sute daca nu mi de produse ..dar... ar fi util
Sus
calinmihai2004

Data înscrierii: 03/Iul/2007
Locație: MURES

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta lipseshte la be loud. Fara gluma. Very Happy

secretary.jpg
 Description:
 Filesize:  49.88 KB
 Viewed:  542 Time(s)

secretary.jpg

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum