|
Autor |
Mesaj |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Mai 04, 2007 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
si service faceti ca as vrea si eu sami montez ceva
si nu numai eu sigur
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Mai 05, 2007 7:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
dgdgaby a scris: | si service faceti ca as vrea si eu sami montez ceva
si nu numai eu sigur  |
mai ai putina rabdare... e surpriza!
|
|
Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Dum Mai 06, 2007 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai a scris: | dgdgaby a scris: | si service faceti ca as vrea si eu sami montez ceva
si nu numai eu sigur  |
mai ai putina rabdare... e surpriza! |
Surprize surprize... dar nu sunt cu andreea marin...
|
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut!
am si eu o sugestie. de ce nu stergeti topicurile inchise? sau macar sortati-le in asa fel incat sa fie ultimele... adica sa nu fie amestecate topicuri inchise cu topicuri deschise.
daca o sa mai imi treaca ceva prin minte, o sa mai postez.
_________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 3:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
un topic inchis, automat coboara cu cat apar altele noi. iar la bursa, mi se pare util sa lasam posturile, chiar si inchise, si sa nu le stergem, tocmai pentru ca pe viitor, alti membrii care doresc sa vanda/cumpere aceleasi prosuse, sa aibe un punct de reper (mai ales la pret ma refer).
_________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
TakeThat
Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Dum Mai 27, 2007 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Forumul il gasesc misto, e drept ca ar fi loc de imbunatatiri, insa dupa parerea mea ar trebui ca si co-forumistii sa ajunga la o participare interactiva mai avansata, adica imbunatatirile vizate sa vina chiar din partea forumistilor, nu numai sa asteptam mereu mura in gura.. ce ziceti de chestia asta ?
_________________ Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia.. |
|
Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 115 Locație: Terra
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 1:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Am observat ca forum-istii au si alte lucruri de vanzare,probabil au nevoie de bani sa isi ia jucarii muzicale de pe site Deschideti un ''Bazar Diverse'' parerea mea, unde sa isi puna lumea ce are de vanzare si nu tine de caraudio...
_________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
Sus |
|
 |
password Pasionat
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 61 Locație: Roman
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 4:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
o firma care lipseste de pe site e kenwood
e respectata si cunoscuta de multi
_________________ Let The Music Be Your Only Drug!!! |
|
Sus |
|
 |
gikwrx
Data înscrierii: 01/Iun/2007 Mesaje: 45 Locație: Targoviste
|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 2:11 am Titlul subiectului: |
|
|
password are dreptate de ce nu este prezenta si firma kenwood pe site?mai ales ca si ea e o firma de top in car audio.
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
prezenta kenwood la noi in tara a scazut mult in ultimii ani. pe unde ati ma vazut scule noi kenwood la vanzare?
Noi ne gandeam de mult si la kenwood si la JVC dar nu prea am avut timp. De saptamana asta insa am reluat legatura cu dansii si speram sa fie interesati intr-o colaborare.
Cu JVC s-a lamurit repede, nu mai importa nimeni pentru distributie, importa doar 2-3 vanzatori mari (lanturi de retail) asa ca nu vad cum am putea avea in curand..
Cu kenwood inca lucram.
In acelasi registru, pot sa anunt ca in curand bagam iPod-uri
|
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
kenwood a cazut din cauza reprezentantei si a politicii ei, kenwood e prezenta in metro selgros media galaxy cu modele entry, pana in 600 ron, din pacate modelele top {cu system e's, DSP etc} sunt vandute la niste preturi exorbitante de 2-3 dealer-i {de exemplu kdc w8534 e 450 E + tva la un dealer la noi} in vreme ce la media markt in germania il iei cu vreo 300 E ... trageti voi concluziile
din pacate la momentul actual cine vrea un player de top are doar 2-3 optiuni, pioneer si clarion, cred ca se poate imbunatati oferta, kenwood produce intreaga gama de in car entertainment.
daca aduceti kenwood sunt primul la test, si daca e chiar ce stiam eu de demult poate vand p880-ul .
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
raveru
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 30 Locație: cluj
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 1:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
io zic ca prioritate ar fi sa serviti clienti da nu is o persoana care sa zica maine ami trebuie dar de luni fac comanda ma astept sa vina marti si pe miercuri sun si ups va trimitem azi comanda pe maine e la dv... sa nus singuri deci nu ma astept ca sa vina de pe o zi pe alta da daca nu sunam eu nici nu cred casi aduceau aminte deci ar trebui un sistem mai aranjat sau mai multe persoane care sa se ocupe sa trimita cele comandate ca is constient ca azi il trimite si maine nui si eu trebe sa plec din oras si asta este omu isi face un program face comanda cu 3 zile inainte de a se astepta sa aiba produsul dar degeaba
ps faza cu daca e pe stoc sau nu ar fi foarte buna pentru ca sa nu mai sune/dea mail lumea numa ca sa intrebe daca este pentru ca si raspunsul la un mail il primesti abea a doua zi
|
|
Sus |
|
 |
calinmihai2004
Data înscrierii: 03/Iul/2007 Mesaje: 17 Locație: MURES
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 9:00 am Titlul subiectului: |
|
|
1. CAUTARE AVANSATA (mai bine zis "sortare avansata", dupa mai multe criterii concomitent). E si pretul un criteriu, dar in cazul sonorizarilor auto se incepe cu "ce ti-ai dori" si dupa aceea vezi "cat costa".
2. Specificatia unor produse mai trebuie adnotata, fiind ori prea vaga, ori neexplicita. Nu toti vizitatorii sunt in tema. Mai sunt si taximetristi (care de ex. vor, in Loganul lor, tweetere cat mai mari, care sa faca "tss, tss" si atat). Glumesc.
3. Functia de comparare.
_________________ Indescifrabil |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca ar fi oarecum util ca in dreptu fiecariu produs sa apara daca sunt pe stoc. .. sau doar la comanda .sa nu ne facem planu si sa vedem ca nu e pe stoc... si eventulal daca poate fi adus la comanda si perioasda... cu aproximatie nu fix.. bine la produse mai uzuale genu HU Boxe Stati Sub eventual Condesatoare . stiu ca e e munca titanica pentru ca sunt sute daca nu mi de produse ..dar... ar fi util
|
|
Sus |
|
 |
calinmihai2004
Data înscrierii: 03/Iul/2007 Mesaje: 17 Locație: MURES
|
|
Sus |
|
 |