|
Autor |
Mesaj |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2007 1:45 am Titlul subiectului: Ce lipseste de pe Be-loud.ro? |
|
|
Asteptam aici sugestiile vizitatorilor referitoare la ce produse, categorii de produse sau marci considerati ca nu ar trebui sa lipseasca de pe be-loud.ro si totusi lipsesc.
Orice sugestie este binevenita si vom face tot posibilul pentru a acoperi nevoile dvs cat mai repede.
Telul nostru este de a oferi cea mai vasta gama de produse din domeniul audio de pe piata romaneasca si intotdeauna la cele mai bune preturi! Pentru a realiza acest lucru insa, avem nevoie de ajutorul vostru! |
|
Sus |
|
 |
chris Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006 Mesaje: 220 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2007 7:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Cunoscutul producator DLS si-a schimbat site-ul si acum are printre produsele pe care le stim si unele noi. Acum are separat componente de mid-bass la care astept oferta in RO.
Firme gen Audio System, Phase Evolution (despre care nu prea stiu multe), Digital Design, Morel, MB Quart, SPL Dinamics, Genesis, Audison sau Hertz chiar si second-hand pt ca suntem multi care nu ne permitem un produs nou de calitate mai buna, ar putea fi aduse? Sper ca am putut fi de ajutor cu ceva. |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2007 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
chris ai tu drepate dar cati sunt ca tine sa-si doreasca un morel sau genesis pe masina nu vezi ca multe firme mari au scazut calitativ pentru ca piata cerea "ieftin"...cei mai multi vor doar galagie si asta li se da noi astia pasionati vrem ca muzica sa sune bine dar din pacate nu avem posibilitati financiare . scuze off opic
on topic:
pai nu pot sa ma refer la produse ca sunt destule (poate ar mai trebui cateva) ma refer la servicii INSTALARI !!! chiar nu puteti gasi un spatiu
sau e secret ? |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2007 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
legat de site ar fi bine sa puneti functia compara
si sa puneti si functia de a arata daca un produs e pe stoc
va multumesc |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2007 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
chris a scris: | Cunoscutul producator DLS si-a schimbat site-ul si acum are printre produsele pe care le stim si unele noi. Acum are separat componente de mid-bass la care astept oferta in RO. |
Produse noi? OK, cand se vor aduce si la noi le vom avea pe site. Componente separate stiu ca exista dar nu se aduc la noi, nu exista cerere care sa justifice importul. Se pot aduce insa pe comanda.
Citat: | Firme gen Audio System, Phase Evolution (despre care nu prea stiu multe), Digital Design, Morel, MB Quart, SPL Dinamics, Genesis, Audison sau Hertz |
Brandul Phase Evolution nu prea mai exista, e in cadere libera de cativa ani si o parte din produsele lor au fost incorporate in brand-ul mac Audio al aceleiasi corporatii. Noua gama (completa) mac Audio care va fi si la noi disponibila sper in cateva saptamani va include ce a mai ramas din Phase, o linie de statii, o linie de woofere, difuzoare etc. Acum insa se vor chema "mac Audio".
Genesis? Avem e impropriu spus "avem" pentru ca nu prea se aduc pe stoc, doar la comanda. le vom pune pe site daca tot a intrebat cineva de ele dar nu ma astept sa existe cerere pentru ele...
Audison si Hertz nu se comercializeaza online, vom avea imediat ce ne vom deschide garajul (dupa ultimele noutati poate in 2 saptamani)
Pentru restul, s-a notat!
Mersi mult de feedback! |
|
Sus |
|
 |
cata1
Data înscrierii: 30/Iun/2006 Mesaje: 38
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2007 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai ar trebui sa scrieti in dreptul fiecarui produs daca este pe stoc sau pe comanda. (v.ar scutii de multe telefoane sau mailuri)
O cautare dupa functii, pret etc.
Si cel mai important be-loud sa onoreze comenzile in aceeasi zii, mai ales pt cei din bucuresti, nu dupa 24 h. |
|
Sus |
|
 |
chris Priceput

|
Trimis: Dum Apr 29, 2007 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
@mihai, am fost prea "dur"? nu am avut intentie rea si te rog sa nu iei in nume de rau. a fost mai mult ca o idee. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Dum Apr 29, 2007 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
dur?? NU, deloc!
nu stiu ce ti-a dat impresia ca mesajul tau ar fi deranjat dar nu e deloc cazul, dimpotriva!
mersi de sugestii. |
|
Sus |
|
 |
chris Priceput

|
Trimis: Dum Apr 29, 2007 12:42 am Titlul subiectului: |
|
|
poate niste produse second-hand din clase superioare, dar pe comanda ar fi binevenit, zic eu.
pe mine unul m-ar interesa helix a6 competition, dar nu stiu ce pret ar avea sh |
|
Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Dum Apr 29, 2007 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe forum ar mai fii comice niste iconite emotive...  |
|
Sus |
|
 |
radumaxi

Data înscrierii: 17/Ian/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Joi Mai 03, 2007 8:49 am Titlul subiectului: sugestie |
|
|
Ar fi de ajutor o functie prin care sa poti compara doua sau mai multe produse.Sunt sigur ca multi au nevoie de ea! |
|
Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Mai 03, 2007 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
o functie mai avansata de cautare:
ex: Cautare -> Amplificatoare -> monobloc -> sub 700 ron, la fel si cu subwoofere , sub o anumita putere , sau cautare sistem difuzoare sub anumit pret...etc _________________ without a car..... |
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 03, 2007 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, ar fi interesant in cadrul meniului de produse sa poti face anumite sortari - cea mai importanta dupa pret - si per total in tot site-ul sa poti gasi ce produs are pretul pana in 5 mil in gama sub de ex...
Si functia de comparare ar fi buna, dar asta inseamna specificatii complete si formatate dupa un anumit stil pentru toate produsele de pe site.
 _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Mai 04, 2007 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
de pe be-loud (mai bine zis din "culisele" be-loud) lipseste cineva care sa raspunda promt la mailuri... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Vin Mai 04, 2007 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
hei, ti-am raspuns la mailuri, verifica bine...
tuturor celorlalti: multumim de sugestii. de multe lucruri stiam si noi si se vor realiza (sortari, cautari, comparatii etc).
iconitele comice insa nu sunt o prioritate  |
|
Sus |
|
 |
|