|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Skippy Pasionat
Data înscrierii: 02/Noi/2006 Mesaje: 115
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 9:02 pm Titlul subiectului: Ce ma sfatuiti? |
|
|
ajutati-ma si p mine sa-mi aleg un player.....
m-am hotarat sa-mi schimb linia audio cu una mai performanta si o sa le iau p rand.....deci incep prima data cu playerul
ce player sa imi iau cu 5 mil (akum k e cu 500 mai mult sau mai putin nu conteaza) stiu k e cam putin dar deocamdata sunt p bani parintilor
mentionez k vreau k playerul sa fie combatibil cu statie....etc
pe scurt cam asa ar fi linia p care o vreau: player (fac legatura la dif p spate), amplificator cu 4 canale (fac legatura la dif fata si legarea in punte la sub), multumesc  |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pioneer 30 MP.... sau Pioneer 4800 care arata ceva mai bine. amandoua suna la fel, au aceleasi functii |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
same 30mp sau 4800mp care e mai "chipes" decat 30mp, dar ca setari sunt la fel. Cat despre compatibilitate statie, cred ca majoritatea playerul din generatia actuala au iesiri RCA pentru statii, acum difera V de pe ele. _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|