Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce ma sfatuiti?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Skippy
Pasionat

Data înscrierii: 02/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 9:02 pm    Titlul subiectului: Ce ma sfatuiti? Răspunde cu citat (quote)

ajutati-ma si p mine sa-mi aleg un player.....
m-am hotarat sa-mi schimb linia audio cu una mai performanta si o sa le iau p rand.....deci incep prima data cu playerul
ce player sa imi iau cu 5 mil (akum k e cu 500 mai mult sau mai putin nu conteaza) stiu k e cam putin dar deocamdata sunt p bani parintilor
mentionez k vreau k playerul sa fie combatibil cu statie....etc
pe scurt cam asa ar fi linia p care o vreau: player (fac legatura la dif p spate), amplificator cu 4 canale (fac legatura la dif fata si legarea in punte la sub), multumesc Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pioneer 30 MP.... sau Pioneer 4800 care arata ceva mai bine. amandoua suna la fel, au aceleasi functii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 11:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

same 30mp sau 4800mp care e mai "chipes" decat 30mp, dar ca setari sunt la fel. Cat despre compatibilitate statie, cred ca majoritatea playerul din generatia actuala au iesiri RCA pentru statii, acum difera V de pe ele.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum