|
|
|
Autor |
Mesaj |
iulian00
Data înscrierii: 24/Dec/2006 Mesaje: 39
|
Trimis: Joi Apr 12, 2007 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu tin de ASUS de cativa ani , dar am vazut Liteon modele mai vechi ce scriau la 24x cu 0 glitchuri ORICE blank..inclusiv rw pe care SONY,TEAC,ASUS,LG,SAMSUNG (ordinea este aleatoare )you name it nu le vedeau.
Acum exista un motiv pentru care RW se scrie la viteza mai mica, este contrastul, pe discurile RW poli3@#!@%@ reflexia este mai slaba decat la suratele CDR, adica daca ai o unitate care are probleme de citire la CDR va avea probleme si mai mari la RW, dar pot fi si exceptii, depinde din ce cauza nu citeste corect.
In materie de howto burn este plin netul si revistele, nu am acum link-uri dar cine vrea gaseste usor. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
am rezolvat problema
cred ca era din cauza siliconului de bord care ,probabil, a ajuns pe discuri...oricum acum merge perfect
p.s scuze de intarziere dar am avut probleme cu netu si nici nu am prea fost acasa... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|