|
Autor |
Mesaj |
cretu

Data înscrierii: 16/Mai/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
care este principiul dupa care voi stabilitzi care arata mai bine la interior ?
calitatea pieselor , marimea lor sau designul , eu initial am vrut sa aleg hifonics dar sfatuit de alte persoane am juns sa aleg o firma necnoscuta , vreu sa vaz daca mam pacalit . |
|
Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 12:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Buna intrebare cretu-le , aici cred ca o sa ai raspunsurii diferite
eu : cand ma uit la interiorul unui amplificator ma uit la dimensiunea bobinei din interior si grosimea cuprului din care este facuta apoi ma uit la ce tip de finalii are si numarul acestora respectiv suprafata de racire a acestora si mai ma uit la dimensiune si nr.condensatorilor. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
Sus |
|
 |
DeViAnS Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 154 Locație: Craiova
|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 12:38 am Titlul subiectului: |
|
|
cu siguranta o sa am grija.. sa nu`i dau gain`ul prea sus.. incat sa prajesc alpine`u. Acum.. pe caldurile astea.. folosind aplificatorul in 1 ohm.. mi se pare ca se incinge cam mult.., asa ca i`am pus 2 coolere de placa video pe laterale  _________________ ID: deviansey |
|
Sus |
|
 |
soosy Pasionat
Data înscrierii: 16/Ian/2014 Mesaje: 68 Locație: Timis
|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 1:50 am Titlul subiectului: |
|
|
sal
stiu ca ii subiect cam vechi...dar exact in aceas situatie ma aflu si eu acum
la un alpine de 600w rms(1223d daca nu ma insel...)am nevoie de un monobloc la 1ohm
din cate am inteles sa aiba undeva de la 800w rms in sus...pana in 1000...
din ce am gasit eu sunt indecis intre
hifonics brutus bx 1000
magnat rx mono
si ceva mai putin cunoscut peiying pyk76d
asa dupa cifre peiyingul ar fi cel mai ok(1200w rms)
cel mai slab ar fi magnat rx mono
iar cel mai cunoscut,de brand ar fi hifonics
ma intereseaza care ar face fata cu brio,care este "mancatoare de curent" mai putin,si pana la urma care ar fi alegerea ok...eventual si alte modele cam in banii astia(sh undeva la 100 eu +\-) _________________ music rulz...bass bass... |
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 2:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Te rog,nu mai invia posturi moarte si din 2008.Daca cineva stie o sa iti raspunda la 18273681726 topicuri inviate de tine.Multumim ca folosesti functia search dar nu trebuie sa le si invii. |
|
Sus |
|
 |
soosy Pasionat
|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 2:42 am Titlul subiectului: |
|
|
sun subiecte care ma intereseaza de care vad ca au dat si altii
doar este forum...daca nu imi raspunde asta e..
am infintat mai multe topicuri ca nu postez doar pentru mine
multumesc pentru intelegere
si nu ii cu rea intentie _________________ music rulz...bass bass... |
|
Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
sossy pe al tau alpine este foarte bun orice amplificator care da minim 600w rms la 1 ohm .... eu am ascultat multe modele de alpine swr 12xx pe diferite amplificatoare .... un margant rx mono da foarte bine in el dar vei avea consum maricel de curent, un hifonics de 1000 si mai bine blana la maxim ... este alegerea ta _________________ Pioneer Avic F310BT / Hertz ESK165 / Hifonics Zeus zxi 4404 / Alpine R-Type SWR-1242D |
|
Sus |
|
 |
soosy Pasionat
|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
stoica22 a scris: | sossy pe al tau alpine este foarte bun orice amplificator care da minim 600w rms la 1 ohm .... eu am ascultat multe modele de alpine swr 12xx pe diferite amplificatoare .... un margant rx mono da foarte bine in el dar vei avea consum maricel de curent, un hifonics de 1000 si mai bine blana la maxim ... este alegerea ta |
magnat este mai usor de gasit,sunt multe anunturi si preturi ok pentru specificatiile pe care le are,nu sunt inpacat cu ideia de "magnat"
hifonics modelul acela rar gasesti...
pana in final daca mare diferenta nu este,atunci o sa iau ce imi pica "la ocazie"
preturiile sunt undeva la fel,mica diferenta(mai scump hifonics)
vreau sa ma lamuresc exact din toate punctele de vedere,specificatiile,curentul,"durata" si etc
nu vreau competitie dar sa fie alpine-ul la lucru cu tot ce poate _________________ music rulz...bass bass... |
|
Sus |
|
 |
hexis Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2013 Mesaje: 74 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
soosy a scris: | stoica22 a scris: | sossy pe al tau alpine este foarte bun orice amplificator care da minim 600w rms la 1 ohm .... eu am ascultat multe modele de alpine swr 12xx pe diferite amplificatoare .... un margant rx mono da foarte bine in el dar vei avea consum maricel de curent, un hifonics de 1000 si mai bine blana la maxim ... este alegerea ta |
magnat este mai usor de gasit,sunt multe anunturi si preturi ok pentru specificatiile pe care le are,nu sunt inpacat cu ideia de "magnat"
hifonics modelul acela rar gasesti...
pana in final daca mare diferenta nu este,atunci o sa iau ce imi pica "la ocazie"
preturiile sunt undeva la fel,mica diferenta(mai scump hifonics)
vreau sa ma lamuresc exact din toate punctele de vedere,specificatiile,curentul,"durata" si etc
nu vreau competitie dar sa fie alpine-ul la lucru cu tot ce poate |
cauta un spl dynamics ice-800d.
800w la 1 ohm,clasa d.Un prieten a luat unul sh cu 500ron.
Ps. are un alpine swr 1242d si il tine in 2 omi la 500w si se aude foarte bine si tare. |
|
Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 7:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
ssossy rx mono e foarte bun , uitate pe youtube sau intreaba pe cei care il au .. te zbati prea tare pt un r-ttype _________________ Pioneer Avic F310BT / Hertz ESK165 / Hifonics Zeus zxi 4404 / Alpine R-Type SWR-1242D |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe yt vezi decat o membrana care se misca daca e filmata si aia ... in rest nimic. Nu stiu de ce atunci cand cineva isi cauta ceva din domeniul audio fuge repede pe yt si vaiii cum se aude. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Ian 31, 2014 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Si mai ales "cat flexeaza " .
Are dreptate Stoica22,prea te stresezi pentru un dif ca ala.Ial pe al' mai ieftin,ideea e ca tot pe acolo v-a fii.O incinta buna ar trebuii sa fie o ocupare principala.Type-R-urile au fost preferatele mele intotdeauna.O sa te multumeasca ! |
|
Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
|
Trimis: Vin Ian 31, 2014 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu vorbesc si dau sfat pt ca inca mai am un r-type 1242d (care il am la vanzare), l-am avut pe un zeus si probat si pe alte 2 amplifuri (mrd 600w si brutus 1000w) ... un difuzor la care daca ai o incina BUNA rupe masina chiar si la 300-400w
Sossy repet iati un amplif care sa dea minim 600w la impedanta dorita, oricum puterea va scadea in functie de curent ... asa ca, cu cat mai mare cu atat mai bine  _________________ Pioneer Avic F310BT / Hertz ESK165 / Hifonics Zeus zxi 4404 / Alpine R-Type SWR-1242D |
|
Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Lun Feb 10, 2014 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Magnat-ul isi merita banii!!!!!!! _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
Sus |
|
 |
|