Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce sa aleg? Magnat rx mono sau Hifon(..) SAU Ground Z
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
DeViAnS
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 12:08 pm    Titlul subiectului: Ce sa aleg? Magnat rx mono sau Hifon(..) SAU Ground Z Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa-mi achizitionez un amplificator stabil in 1 ohm pentru un alpine type r 1222D
Optez intre http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/HIFONICS/BRUTUS/BXi_606/ si http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/RX/RX_Mono/

Acum vad ca Magnatu` ar avea putere mai mare.. insa nu stiu cat de umflate sunt valorile declarate, hifonics mai slab ca putere.. dar am auzit ca ar fii mai de calitate.. este si clasa D ... Confused?
Voi ce parere aveti? pe care sa`l aleg?!

Ultima modificare efectuată de către DeViAnS la Joi Iun 12, 2008 10:13 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rx mono !
E capabil de tot ce scrie pe el. In interior arata mult mai calitativ ca si hifonics-ul Wink

Sus
acdc

Data înscrierii: 29/Ian/2008

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Singurul avantaj al Hifonics-ului ar fi ca are o panta de 24dB, in rest desi e clasa ''super D'' ii face o deosebita placere sa pape mult curent.

Magnat-ul are 12 dB panta, dar nu a dat gres niciodata desi e blamat de multa lume. Interior clar arata mai bine, si in anumite ocazii datorita neatentiei a supravietuit unor sarcini de 0.5 ohmi in mod repetat. Wink

Un vot pt RX Mono!
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rx-u isi face treaba bine. e stabil intr-un ohm (eu il folosesc pe la 750W intr-un ohm zilnic fara probleme), protectiile isi fac treaba cand e cazul (am un prieten care a pus alimentarea pe dos, adica plusul in locul minusului si minusul in locul plusului , si nu s-a intamplat nimic, decat s-au ars toate cele 4 sigurante de 20A)

BXi nu l-am auzit

ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 3:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

super class D
Laughing

Sus
DeViAnS
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a mai intrat un produs in cursa Very Happy http://www.ground-zero-audio.com/english/08_ta1800mk.htm ce parere aveti?
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa specificatii pare inferior RX-ului.
Sus
DeViAnS
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intradevar.. e cam greu.. GZ`ul fiind produs nou.. nu l`a auzit prea multa lume.. si nu se poate exprima. mai astept vreo 3-4 zile pana o sa cumpar unul dintre ele.
acdc

Data înscrierii: 29/Ian/2008

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2008 5:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vad ca te invarti in jurul sumei de 700RON.
incearca http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA12/
intr-adevar nu are decat 500W RMS, unii baieti o sa iti recomande ca amplificatorul sa aibe putere mai mare decat subwooferul...adevarat, dar atata timp cat nu vrei sa mergi cu el la concurs si e pt daily-use cred ca o sa te slujeasca numai bine.
Sus
DeViAnS
Pasionat

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2008 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda.. pana la urma mi`am cumparat un audison lrx 1400 folosit! Neavand manual de instructiuni.. ma interesa.. daca am pus subwooferul in 1 ohm, trebuie sa selectez ceva la amplificator? sa leg firele in vreun fel? ( amplif`ul are 2 iesiri pentru difuzoare.. dar din cate stiu eu.. la monoblocuri alea sunt daca iti pui 2 subwoofere sa nu fie nevoie sa inghesui firele in o singura iesire)
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2008 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

good choice.
cat ai dat pe el ?
alea 2 iesiri sunt pt legarea a doua ifuzoare sau a unui singur difuzor cu 2 bobine. am si yo lrx 1.400 si daca vrei iti trimit manualul.
Sus
DeViAnS
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2008 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B-05-WRB a scris:
good choice.
cat ai dat pe el ?
alea 2 iesiri sunt pt legarea a doua ifuzoare sau a unui singur difuzor cu 2 bobine. am si yo lrx 1.400 si daca vrei iti trimit manualul.

merci.. l`am gasit si eu pe net.. pe audison.com Smile
am un difuzor cu 2 bobine de 2 ohm. am pus +`ul de la iesirea A si -`ul de la iesirea B .. . Il folosesc in 1 ohm si se incince cam mult.. mai ales acum vara, o sa`i pun 2 mini`coolere de calculator pe lateralele lui.. exact cum arata si in manulalul ei Very Happy

LE: Am uitat sa`ti zic.. 750 ron am dat pe el, vechime nu stiu cat are, dar dpdv estetic arata excelent! In caz ca se intampla ceva.. stiu peste cine sa ma duc Razz Oricum, a fost folosit si reglat de un baiat care are habar de car`audio!

B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Iun 26, 2008 12:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

albert ?
Sus
dBaddicted

Data înscrierii: 07/Apr/2008

MesajTrimis: Sâm Iun 28, 2008 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audison`ul are nevoie de cv mai bun decat Alpine`ul pt. a demonstra ce poate..
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006

MesajTrimis: Dum Iun 29, 2008 3:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scoate 900w rms pe 1 ohm,..ai grija sa nu prajesti bobina la alpine!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum