| |
| Autor |
Mesaj |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: | DETIN 778 SI SUNT MULTUMIT OARECUM DE EL
ALPINE- INALTE METALICE SI TIPATOARE
PIONNER - BASS SI LA VOLUM MIC <AVANTAJ>
CLARION - SUNET CURAT SI NON CLINIC FARA COLORATII |
) ha ha
Clarionul este cel mai slab dintre cele 3 dupa parerea mea. singurul lui avantaj este DSP-ul care permite o configuratie full activ... dar ca sunet nu exceleaza.
nu mai generaliza aiurea, compara un anumit model cu altul... "alpine inalte metalice si tipatoare" - ha, ce prostie. Si F#1 are inalte metalice si tipatoare? Hai sa nu mai vorbim din auzite ca poluam degeaba topicul.
Ce aparate Alpine ai avut pe propria masina sau cel putin ai ascultat atent si pe ce configuratii? |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 6:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: |
) ha ha
Clarionul este cel mai slab dintre cele 3 dupa parerea mea. singurul lui avantaj este DSP-ul care permite o configuratie full activ... dar ca sunet nu exceleaza. |
Dar tu ai ascultat pe diferite configuratii 778/788-ul? |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai: sa-ti zic ce cred yo
ai incercat sa faci sa sune bine esprit de 6,5" cu un 788 si nu ai reusit si ai dat vina pe player
acum lasand gluma la o parte <desi> nu am zis ca cel mai tare e 778 dar la 10 mil ai 3way network preout de 6v <cica> time alignament si tot asa sa nu uitam de USB
are si o groaza de dezavantaje :
- e urat cu crengi
- majoritatea au fond
etc |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca zici ca 778 e urat cu crengi si ai dubii in ceea ce priveste functionalitatea lui, de ce ti-ai mai luat? |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
...sunt excentric
am vrut sa-mi iau hxd2 dar nu se scoate fata si nu pot sa ies in mall fara sa pun fata la player pe masa
on-topic: sunt fff multumit de playerul meu.eram constient de pb pe care le au toate si la 8mil cat am dat pe el sh apropape nou cu garantie am vazut in el un best-deal sau best-buy cum preferi.
Alpine: am ascultat si alpine 9853 care se compara la bani cu 778 si mi se pare jalnic.plus de alta nu are high-volt si meniul mi se pare mai greu la alpine decat la clarion.
tot pe la 6-7-8 mil mai gasisem 9812 sau 9815 fff tari playerele dar le-am ascultat si nu mi-au placut.
NU LE-AM ASCULTAT PE ACELASI PLAYER:
Pioneer: puteam sa-mi iau p880 dar radioul era o pb.plus de asta am inteles de la posesori ca este muuuult sub p88
p99rs : nu stia mp3.
recapitulare pt carcotasii care afirma ca am vorbit din carti:
intre :
Pioneer P880 rs - referinte proaste despre el +pret de 11lei parca
Pioneer P99r - nu stia mp3 si avea o mica pb
Pioneer deh 6900ub - nu stia mai nimic dar arata bine
Alpine 9883 nou |
Alpine 9815 | nu sunau pe placut meu cu niste componente hy-Alpine 9812 | energy amplificate cu lrx
Alpine 9854 nou -nu avea hi-volt, TA, nici 3way
Clarion 558 - nu era pe stock
Clarion 778 |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu unul sunt multumit de ceea ce stie sa faca 778 la banii lui.
Daca este instalat pe o masina lucrata bine, componente instalate corespunzator si cu multa atentie, poate suna chiar foarte bine. |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai tocmai asta voiam sa scot in evidenta.
la banii lui e decent ce ofera. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | mihai a scris: |
) ha ha
Clarionul este cel mai slab dintre cele 3 dupa parerea mea. singurul lui avantaj este DSP-ul care permite o configuratie full activ... dar ca sunet nu exceleaza. |
Dar tu ai ascultat pe diferite configuratii 778/788-ul? |
O hoho....
am instalat la noi la garaj anul trecut peste 15 aparate din care cele mai multe pe full active in diverse configuratii. Chiar IBR-ul la noi si-a instalat jucariile, prima evolutie a sistemului.
Aparatul e best buy pentru DSP-ul lui inclus dar ganditi-va ce compromisuri s-au facut in constructia lui pentru a-l scoate la pretul ala...
Acu bine, depinde in ce sistem il asculti... ca pe niste boxe trompeta toate suna la fel sau pe bass... |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: |
ai incercat sa faci sa sune bine esprit de 6,5" cu un 788 si nu ai reusit si ai dat vina pe player
|
 Am incercat eu sa-l fac sa sune in mai multe masini, inclusiv la tine si n-am reusit....  |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cel mai caterinca thread din ultima vreme .....  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai baieti eu acum observ ca a luat-o topicul razna, era vorba de altceva
WRB: cred ca ai stat cam mult pe langa anumiti oameni... "sunet clinic si fara coloratii" ?? de unde ai scos-o p-asta ?
Eu in vara/toamna asta imi voi face masina cu HU Alpine si procesor tot Alpine... Si cu tweetere din titaniu... asta inseamna ca o sa am mama lu sunetu metalic si tipator ?? hai sa lasam folclorul si sa ne concentram pe realitati si experienta. |
|
| Sus |
|
 |
RE_audio Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 99 Locație: Oradea
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
am in masina alpine dar tot pioneer e cel mai fiabil si clarion tot nu ajunge in urma lor ... cam atat in scurt ...  |
|
| Sus |
|
 |
cretu

Data înscrierii: 16/Mai/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: | ...sunt excentric
NU LE-AM ASCULTAT PE ACELASI PLAYER:
|
cum faci tu sa asculti un player pe un player ? le pui in link sau in raid ? _________________ nuclearu e la putere |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 12:03 am Titlul subiectului: |
|
|
cretu: iti recomand alt forum?
daca ti se pare amuzant sa stai cu unghiile roase ca nu gasesti greseli la mine in posturi ma voi stradui sa nu mai gresesc din neatentie dar scopul acestui thread este ca omul ala sa-si aleaga ceva nu sa radem unul de altul ca yo sunt praf ca am 778 si tu esti cioban ca ai GZ, repet nu asta e ideea.
PS: mihai IBR se scrie cu igrec YBR
admin=mihai ][ ca nu inteleg si nu vreau sa ma adresez altcuiva
mihai stii prea bine ce am vrut sa zic cu alpine cu pioneer si cu clarion si la fel de bine stii ca nu e cel mai praf cum ai afirmat mai sus. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 3:30 am Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt adeptul originalului,..nu mai dai vina pe nimic, pt ca nu ai de ce sa dai, fiecare masina e facuta sa sune asa cum merge, ups
si nu stiam ca va intereseaza doar valoare preamplificatorului, care dupa parerea mea si personal nu asta conteaza ci calitatea,...cat de colorat e sunetul si ca sa nu vorbesc in necunostinta de cauza si sa fiu repede contrazis, luati una bucata amplificator....specific: de firma buna, boxe asemenea, un player mult dorit si ravnit si un ipod, ipod care trebuie sa dai la max din gain-ul amplifului ca sa ajunaga cat de cat la potentialul lui. ei bine ca si la aparatele foto, cum unele poze sunt mai colorate decat altele asa si melodia preferata pe care o cunosti foarte bine, va suna mult mai bine pe ipod sau mult mai trist pe playerul mult visat, aici depinde ce ai avut initial.
si ca tot vorbim de valori pre-out, intr-adevar combinatia blaupunkt memphis 66 si focal fp2.150 se auzea cu un mare fasit cand nu era muzica, la un volum destul de redus,5-pe o scara 0-50, dar de ce se auzea??? pai va zic eu: gainul la amp era peste jumatate si amplifica mai repede semnalul din hu, adica si sunetul de fond cand volumul era dat foarte incet. am dat gain la minim si nu se mai auzea...pardon, nu mai auzea ca era acoperit de melodia in sine, melodie pe care nu imi mai venea sa o ascult spre deosebire de iPod. |
|
| Sus |
|
 |
|