| |
| Autor |
Mesaj |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 1:39 am Titlul subiectului: |
|
|
vb cu sharkky n-ai cu cine
cu cine sa vorbesc de niste produse in domeniul car-audio cand ciobanul si-a pus la semnatura "nuclearu e la putere" deci pot concluziona in domeniul chimic ce te-a marcat:
fizic: cernobal
psihic: nuclear.
Bravo tati esti un zeu.
este prea distractiv ca ti-as promite ca nu mai scriu aici dar nu o voi face ca mi-esti simpatic si imi descopar un nou hobby.
daca tot esti cunoscator vino la o etapa emma si demonstreaza-ne ca esti un web-god.
pacat ca cea de la bucuresti a trecut si in provincie nu vii ca daca aduni benzina la costul sculelor audio dublezi valoarea sistemului. |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 1:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: | vb lui sharkky n-ai cu cine
cu cine sa vorbesc de niste produse in domeniul car-audio cand ciobanul si-a pus la semnatura "nuclearu e la putere" ? Pot concluziona in domeniul chimic ca te-a marcat:
fizic: cernobal
psihic: puterea Nucleara ca se leaga cu randul de mai sus
Bravo tati esti un zeu.
este prea distractiv ca ti-as promite ca nu mai scriu aici dar nu o voi face ca mi-esti simpatic si imi descopar un nou hobby.
daca tot esti cunoscator vino la o etapa emma si demonstreaza-ne ca esti un web-god.
pacat ca cea de la bucuresti a trecut si in provincie nu vii ca daca aduni benzina la costul sculelor audio dublezi valoarea sistemului. |
|
|
| Sus |
|
 |
cretu

Data înscrierii: 16/Mai/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 1:55 am Titlul subiectului: |
|
|
asta e buna
chair am trait sa vaz pe cineva care se citeaza pe sine insasi , bun inseamna ca ai incredere in tine , dar (ce bine imi pare ca ai lut tzeapa) dar e urat sa iti dai tu tzeapa , chiar aveam pretentzii , credeam ca ai invatzat ceva carte , sau macar sa scriiiiiii , tu nu si nu batman batman bravo esti un gigolo cu aia mare groasa si noduroasa care iti ramane in esofag k tu violezi .
sa nu mai ma contrazici nicidata , asta daca vrei sa ramanem colegi de forum si sa bem o tzuica online , daca nu itzi trimit duhirile rele k sa ne scape de gura t , ieftina si rea , neagra si buboasa , sa o tzii akasa
as putea sa maai fac ceva ktt la tine dar nu cred ka mai esti in stare sa mai scri pe acest post , daca da o sa ai parte de o noapte furtunoasa
toate cele bune la tine
cret,zu _________________ nuclearu e la putere |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa fac astia care sunt putzoi numai in fata monitorului: cand nu mai au argumente incep sa jigneasca pe oricine.
diferenta intre mine si tine este ca yo chiar am ascultat acele playere nu am citit pe alte forumuri.
si chiar daca 778 este urat si prost cum spui tu asta e...nu toti avem bani ca tine sa ne luam alpine 9870.
PS: l-am luat second-hand si tot nu am probleme cu el. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Mar Iul 08, 2008 2:27 am Titlul subiectului: |
|
|
cretu> atentie.... urmeaza ultima statie, capatul liniei, locul unde va trebui sa te dai jos...
bogdan> nu te lasa, nu te lasa! nu te credeam asa slab
Sharkky> pe ideea ca nu tot ce zboara se mananca, nici tot ce zice vreo "consacrata" revista nemtzeasca sau de orice alta natzie se cheama adevar.
Conceptul de "advertorial" iti este familiar? check it out... oamenii aia tre sa manance si ei...
In Car HiFi cel putin am vazut la monstruozitati... brrr, mi se face parul maciuca cand imi amintesc.. si nici nu stiu asa bine germana, dar vedeam cifrele arabe pe care le inteleg binisor... |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Mar Iul 08, 2008 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai si nu ai dreptate
si yo am vazut produse cel putin dubioase cotate fff bine in autohifi dar si produse de top <considerate> cu care se dadea de pamant.
dca vrei si exemple punem si d'alea dar as incerca sa evit lucrul asta pt a nu se considera ca bat undeva. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 08, 2008 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
in concluzie, hai sa nu mai vorbim "din carti" adica "din reviste consacrate" ci din propria experienta
a mea de pana acum spune ca Alpine si Pioneer > Clarion. Poate chiar si Kenwood > Clarion dar nu ma pot pronunta inca exact. |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 08, 2008 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai hai sa nu mai vorbim din carti ... |
|