Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce sa aleg pt putere Pioneer,Clarion,Alpine????
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 04, 2008 1:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vb cu sharkky n-ai cu cine Smile

cu cine sa vorbesc de niste produse in domeniul car-audio cand ciobanul si-a pus la semnatura "nuclearu e la putere" deci pot concluziona in domeniul chimic ce te-a marcat:
fizic: cernobal
psihic: nuclear.

Bravo tati esti un zeu.
este prea distractiv ca ti-as promite ca nu mai scriu aici dar nu o voi face ca mi-esti simpatic si imi descopar un nou hobby.

daca tot esti cunoscator vino la o etapa emma si demonstreaza-ne ca esti un web-god.
pacat ca cea de la bucuresti a trecut si in provincie nu vii ca daca aduni benzina la costul sculelor audio dublezi valoarea sistemului.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 04, 2008 1:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B-05-WRB a scris:
vb lui sharkky n-ai cu cine Smile

cu cine sa vorbesc de niste produse in domeniul car-audio cand ciobanul si-a pus la semnatura "nuclearu e la putere" ? Pot concluziona in domeniul chimic ca te-a marcat:
fizic: cernobal
psihic: puterea Nucleara Smile ca se leaga cu randul de mai sus

Bravo tati esti un zeu.
este prea distractiv ca ti-as promite ca nu mai scriu aici dar nu o voi face ca mi-esti simpatic si imi descopar un nou hobby.

daca tot esti cunoscator vino la o etapa emma si demonstreaza-ne ca esti un web-god.
pacat ca cea de la bucuresti a trecut si in provincie nu vii ca daca aduni benzina la costul sculelor audio dublezi valoarea sistemului.
Sus
cretu

Data înscrierii: 16/Mai/2008

MesajTrimis: Vin Iul 04, 2008 1:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta e buna
chair am trait sa vaz pe cineva care se citeaza pe sine insasi , bun inseamna ca ai incredere in tine , dar (ce bine imi pare ca ai lut tzeapa) dar e urat sa iti dai tu tzeapa , chiar aveam pretentzii , credeam ca ai invatzat ceva carte , sau macar sa scriiiiiii , tu nu si nu batman batman bravo esti un gigolo cu aia mare groasa si noduroasa care iti ramane in esofag k tu violezi .
sa nu mai ma contrazici nicidata , asta daca vrei sa ramanem colegi de forum si sa bem o tzuica online , daca nu itzi trimit duhirile rele k sa ne scape de gura t , ieftina si rea , neagra si buboasa , sa o tzii akasa
as putea sa maai fac ceva ktt la tine dar nu cred ka mai esti in stare sa mai scri pe acest post , daca da o sa ai parte de o noapte furtunoasa
toate cele bune la tine

cret,zu

B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 04, 2008 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa fac astia care sunt putzoi numai in fata monitorului: cand nu mai au argumente incep sa jigneasca pe oricine.
diferenta intre mine si tine este ca yo chiar am ascultat acele playere nu am citit pe alte forumuri.
si chiar daca 778 este urat si prost cum spui tu asta e...nu toti avem bani ca tine sa ne luam alpine 9870.
PS: l-am luat second-hand si tot nu am probleme cu el.
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 15/Apr/2006

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 2:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cretu> atentie.... urmeaza ultima statie, capatul liniei, locul unde va trebui sa te dai jos...

bogdan> nu te lasa, nu te lasa! nu te credeam asa slab Smile

Sharkky> pe ideea ca nu tot ce zboara se mananca, nici tot ce zice vreo "consacrata" revista nemtzeasca sau de orice alta natzie se cheama adevar.
Conceptul de "advertorial" iti este familiar? check it out... oamenii aia tre sa manance si ei...
In Car HiFi cel putin am vazut la monstruozitati... brrr, mi se face parul maciuca cand imi amintesc.. si nici nu stiu asa bine germana, dar vedeam cifrele arabe pe care le inteleg binisor...
Sus
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai si nu ai dreptate
si yo am vazut produse cel putin dubioase cotate fff bine in autohifi dar si produse de top <considerate> cu care se dadea de pamant.
dca vrei si exemple punem si d'alea dar as incerca sa evit lucrul asta pt a nu se considera ca bat undeva.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 3:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in concluzie, hai sa nu mai vorbim "din carti" adica "din reviste consacrate" ci din propria experienta Smile
a mea de pana acum spune ca Alpine si Pioneer > Clarion. Poate chiar si Kenwood > Clarion dar nu ma pot pronunta inca exact.
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai hai sa nu mai vorbim din carti ...
Sus
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 09, 2008 12:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum zici tu........
maine poimaine boss si sony > clarion
Sus
MAN

Data înscrierii: 06/Noi/2007
Locație: buzau

MesajTrimis: Joi Iul 31, 2008 4:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/vand-pioneer-deh-p6850-mp-t6286.html
poate t intereseaza;)!!!

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum