| |
| Autor |
Mesaj |
djmagic2k3
Data înscrierii: 30/Oct/2006 Mesaje: 21
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 8:48 am Titlul subiectului: Re: Ce sa-mi pun pe un logan? |
|
|
luneta a rezistat la mine la puteri mult mai mari (cam 900W rms numai pe basi, de proba bineinteles, rezista luneta dar nu stiu cat mai rezista tabla de pe aripile spate)
bass pack Deluxe e o alegere buna, cu 250W rms gto1204BR suna foarte bine. daca vrei sa scoti si ultima zecime de decibel din el, atunci gandeste-te la un amplificator macar de 350 RMS.
cat despre condensator, al meu de la 250W RMS in sus cam plangea dupa unul, desi am modelul cu AC si servo, adica cu alternator mai mare, de 100 Ah parca. deci 1,5 F nu-ti strica deloc. |
|
| Sus |
|
 |
djmagic2k3
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 8:59 am Titlul subiectului: Putere amplificator |
|
|
Din cate am vazut pe site subwoofer-ul are 300w iar amplif-ul 290w, poate sunt de moda veche, dar eu stiam ca este bine ca amplificatorul sa fie putin mai mic decat difuzorul, oricum acum sunt la al 2-lea post pe forum si la primul subwoofer pe masina deci nu am de unde sa stiu prea multe multumesc pentru raspuns, astept si alte pareri iar intrebarea cu cablurile pentru amplif. a ramas inca un mister. _________________ I'm not a complete idiot, some parts are missing... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 10:02 am Titlul subiectului: Re: Putere amplificator |
|
|
cablaj iti trebuie cam de 2cm2. vezi ca e un kit pe la 900.000.
vezi , daca faci tu instalarea cablajului, e destul de usor, traseul e unu destul de simplu.
cat despre raportul puteri amplificator/subwoofer, daca faci reglajele calumea, ai sa intelegi de ce se recomanda un amplificator mai mare ca subul. orice amplificator la maxim distorsioneaza, deci unul care va produce 300W rms, cand el e capabil sa produca 400 sa zicem, bineinteles ca va avea mult mai putine distorsiuni decat unul care are 300 si merge blana. apropo de distorsiuni, ele sunt principalul vinovat in arderea suburilor, poti distruge o bobina de subwoofer de 300W rms linistit cu doar 100wrms daca aia 100 sunt plini de distorsiuni. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| @ djmagic2k3 am auzit combinatia aia si suna f bine,nu te va dezamagi in mod sigur. |
|
| Sus |
|
 |
djmagic2k3
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 4:44 pm Titlul subiectului: Care-i treaba cu condensatorul? |
|
|
Ma intreb daca pun cel mai ieftin condensator adica cel pe care l-am specificat mai sus voi avea probleme cu luminile adica vor palpai cand o sa dau muzica tare din cate am vazut eu si la mp3 am atasat un condensator mai mic si ma gandesc ca e posibil sa nu am probleme, din moment ce si mp3-ul are unul, nu stiu vre-o idee? Oricum pana una alta m-am hotarat o sa merg pe mana voastra cu JBL, acum sunt curios daca mai aveti pe stoc sau daca se aduce saptamana asta? _________________ I'm not a complete idiot, some parts are missing... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 4:58 pm Titlul subiectului: Re: Care-i treaba cu condensatorul? |
|
|
ce ai pus la mp3? un condensator mai mic? adica? oricum, sa fii sigur ca n-ai probleme, la 300RMS pe basi macar 1F e necesar. 1,5 e si mai bine. la 1F inca mai palpaie farurile, dar mult mai putin. oricum, depinde cel mai mult de alternator, de care ai, de ala mic sau mare(ac)?
legat de marfa pe stoc, vb cu cei avizati, adica mihai sau vladutz |
|
| Sus |
|
 |
djmagic2k3
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 6:10 pm Titlul subiectului: Re: Care-i treaba cu condensatorul? |
|
|
[quote="asus"]ce ai pus la mp3? un condensator mai mic? adica? oricum, sa fii sigur ca n-ai probleme, la 300RMS pe basi macar 1F e necesar. 1,5 e si mai bine. la 1F inca mai palpaie farurile, dar mult mai putin. oricum, depinde cel mai mult de alternator, de care ai, de ala mic sau mare(ac)?
legat de marfa pe stoc, vb cu cei avizati, adica mihai sau vladutz[/quote]
Condensator-ul este din fabrica pentru ca se zice ca ar avea 70Wx4 iar condensatorul pe care vreau sa-l iau are 1.2F sper sa fie ok. _________________ I'm not a complete idiot, some parts are missing... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 6:40 pm Titlul subiectului: Re: Care-i treaba cu condensatorul? |
|
|
| e ok unul de 1,2. dar sa fie si ceva de capul lui. acum am un stinger de 1F. inainte am avut unu...nu mai stiu cum ii zicea, nu prea cunoscut, de 1,5F. cu ala imi palpaia mai rau decat cu stinger-ul de acum. deci si calitatea conteaza mult. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
conteaza pretul, nu neaprat ce scrie pe el...
Eu cred ca un Dietz de 1F e mai bun decat USB de 1,2F.
Un Stinger e si mai bun insa, tot de 1F.
Oricum ar fi insa, orice condensator ajuta.. chiar si 0,5F.
PS
Va intreabti cine face condensatoare de 0,5F??
DLS
http://www.dls.se/english/tillbehor/dls_power_caps.htm
Cred ca ala micu de 0,5 face treaba mai buna decat astea no-name de 1F  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 7:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
aduci si asa ceva? se pare ca o sa ma reprofilez pe DLS...  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pachetul JBL DeLuxe intra maine pe stoc!
Te asteptam. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asus a scris: | aduci si asa ceva? se pare ca o sa ma reprofilez pe DLS...  |
Nu... importatorul curent DLS a ales sa nu aduca si condensatoare. Acum vreo 2 ani s-au adus insa si Vlad le-a vazut / folosit. |
|
| Sus |
|
 |
djmagic2k3
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin