Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce sa-mi pun pe un logan?
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
djmagic2k3

Data înscrierii: 30/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 8:34 am    Titlul subiectului: Ce sa-mi pun pe un logan? Răspunde cu citat (quote)

Momentan dispun de 10 mil. si ma gandeam la:

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/

sau la :

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/The_Rock/Rock_8000/ si http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Magnat/Jet_Tube_300/ .

Prima intrebare ar fi pe care din cele de mai sus mi le recomandati sau daca ar fi altceva cam in aceiasi bani care sa merite mai mult si in al 2-lea rand daca stie cineva cat de rezistenta e luneta de la logan ca mie mi s-a parut cam firava.
Mentionez ca va fi legat la un panasonic CQ-C7703N
si inauntru am pe fata boxe panasonic CJ-DA1733N si pe spate panasonic CJ-DA6923N.
As mai dori sa aflu daca are nevoie de un condensator si daca este suficient sa-l pun pe http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/US_Blaster/USB_5473_1,2F/ adica cel mai ieftin si daca kit-ul vine cu cabluri de instalare sau nu (banuiesc ca nu). in functie de ce ma veti indruma saptamana asta cred ca o sa le cumpar si le voi monta pentru ca si casetofonul si boxele le am in dormitor.

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 8:48 am    Titlul subiectului: Re: Ce sa-mi pun pe un logan? Răspunde cu citat (quote)

luneta a rezistat la mine la puteri mult mai mari (cam 900W rms numai pe basi, de proba bineinteles, rezista luneta dar nu stiu cat mai rezista tabla de pe aripile spate)
bass pack Deluxe e o alegere buna, cu 250W rms gto1204BR suna foarte bine. daca vrei sa scoti si ultima zecime de decibel din el, atunci gandeste-te la un amplificator macar de 350 RMS.
cat despre condensator, al meu de la 250W RMS in sus cam plangea dupa unul, desi am modelul cu AC si servo, adica cu alternator mai mare, de 100 Ah parca. deci 1,5 F nu-ti strica deloc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
djmagic2k3

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 8:59 am    Titlul subiectului: Putere amplificator Răspunde cu citat (quote)

Din cate am vazut pe site subwoofer-ul are 300w iar amplif-ul 290w, poate sunt de moda veche, dar eu stiam ca este bine ca amplificatorul sa fie putin mai mic decat difuzorul, oricum acum sunt la al 2-lea post pe forum si la primul subwoofer pe masina deci nu am de unde sa stiu prea multe multumesc pentru raspuns, astept si alte pareri iar intrebarea cu cablurile pentru amplif. a ramas inca un mister.
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 10:02 am    Titlul subiectului: Re: Putere amplificator Răspunde cu citat (quote)

cablaj iti trebuie cam de 2cm2. vezi ca e un kit pe la 900.000.
vezi , daca faci tu instalarea cablajului, e destul de usor, traseul e unu destul de simplu.
cat despre raportul puteri amplificator/subwoofer, daca faci reglajele calumea, ai sa intelegi de ce se recomanda un amplificator mai mare ca subul. orice amplificator la maxim distorsioneaza, deci unul care va produce 300W rms, cand el e capabil sa produca 400 sa zicem, bineinteles ca va avea mult mai putine distorsiuni decat unul care are 300 si merge blana. apropo de distorsiuni, ele sunt principalul vinovat in arderea suburilor, poti distruge o bobina de subwoofer de 300W rms linistit cu doar 100wrms daca aia 100 sunt plini de distorsiuni.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@ djmagic2k3 am auzit combinatia aia si suna f bine,nu te va dezamagi in mod sigur.
Sus
djmagic2k3

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 4:44 pm    Titlul subiectului: Care-i treaba cu condensatorul? Răspunde cu citat (quote)

Ma intreb daca pun cel mai ieftin condensator adica cel pe care l-am specificat mai sus voi avea probleme cu luminile adica vor palpai cand o sa dau muzica tare din cate am vazut eu si la mp3 am atasat un condensator mai mic si ma gandesc ca e posibil sa nu am probleme, din moment ce si mp3-ul are unul, nu stiu vre-o idee? Oricum pana una alta m-am hotarat o sa merg pe mana voastra cu JBL, acum sunt curios daca mai aveti pe stoc sau daca se aduce saptamana asta?
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 4:58 pm    Titlul subiectului: Re: Care-i treaba cu condensatorul? Răspunde cu citat (quote)

ce ai pus la mp3? un condensator mai mic? adica? oricum, sa fii sigur ca n-ai probleme, la 300RMS pe basi macar 1F e necesar. 1,5 e si mai bine. la 1F inca mai palpaie farurile, dar mult mai putin. oricum, depinde cel mai mult de alternator, de care ai, de ala mic sau mare(ac)?
legat de marfa pe stoc, vb cu cei avizati, adica mihai sau vladutz
Sus
djmagic2k3

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 6:10 pm    Titlul subiectului: Re: Care-i treaba cu condensatorul? Răspunde cu citat (quote)

[quote="asus"]ce ai pus la mp3? un condensator mai mic? adica? oricum, sa fii sigur ca n-ai probleme, la 300RMS pe basi macar 1F e necesar. 1,5 e si mai bine. la 1F inca mai palpaie farurile, dar mult mai putin. oricum, depinde cel mai mult de alternator, de care ai, de ala mic sau mare(ac)?
legat de marfa pe stoc, vb cu cei avizati, adica mihai sau vladutz[/quote]

Condensator-ul este din fabrica pentru ca se zice ca ar avea 70Wx4 iar condensatorul pe care vreau sa-l iau are 1.2F sper sa fie ok.

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 6:40 pm    Titlul subiectului: Re: Care-i treaba cu condensatorul? Răspunde cu citat (quote)

e ok unul de 1,2. dar sa fie si ceva de capul lui. acum am un stinger de 1F. inainte am avut unu...nu mai stiu cum ii zicea, nu prea cunoscut, de 1,5F. cu ala imi palpaia mai rau decat cu stinger-ul de acum. deci si calitatea conteaza mult.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

conteaza pretul, nu neaprat ce scrie pe el...
Eu cred ca un Dietz de 1F e mai bun decat USB de 1,2F.
Un Stinger e si mai bun insa, tot de 1F.

Oricum ar fi insa, orice condensator ajuta.. chiar si 0,5F.

PS
Va intreabti cine face condensatoare de 0,5F??
DLS Smile
http://www.dls.se/english/tillbehor/dls_power_caps.htm
Cred ca ala micu de 0,5 face treaba mai buna decat astea no-name de 1F Smile
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aduci si asa ceva? Very Happy se pare ca o sa ma reprofilez pe DLS... Laughing
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 7:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pachetul JBL DeLuxe intra maine pe stoc!
Te asteptam.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
aduci si asa ceva? Very Happy se pare ca o sa ma reprofilez pe DLS... Laughing

Nu... importatorul curent DLS a ales sa nu aduca si condensatoare. Acum vreo 2 ani s-au adus insa si Vlad le-a vazut / folosit.
Sus
djmagic2k3

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 8:32 pm    Titlul subiectului: Condensatorul la care m-am gandit... Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/US_Blaster/USB_5473_1,2F/

acum poate sa mai fie o toleranta de 500 k - un milion dar imi mai trebuie si recomandarea am inteles ca dls nu am cum.

mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu iti recomand Dietz-ul de 1F:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/Dietz/Power_Cap_1F/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum