Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cea mai tare firma de boxe
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
malakay088
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2008
Locație: in sound....

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raport calitate-pret mi se par mai convenabile DLS..si am termint cu comentariu
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frectii..astea nu-s lucruri concrete
raport pret calitate CARE CALITATE cand ele sunt alimentate din surse entry level care nu depasesc o placa onboard
Multi dati doar cu gura si clasificati firmele din cultura de net,dupa poze,si doar gama entry va trecut prin mana
Sunt foarte amuzante aceste topicuri cand clasificati firme intregi asa la gramada fara nici o justificare,poate nici nu le cunoasteti produselesi ascultati empetreiuri cu negrii,troncaneala si manele,tubu sa fie mare sa maseze bine
Daca vreti sa va creada cineva,discutati de produle de varf(sau un model anume),pt ca acolo se reflecta activitatea sau tzeapa unei firmei,nu scobitori de cativa zeci de E facute pe D-zeu stie unde care numai muzica nu scot
Restul sunt povesti si doar va inchipuiti cum trebuie sa sune muzica

Eu prefer...sunetul live
Mai citisem intr-un post mai jos ca sunetul pioneer este cald ...si dinamic ,cum naiba o fi asta Laughing

Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CBI a scris:
frectii..astea nu-s lucruri concrete
raport pret calitate CARE CALITATE cand ele sunt alimentate din surse entry level care nu depasesc o placa onboard
Multi dati doar cu gura si clasificati firmele din cultura de net,dupa poze,si doar gama entry va trecut prin mana
Sunt foarte amuzante aceste topicuri cand clasificati firme intregi asa la gramada fara nici o justificare,poate nici nu le cunoasteti produselesi ascultati empetreiuri cu negrii,troncaneala si manele,tubu sa fie mare sa maseze bine
Daca vreti sa va creada cineva,discutati de produle de varf(sau un model anume),pt ca acolo se reflecta activitatea sau tzeapa unei firmei,nu scobitori de cativa zeci de E facute pe D-zeu stie unde care numai muzica nu scot
Restul sunt povesti si doar va inchipuiti cum trebuie sa sune muzica

Eu prefer...sunetul live
Mai citisem intr-un post mai jos ca sunetul pioneer este cald ...si dinamic ,cum naiba o fi asta Laughing

Uite un om cu care sunt complet de accord.
De accea am spus ca topicu acesta nu are nici cea mai mica relevanta.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Cristi_KidBoy

Data înscrierii: 20/Mar/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 9:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In fine, pusesem aceste intrebari nu cu gandul de a isca un scandal intre baieti. Eu ma interesam dak merita sa-mi iau niste boxe entry level, sau sa mai strang un pic si sa iau ceva de comfort level,(cele pe hydrogen). Acuma sunt total confuz. Si oricum nu putem compara masinile noastre cu cele din alte tari ...acolo tuning audio nu aici in Romania, unde merg daciile cu geamu deschis si ascultand salam live Wink
EnZ0
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cel mai simplu este asa , ne spui ce vrei sa iti cumperii (difuzoare, statii, kkt, avioane etc.) Razz , ne spui si suma de bani de care dispui si noi iti dam sfaturii, tu citesti sfaturile noastre si tragi o concluzie.

Nu e mai simplu asa?

Cristi_KidBoy

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 12:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

k enzo, as dori sa achizitonez niste difuzoare spate ,suma maxima este 3 mil. Nu vreau cine stie ce, decat sa se auda clar(oricum conteaza si casetofonul).
Boxele vor fi conectate prin casetofon (Panasonic - http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Panasonic/CQ-C1415N/).
Toate astea sunt pe un opel astra classic (5 usi). Pe fata am boxele stoc.
Ms pt sfaturi !

Cristi_KidBoy

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intentionez sa schimb si boxele dupa fata, dar asta luna viitoare !
Vreau sa le schimb cu un sistem Ground Zero ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_165T/ ).
Iar pe fata vroiam sa achizitionez niste coaxiale GZ http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_69T/
, pt ca sunt si ieftine si le-am auzit la un prieten. astept sfaturi. Problema e ca nimeni nu are rabdare sa iti explice, iar eu nu le stiu pe toate !

Cristi_KidBoy

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

App... EnZ0, Volvo-ul tau din ce an este ?
EnZ0
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 2:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Explicatie care se gaseste pe toate topicurile de aicea:

1.MAI INTAI SE CUMPARA CEVA BUN PE FATA SI DACA TOT CUMPERII, E BINE SA CUMPERI SISTEM , DE CE? PT CA NU EXISTA OM CARE SA CONDUCA DUPA BANCHETA DIN SPATE DE LA MASINA.

asa incearca pe fata sa cumperii ceva de pa la FOCAL, DLS, HERTS, HELIX.

Volvo meu este din mai multi ani saracutu, caroseria 89, motorul din 96 venit in tara cu 94 de ponei, care au devenit 130de cai... si inca sunt in asteptarea unei turbine si atunci incepe dezmatu. De Ce?

zenmaster
Pasionat

Data înscrierii: 20/Sep/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"1.MAI INTAI SE CUMPARA CEVA BUN PE FATA SI DACA TOT CUMPERII, E BINE SA CUMPERI SISTEM , DE CE? PT CA NU EXISTA OM CARE SA CONDUCA DUPA BANCHETA DIN SPATE DE LA MASINA. "

aici nu sunt de acord. tine din nou de urechea fiecaruia si... cam atat. mie spre exemplu imi place "sa ma simt in centru".

poate nu este corect insa asa imi place. am player pio si am pus FIE, am mers asa cateva zile sa vad daca prind gustul. Nu m-a coafat.

cred ca ideea este sa obtii un sunet echilibrat si atunci vei fi multumit de rezultate.

doar prin incercari se ajunge la sunetul dorit asa ca... nu mai sfatuiti oamenii sa isi puna doar sistem fata.

Smile pace!

otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu sunt de parere ca daca ai un sistem bun pe fata ( nu de 1.5 milioane ), eventual cate 2 difuzoare pe usa, tweetere pe stalpi, usa preparata, difuzoarele amplificate sunetul care ar veni de la difuzorele spate, ce nu e acoperit de woofer ( in caz ca este ) este putin sesisabil si nu cred k merita investitia.

daca ai 2 difuri trantite in usi si 2 tweetere aruncate la intamplare difurile spate schimba sunetul ( nu fac referire la cineva anume, vb in general )

CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai bani sa mergi pana la GZ16X ,ia-le,daca nu uita-te la helix Db sau DLS (asta pt fata)
Spatele...personal e inutil,inca nu am auzit o masina cu 4 difuri care sa sune 'rotund' si LA FEL,din simplul motiv ca ,coaxialele sunt slab lucrate,tw naspete,canci filtre si pozitionarea dubioasa pe polita creeaza un sunet f aiurea,gauri mari in frecvente si lipsa inaltelor de sus
Incercarea de a scoate bas din toate 4 este iarasi dificila,se produc multe defazaje pe midbas tot din cauza pozitionarii
Faptul ca nu vrei sa intelegi ca e posibil sa nu fie bine ca tine si o tii pe-a ta fixa denota experienta limitata
Incearca sa fii mai deschis la gandire,poate cine stie
Apropo,cum asculti tu surround din trakuri(sa zicem,ca pari utilizator de mp3) ?
Ai inregistrari quadro,le faci upmix cand le convertesti Smile
In caz contrar asculti 2 piste in 2 perechi de boxe diferite,si nu vad ce scena(imagine stereo pe adancime/inaltime) ai putea obtine
Cred ca doar iti inchipui cum e sa te aflii in 'centru',pt ca din felul cum procedezi sansele sunt infime
Depinde si ce asculti,e plin netul de porcarii si traim intr-o tara libera(sau cel putin asa credem)

Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Instalarea
2. Depinde de gusturi
3. China si Korea
4. NU

Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
1. Instalarea
2. Depinde de gusturi
3. China si Korea
4. NU
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

We have a winner !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 2 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum