Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cea mai tare firma de boxe
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 9:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CBI a scris:

Mai citisem intr-un post mai jos ca sunetul pioneer este cald ...si dinamic ,cum naiba o fi asta Laughing

Cald si moale ?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rece si tare....mda....
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca nu ai vazut tu cald si tare

Embarassed Razz

Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Sâm Apr 19, 2008 8:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ar fi sa-ti arat....cald si tare.....hmmm?

normal ...la niste frustrati sexual...nu ai cum sa vezi.. Laughing Laughing Laughing
la ei boxele si masina ...vin in prelungirea masculinitatii. Laughing fara ele ar fi niste looseri.

CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 19, 2008 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am vazut..maro Laughing Laughing Laughing
Astia '2' vad eu ca se plictisesc de moarte ,cauta fraze cu conotatii ascunse si le dau subtire,care se prinde bine,care nu,timpu oricum trece Twisted Evil
nici moderatori care sa se mai ocupe de forum nu prea am mai vazut asa des,macar ceva ajutoare pt cei care vor sa mai cumpere cate ceva
in fine

Data înscrierii: 20/Mar/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Apr 20, 2008 2:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pt EnZO, am vazut k ai destula muzica pe masina, de aia te-am intrebat....plus k mi s-a parut mai vechiutza masina. Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea !!!
Deci eu nu ma prea pricep la boxe aicea....dar sfatul vostru general este sa investesc in boxele pe fatza.
Asta ma face sa gandesc altfel: adik sa schimb boxele dupa fatza !
CBI , mi-ai enumerat helix db si dls....se poate sa imi dai niste boxe...mai concret? ...pot investi si 3,5 mil pt boxele pe fata...dak ma poti ajuta cu niste informatii ti-as fi recunoscator.
Si sa ma lamureasca si pe mine cineva....ce inseamna sistem ?: adik boxe si tweetere? sistemul contine si filtre ceva? si isonorizarea usilor ajuta la imbunatatirea sunetului? si in ce fel?(si cam care e pretul?)
Va multumesc....pt informatii si pt rabdare Smile Very Happy

Ultima modificare efectuată Cristi_KidBoy la Dum Apr 20, 2008 3:08 am, modificat de 2 ori în total
Sus
Cristi_KidBoy

MesajTrimis: Dum Apr 20, 2008 2:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"GZRC 16X"- ce inseamna de fapt GZRC ? (ground zero radioactive...) si astea din categoria basic level, trebuie amplificate prin ceva special? (statie) sau merg amplificate direct prin casetofon?
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Dum Apr 20, 2008 9:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cristi_KidBoy a scris:

Si sa ma lamureasca si pe mine cineva....ce inseamna sistem ?: adik boxe si tweetere? sistemul contine si filtre ceva? si isonorizarea usilor ajuta la imbunatatirea sunetului? si in ce fel?(si cam care e pretul?)
Va multumesc....pt informatii si pt rabdare Smile Very Happy

Insonorizare, montajul pe un inel solid si izolarea usii fac o diferenta foarte mare.
Cel mai usor o sa observi o imbunatatire a raspunsului in frecventa.

Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Cea mai tare firma de boxe" asa ceva nu exista !poate daca criteriul este pretul (si asta discutabil)
la un sistem, cel mai important lucru este implementarea Wink poti sa ai "cele mai tari boxe" si sa sune prost .
cu cat sistemul este mai bun cu atat atentia la montaj trebuie sporita Shocked cine spune ca montajul se face usor GRESESTE Exclamation
corect ar fi fost ca titlul topicului sa fie altul...daca ar fi sa iti spun ce firme mi se par mie "cele mai tari" sigur nu ai auzit de ele.

malakay088 atunci cand o sa ai ocazia sa PROBEZI macar jumatate din cate am incercat eu in acest domeniu iti dau voie sa ma contrazici ...pana atuci te rog sa te abtii de la afirmatii eronate .

_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 12:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cristi_KidBoy a scris:
In fine, pusesem aceste intrebari nu cu gandul de a isca un scandal intre baieti. Eu ma interesam dak merita sa-mi iau niste boxe entry level, sau sa mai strang un pic si sa iau ceva de comfort level,(cele pe hydrogen). Acuma sunt total confuz. Si oricum nu putem compara masinile noastre cu cele din alte tari ...acolo tuning audio nu aici in Romania, unde merg daciile cu geamu deschis si ascultand salam live Wink

"salam live" e la moda acum ??? nu l-am crezut pe dorin Crying or Very sad
lasand gluma la o parte, hidrogen sunt bune ,poti sa te duci la sediul be loud si sa le assculti ...poti chiar sa primesti si recomandari Wink baietii au montat multe si pot sa te sfatuiasca pt a alege o varianta buna.

ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 9:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca putin si ies cu Volvo la vanatoare de manelisti Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sus
Cristi_KidBoy

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc pt sfaturi baieti, acuma am sa cantaresc bine sfaturile voastre si am sa vad eu ce fac ! mi-ati fost de mare ajutor. Multumesc inca odata !
zenmaster
Pasionat

Data înscrierii: 20/Sep/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 12:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CBI a scris:
Spatele...personal e inutil,inca nu am auzit o masina cu 4 difuri care sa sune 'rotund' si LA FEL,din simplul motiv ca ,coaxialele sunt slab lucrate,tw naspete,canci filtre si pozitionarea dubioasa pe polita creeaza un sunet f aiurea,gauri mari in frecvente si lipsa inaltelor de sus
Incercarea de a scoate bas din toate 4 este iarasi dificila,se produc multe defazaje pe midbas tot din cauza pozitionarii
Faptul ca nu vrei sa intelegi ca e posibil sa nu fie bine ca tine si o tii pe-a ta fixa denota experienta limitata
Incearca sa fii mai deschis la gandire,poate cine stie
Apropo,cum asculti tu surround din trakuri(sa zicem,ca pari utilizator de mp3) ?
Ai inregistrari quadro,le faci upmix cand le convertesti Smile
In caz contrar asculti 2 piste in 2 perechi de boxe diferite,si nu vad ce scena(imagine stereo pe adancime/inaltime) ai putea obtine
Cred ca doar iti inchipui cum e sa te aflii in 'centru',pt ca din felul cum procedezi sansele sunt infime
Depinde si ce asculti,e plin netul de porcarii si traim intr-o tara libera(sau cel putin asa credem)

sunetul stereo si diferenta de sunete (fata/spate) percepute datorata difuzoarelor amplasate/lucrate/produse/dimensionate/filtrate diferit, ajung la urechea mea sa sune a surround. inchipuire sau nu, aparat auditiv natural prost acordat sau nu... e de discutat.

am mai spus ca masina mea nu este una cu pretentii, mintea o am deschisa la sugestii insa aplic asa cum imi place, nu cum TREBUIE.

ascult mp3-uri (caut cel putin 256 kbps, daca nu... asta e, nu mi se face greata), desi vad ca nu e "trendy" printre cei cu moft.

hai sa incercam sa ne spunem parerile, nu sa ni le impunem Smile

PS. CBI, mi-ar placea sa ne vedem cu masinile, sa ne spunem parerile Smile esti din buc?
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Apr 22, 2008 2:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu,sunt din pitesti
Daca insisti,macar incearca sa-ti iei difurile aprox la fel,din aceeasi serie,in special tw,de obicei cele de pe coaxiale sunt nasparlii fata de sistem
Cat despre mp3,crede-ma ca nici mie nu-mi sta in gat,dar ce descarc de pe net sunt codate sub orice critica,suna ca cel putin a 2 a mana de recodare la codare..
Si eu mai imi comprim anumite muzici la un vbr 0 stereo(nu mid/side si alte balarii) si suna excelent,dar am sursa buna(losslesu)

MesajTrimis: Mie Apr 23, 2008 5:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Baieti, vreau si eu un sfat la urmatoarele optiuni: ce ma sfatuiti sa iau?
- niste boxe coaxiale pe spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_69T/
si sa schimb boxele dupa fata cu http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_165T/
si pe astea sa le amplific prin hu

-sau sa iau sistem pe fata 16cm http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_16X/
si sistem pe spate in usi (de 13 cm) http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_13X/
amplificate la o statie (amplificator) si dak da...ce model ma sfatuiti sa cumpar? astept sfaturile voastre!!! Salutare

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 3 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum