| |
| Autor |
Mesaj |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Shokaliptiku ? Ce ziceai ?  |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 11:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| _vrx_ a scris: | nu este o regula ...totul tine de implementare ...am ascultat masini extraordinare cu br si bp  |
am citit in graba impedanta in loc de implementare.
era sa explodez.
daca parametrii unui difuzor indica folosirea in BR, atunci probabil ca rezultatele in incinte inchise nu sunt la fel de multumitoare.
cu toate acestea, parametrii nu sunt totul in alegerea incintei. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
purebhp carei ala ?! la mine sincer ninge !
imi retrag cuvintele ... si termin cu off topicul !
asta este .. ne obisnuim cu el ... ca doar nea explicat de nusj cate ori ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum era vorba aia? un prost arunca o piatra-n apa, 10 destepti se chinuie s-o scoata? in cazul asta, nici desteptii nu-s mai rasariti... . ma includ si pe mine. si eu am dat prea multa atentie. hai sa ne vedem de treburi mai serioase, sa-l lasam sa-si zica parerea, (fie buna fie bomba). ce pot sa-i fac? sa-i sterg postarile? nu-i cenzura asta? ce ma deranjeaza e ca discutiile astea au loc in topic-urile unor oameni care nu cred ca asta asteapta de la noi. exista sectiunea "diverse", acolo pot avea loc astfel de discutii, sondaje de popularitate, chiar top-uri de perle, orice vreti voi. sa nu se supere nimeni, dar n-o sa mai tolerez poluarea topicurilor din alte sectiuni ale forumului cu acest subiect. se va sterge tot ce-i pe langa subiect. multumesc de intelegere _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 67
|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bai oameni buni mai am un topic la amplificatoare unde am cerut niste opinii, unde si acolo ati comentat pe acelasi subiect "dgdgaby", eu unu ma asteptam la ceva sfaturi, dar pauza! acum iar, urmeaza sa cumpar un SWR-1522D si chiar nu stiu ce incinta s'ar potrivi cu sw asta si de unde pot cumpara una sau unde pot comanda una si pe la ce preturi... de asta am deschis topicu asta... si app singurul care mi'a dat un sfat este chiar EL "dgdgaby" restu ati comentat parerea lui si nimic concludent pentru mine...multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
incinta iti pot face baietii de la be-loud.
ii poti suna la nr afisate pe site.
eu zic sa obtezi pt incinta bas reflex, iar dimensiunile o sa le stabilesti cu baietii de la be-loud (in funcite de parametrii difuzorului si spatiul de care dispui tu) _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 67
|
|
| Sus |
|
 |
|