Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cerere configuratie mazda rx8
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Joi Sep 18, 2014 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ciudate recomandari..mac audio? Nu zic ca sunt proaste dar omul vrea ceva care stie sa cante cu adevarat..helix..focal..si ce-or mai fi.
Ovale pe spate?? Pt ce???? Un sistem f bun pe fata amplificat cum trebuie e sfant. Ovalele nu au ce cauta in configuratia asta.
Sw de 25 cm?? Daca vrei bass de bass trebuie ceva de 30 cm . Basspack-urile nu sunt cea mai buna alegere.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgicaaaa

Data înscrierii: 14/Sep/2014

MesajTrimis: Joi Sep 18, 2014 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daa.. nici pe mine nu ma incanta ideea de bass-pack mult mai bine e sa iau un subwoofer alpine 1243D si sa ii fac incinta..
Sus
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Joi Sep 18, 2014 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
Ciudate recomandari..mac audio? Nu zic ca sunt proaste dar omul vrea ceva care stie sa cante cu adevarat..helix..focal..si ce-or mai fi.
Ovale pe spate?? Pt ce???? Un sistem f bun pe fata amplificat cum trebuie e sfant. Ovalele nu au ce cauta in configuratia asta.
Sw de 25 cm?? Daca vrei bass de bass trebuie ceva de 30 cm . Basspack-urile nu sunt cea mai buna alegere.

Daca vrea sa ridice putin scena, ovalele pe spate au si ele rolul lor si isi fac treaba si mai bine daca le pozitioneaza la un anumit unghi.
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Sep 18, 2014 2:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@alecspc : Ai ascultat boxele alea amplificate ?

Eu am recomandat un sistem care sa se incadreze cat de cat in buget si chiar si asa depasim.

Masina vine cu boxe ovale pe spate din fabrica. Daca le schimbi si pui boxe amplificate o sa ai un sunet puternic si un volum ridicat.

Pachetul de bass recomandat de mine garantez ca se aude mai bine decat un SWR in incinta. Acolo sunt doua difuzoare de 25 cm care ofera un bass suficient de puternic. Daca nu te intereseaza spatiul din portbagaj si vrei ceva si mai puternic atunci poti sa mergi pe ceva de genul asta :

- http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/In-Phase/Luxury-Bass-Pack/

Decizia finala iti apartine.
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Joi Sep 18, 2014 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

L-am intrebat si pe spate zice ca are rotunde de 16.5. Nu contest raportul calitate pret al dif mac dar cred ca pe fata ar merge ceva mai bun. Pe spate pana la urma poate sa puna sau nu..dar eu as pune un sistem sfant pe fata si sw urmand ca spatele sa-l amane .sau daca va fi multumit ..sa nu mai puna deloc. Banii aia poate sa-i bage in insinorizare. Eu sunt de parere ca ovalele pe spate sunt bune cand nu doresti sw dar totusi vrei si ceva bass..altfel..sunt de prisos..parerea mea. Fata e baza..daca e facuta cum trebuie
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Sep 18, 2014 4:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este foarte adevarat ca fata conteza cel mai mult pentru sofer dar daca se doreste un sunet complet poti sa instalezi si boxe pe spate. Depinde daca se vrea totul o data sau in etape (sunt persoane care nu vor sa desfaca masina de mai multe ori).

Daca vrei un sunet foarte bun doar pentru sofer poti sa renunti complet la boxele spate si sa pui ceva mai bun pe fata. Totul depinde de cum vrei tu sa faci sistemul.

Legat de dimensiunea boxelor spate eu am gasit ca sunt ovale 6x9 si pe fata sunt 5x7 .... Asta se verifica cel mai bine dupa ce ai masina.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum