Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cerere configuratie mazda rx8
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Georgicaaaa

Data înscrierii: 14/Sep/2014

MesajTrimis: Dum Sep 14, 2014 11:44 pm    Titlul subiectului: Cerere configuratie mazda rx8 Răspunde cu citat (quote)

Salut , studiez de ceva vreme forumul asta si m-am gandit sa cer si eu parerea meseriasilor. Urmeaza sa imi achizitionez o mazda rx8 si doresc mai mult ca orice sa am MUZICA pe masina. As dori sa plec de la 0 cu sistemul si nu am nici o idee. Vreau doar un sunet clar si un bass puternic. Nu vreau sa ii schimb alternatorul sau sa pun baterii suplimentare. As vrea sa ajung pe la un bass de 800 - 1000W . Va rog din suflet sa ma ajutati ..

BUGET : Aproximativ 1000 E
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgicaaaa

MesajTrimis: Lun Sep 15, 2014 10:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar nu vrea sa ma ajute nimeni ?? Sad( Va rog frumos.. chiar nu am idee ce sa fac..
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Sep 16, 2014 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Vrei sa schimbi si player-ul sau doar sa montezi un bass puternic ? Vrei si boxe ?
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mie Sep 17, 2014 12:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrea sa plece de la zero inseamna ca vrea totul nou..si player si boxe si tot..
Georgicaaaa

MesajTrimis: Mie Sep 17, 2014 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da as vrea sa schimb tot sa am un sunet clar si frumos fara distorsiuni. Deci ma ajuta cineva cu vreun sfat ? cu o configuratie buna ?
Sus
Georgicaaaa

MesajTrimis: Mie Sep 17, 2014 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit la un HU si acesta ar fi : http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/DEH-80PRS/
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Sep 17, 2014 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acelasi hu am vrut eu sa ti-l recomand, e ft bun, nu are distorsiuni pe preout nici macar la volum maxim. la amplif si sw nu ma pricep poate iti recomanda ceva colegii. in general ce e mai scump ar trebui sa fie mai bun. e bine sa mergi pe marci de renume. si sa citesti reviewuri.
deci hu sa zicem ca ai unul in vedede, iti mai trebuie un sistem de dif bun pe fata, un amplif si un sw. totusi 800 w nu ti se pare cam mult?? dupa mine in masina un 300 400 w maxim e arhisuficient. daca ai scule care chiar scot rms-ul asta mai mult nu-ti trebuie.

trebuie sa ai in vedere si antifonarea portiereleor si a portbagajului..astfel tot basul ala puternic si clar va fi acompaniat de o multime de vibratii...nu stiu daca te ajunge bugetul cu tot cu antifonare.

Georgicaaaa

MesajTrimis: Mie Sep 17, 2014 6:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da o sa am in vedere si antifonatul masinii cu siguranta.
Sus
Georgicaaaa

MesajTrimis: Mie Sep 17, 2014 6:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da am o intrebare.. care e diferenta la pre-out de 5V ca am vazut ca asta are 3pre-out de 5V si alte HU au pre-out de 2V. Ma ajuta cu ceva sau ma dezavantajeaza ? are legatura cu aplificatorul ?
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Sep 17, 2014 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alea de 5 v sunt muuuuult mai bune decat alea de 2 v. la banii astia care nu sunt putini deloc categoric e un player bun. de ex la un preout de 2v...daca pui pauza pe melodie si dai volumul mai tare o sa auzi un zgomot de fundal si multi paraziti, ceea ce nu vei auzi cu un preout de 4 sau 5 v unde semnalul este mult mai curat.
users

Data înscrierii: 11/Sep/2014

MesajTrimis: Mie Sep 17, 2014 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
de ex la un preout de 2v...daca pui pauza pe melodie si dai volumul mai tare o sa auzi un zgomot de fundal si multi paraziti, ceea ce nu vei auzi cu un preout de 4 sau 5 v unde semnalul este mult mai curat.

Habar n-ai despre ce vorbesti, totul tine de electronica player-ului, finali, placa audio, samd. Eu pe 361SD daca dau 35/35 nu am aproape deloc zgomot de fundal ... si a costat 350 lei.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 18, 2014 12:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut ionuutzuu, alt cont?? care=i faza cu conturile astea? 'ionutzuu', 'user' si 'users' toate sunt conturile tale, la urmatoare postare iti vei mai face un cont nu??? pacat ca nu se da ban pe aici pt clona la cate conturi ai
users

Data înscrierii: 11/Sep/2014

MesajTrimis: Joi Sep 18, 2014 1:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Esti mai preocupat de cine sĂźnt decat de tampeniile pe care le aberezi ?
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 18, 2014 8:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai impresia ca semnalul care pleaca dintrun preout de 2v este la fel de bun cu unul care pleaca dintrun preout de 5v.. e clar.
Din moment ce-mi urmaresti toate posturile si te bagi in seama mereu de pe alt cont, oare care din noi e mai preocupat?

Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Sep 18, 2014 11:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va rog sa incercati sa pastrati discutia pe topic.

Unitatea de la Pioneer este o alegere buna. In zona asta poti sa mai analizezi si urmatoarele variante :

- http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KDC-BT92SD/

- http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/CDA-137BTi/

Pe fata poti sa montezi boxe de 16.5 cm folosind un adaptor si pe spate ai ovale ( 6x9" )

Un sistem de boxe cu amplificator pe care l-am instalat si reproduce un sunet foarte bun pentru zona lui de pret este :

- boxe fata : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/Performance-X/Performance-X-2.16/

- boxe spate : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/Performance-X/Performance-X-69.3/

- amplificator : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/MAC-Audio/MPExclusiv/MPE-4.0XL/

Total = 1130

Deci o sa mai ai aproximativ 2000 de lei pentru bass.

Aici trebuie sa vedem ce ne permite si portbagajul si sa te decizi cat "sacrifici" din el.

Un pachet interesant care eu cred ca intra este :

- http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/In-Phase/Premium-XL-Bass-Pack/

Desigur ca pe langa sistem este foarte important sa aplici si un material insonorizant. Pachetul asta iti ajunge :

- http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Insonorizare/Standartplast/Anticor-Silver-Solution-Bulk-Pack/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum