|
|
|
Autor |
Mesaj |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Joi Mai 21, 2009 12:48 pm Titlul subiectului: Chestie interesanta.. |
|
|
1. Interesanta chestia cu "ai gasit mai ieftin? spune-ne unde!"
O sa ajute totusi la ceva? Mai exact: scopul ei e sa.. ?
2. Sunt interesat de Connection de la Audison. Cred ca sunt cateva persoane care ar fi interesate de asa ceva. Puteti aduce? M-am interesat de dealerul Audison in tara, am dat un mail insa nu mi se raspunde si nici nu prea gasesc alte modalitati de contact.
Atasez un catalog de la connection mai jos.
Description: |
|
 Download |
Filename: |
Connection_katalog.pdf |
Filesize: |
6.73 MB |
Downloaded: |
1477 Time(s) |
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Mai 21, 2009 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
1.
o sa ne ajute, si nu numai pe noi, si pe voi, clientii.
cum? dupa cum am zis si pe site, tinutul pasului cu evolutia preturilor este dificil si foarte rar suntem la zi cu majoritatea preturilor. piata evolueaza tot timpul, cursul valutar la fel. Daca noi avem un pret mai mare decat un alt magazin, inseamna ca am ramas in urma.. investigam, gasim cauza acestei diferente si actionam (ori avem noi pretul prea mare si il coboram, ori il are celalalt magazin prea mic si il anuntam ca a ramas in urma. de exemplu multi nu si-au actualizat preturile de luni de zile, de cand euro era 3.4 lei si acum au afisate preturi de multe ori sub pretul lor de achizitie. evident, nici nu vand acel produs la acel pret).
Scopul acestei comunicari one-way intre potentialii clienti si noi este sa ne ajute sa ne indeplinim unul din obiective, si anume sa avem tot timpul o oferta competitiva, la nivelul cel mai mic de pret disponibil in acel moment.
2.
trimite-ne o lista cu ce repere/cantitati te-ar interesa si iti putem comunica niste preturi si termene de livrare.
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|