Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Chestie interesanta..

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Joi Mai 21, 2009 12:48 pm    Titlul subiectului: Chestie interesanta.. Răspunde cu citat (quote)

1. Interesanta chestia cu "ai gasit mai ieftin? spune-ne unde!"
O sa ajute totusi la ceva? Mai exact: scopul ei e sa.. ?

2. Sunt interesat de Connection de la Audison. Cred ca sunt cateva persoane care ar fi interesate de asa ceva. Puteti aduce? M-am interesat de dealerul Audison in tara, am dat un mail insa nu mi se raspunde si nici nu prea gasesc alte modalitati de contact.
Atasez un catalog de la connection mai jos.

Connection_katalog.pdf
 Description:

Download
 Filename:  Connection_katalog.pdf
 Filesize:  6.73 MB
 Downloaded:  1477 Time(s)

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Mai 21, 2009 1:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1.
o sa ne ajute, si nu numai pe noi, si pe voi, clientii.
cum? dupa cum am zis si pe site, tinutul pasului cu evolutia preturilor este dificil si foarte rar suntem la zi cu majoritatea preturilor. piata evolueaza tot timpul, cursul valutar la fel. Daca noi avem un pret mai mare decat un alt magazin, inseamna ca am ramas in urma.. investigam, gasim cauza acestei diferente si actionam (ori avem noi pretul prea mare si il coboram, ori il are celalalt magazin prea mic si il anuntam ca a ramas in urma. de exemplu multi nu si-au actualizat preturile de luni de zile, de cand euro era 3.4 lei si acum au afisate preturi de multe ori sub pretul lor de achizitie. evident, nici nu vand acel produs la acel pret).
Scopul acestei comunicari one-way intre potentialii clienti si noi este sa ne ajute sa ne indeplinim unul din obiective, si anume sa avem tot timpul o oferta competitiva, la nivelul cel mai mic de pret disponibil in acel moment.

2.
trimite-ne o lista cu ce repere/cantitati te-ar interesa si iti putem comunica niste preturi si termene de livrare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum