Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CID-ul meu SPL Dynamics Project
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2008 2:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un clip ... alt subwoofer
momentan cel de 15 a zburat ... unul de 12 inch ia luat locul

http://www.youtube.com/watch?v=5S3YPWvpde4

YM: shokaliptiku
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2008 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte simpatic!

Fa ceva cu aripile alea ...
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2008 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

i-mi place ce vad , bravo si la mai mare!!!!!!!!!

FELICITARI!

Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Oct 01, 2008 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky incerc sa scap de problema ruginii din aripile spate ... apoi voi face ceva in sensul rigidizarii lor !

baubau ... Twisted Evil ... he he ma bucur cati place ...

mc all

Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

noile achizitii ... Razz ... soundstream splx 12 inch 750 remesei ... plus odysey 100 ah - 5000A in scurt ... Twisted Evil

Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smecher loganu.. chiar.. ai oleak de chestii cu care sa te lauzi. Very Happy Credeam ca configuratia precedenta o sa dureze o vreme. Dar schimbarile in bine sunt mereu bine-venite. Arata bine sub. Totusi nu ai mai mers pe spl dynamics.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Totusi nu ai mai mers pe spl dynamics. ... he he ... vor fi si alte suprize ... spl dynamics ul de 38 cm ... seria spl .. dupa 2 zile de acultat mia facut masina praf ... e mult prea brutal ... daca imi permiteam ca bani .. imi luam spl dynamics pentru concursuri .. si soundstream pentru daily ( si poate il bagam si pe asta la concurs ... avand un motor excelent da bine si pe spl si pe sq ) dar cum nu am ... prefer sa fac 2 3 incinte .. si sa folosesc soundstream seria splx ...

Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Oct 15, 2008 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam figura asta am facuto la craiova :

PLUS asta :

http://www.youtube.com/watch?v=Ne-CZYFONTw

Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Oct 15, 2008 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o masina care pe mine ma impresionat si categoric nu am fost singurul impresionat
hehe , stii doar ca i-mi place subbasul!!!!

Oxy
Priceput

Data înscrierii: 29/Ian/2008

MesajTrimis: Mie Oct 15, 2008 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

suna bine nu am ce zice, dar cred ca ajuta si masina in sine. Aceeasi chestie si la solenta lui Sharkky.
Bateria aia face toti banii.
PS filme cu splu meu nu aveti? Smile
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Oct 15, 2008 11:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu bateria sunt deacord ...
ideea cu masina ... este total gresita , daca erai atent plafonul se misca multa tare , usile spate la fel ... nu mai vorbesc de aripile portbagajului ... iar capacul se comporta ca o "branhie" ... am pierderi foarte mari din cauza masinii ... olcitul , golful III , corsa ta .. sunt masini mult mai bune pentru spl ...

asta este punctul meu de vedere ... si sunt sigur ca este sustinut s ide altii ... uitate la concursurile deafara ... CRX uri , civicuri .. in general hatch uri ...

Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Oct 16, 2008 1:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Solenza e tot din clasa hatchback-urilor daca nu stiai domnule ...
La mine nu vibra decat ce nu era insonorizat, adica plafonul. Usile din spate si hayonul se miscau, nu vibrau ...
Ajuta si masian foarte mult...
Daca tu nu ai fi dat bancheta jos, ai fi scos mult mai putin ...

Acum ca am revenit la bateria originala (pentru moment) diferenta este sesizabila.
Sus
Oxy
Priceput

Data înscrierii: 29/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Oct 16, 2008 1:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine imi bagam un bat undeva ...

Eu ma refeream la ce zicea tibi si baubau adica masina face senzatie. Nu ma refeream la cati db scoti pe dacie si cati scoti pe alta masina cu tabla normala. Tabla dupa dacie in sine e foarte moale (solenta, logan) si face senzatie tocmai de aceea pt ca se misca din toate incheieturile, doar ce m-am suit la tine si ti-am si zis de parbriz ca e de rau acolo. Daca nu ma insel ai ascultat si masina mea si altfel statea treaba, nu era asa senzatie este? nu se umfla tabla asa rau si parca nici basul nu era lafel de cald ca la tine, asta pe aceeasi melodie de la BUG care de altfel am testat-o si pe santa fe.
Si daca tot ai adus vorba de spl evindet ca o masina non dacia va scoate mai bine dar la ce bun daca nu face senzatie care sincer si mie imi place sa vad cum se umfla tabla de presiune.
Deci sunt 2 subiecte pe nume senzatie si spl. Eu la postul anterior ma referam strict la senzatie, asa cum de altfel se refereau si cei care au mai postat.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Joi Oct 16, 2008 6:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky ... la mine sunt insonorizate doar usile fata si capacul de la portbagaj ... presupun ca de asta am problemele de "senzatie" ... knd am sa scap de anumite probleme am sa insonorizez si sper sa iasa ceva klumea !

Oxy ... oke domnu , facea senzatie , eu mam referit ca am pierdut multi decibeli din cauza senzatiilor pe care le facea diful ... in sensul in care daca aveam insonorizat plafonul si insonorizate aripile portbagajului dadeam mai multi dB ... asta este parerea mea , si exact la asta mam refeerit knd am zis de masini "bune" pentru SPL ... ( masini care din cauza constructiei lor dau mai multi dB decat ar da alte masini cu scule identice )

felicitari pentru locul obtinut ... mia facut placere sa ne cunoastem !

Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Oct 16, 2008 7:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:

am pierdut multi decibeli din cauza senzatiilor pe care le facea diful ... in sensul in care daca aveam insonorizat plafonul si insonorizate aripile portbagajului dadeam mai multi dB ...

Poti castiga sau pierde cu insonorizarea respectiva. Bravo pentru scor. La ce frecv ? In poza cu ecranul de la loudest car nu se vede...

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Următoare
Pagina 11 din 19

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum