|
Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 30, 2008 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Foarte simpatic!
Fa ceva cu aripile alea ... |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Sep 30, 2008 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
i-mi place ce vad , bravo si la mai mare!!!!!!!!!
FELICITARI! _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Smecher loganu.. chiar.. ai oleak de chestii cu care sa te lauzi. Credeam ca configuratia precedenta o sa dureze o vreme. Dar schimbarile in bine sunt mereu bine-venite. Arata bine sub. Totusi nu ai mai mers pe spl dynamics. |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Totusi nu ai mai mers pe spl dynamics. ... he he ... vor fi si alte suprize ... spl dynamics ul de 38 cm ... seria spl .. dupa 2 zile de acultat mia facut masina praf ... e mult prea brutal ... daca imi permiteam ca bani .. imi luam spl dynamics pentru concursuri .. si soundstream pentru daily ( si poate il bagam si pe asta la concurs ... avand un motor excelent da bine si pe spl si pe sq ) dar cum nu am ... prefer sa fac 2 3 incinte .. si sa folosesc soundstream seria splx ... _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Oct 15, 2008 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
o masina care pe mine ma impresionat si categoric nu am fost singurul impresionat
hehe , stii doar ca i-mi place subbasul!!!! _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 15, 2008 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
suna bine nu am ce zice, dar cred ca ajuta si masina in sine. Aceeasi chestie si la solenta lui Sharkky.
Bateria aia face toti banii.
PS filme cu splu meu nu aveti?  |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mie Oct 15, 2008 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu bateria sunt deacord ...
ideea cu masina ... este total gresita , daca erai atent plafonul se misca multa tare , usile spate la fel ... nu mai vorbesc de aripile portbagajului ... iar capacul se comporta ca o "branhie" ... am pierderi foarte mari din cauza masinii ... olcitul , golful III , corsa ta .. sunt masini mult mai bune pentru spl ...
asta este punctul meu de vedere ... si sunt sigur ca este sustinut s ide altii ... uitate la concursurile deafara ... CRX uri , civicuri .. in general hatch uri ... _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Solenza e tot din clasa hatchback-urilor daca nu stiai domnule ...
La mine nu vibra decat ce nu era insonorizat, adica plafonul. Usile din spate si hayonul se miscau, nu vibrau ...
Ajuta si masian foarte mult...
Daca tu nu ai fi dat bancheta jos, ai fi scos mult mai putin ...
Acum ca am revenit la bateria originala (pentru moment) diferenta este sesizabila. |
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 1:58 am Titlul subiectului: |
|
|
mai bine imi bagam un bat undeva ...
Eu ma refeream la ce zicea tibi si baubau adica masina face senzatie. Nu ma refeream la cati db scoti pe dacie si cati scoti pe alta masina cu tabla normala. Tabla dupa dacie in sine e foarte moale (solenta, logan) si face senzatie tocmai de aceea pt ca se misca din toate incheieturile, doar ce m-am suit la tine si ti-am si zis de parbriz ca e de rau acolo. Daca nu ma insel ai ascultat si masina mea si altfel statea treaba, nu era asa senzatie este? nu se umfla tabla asa rau si parca nici basul nu era lafel de cald ca la tine, asta pe aceeasi melodie de la BUG care de altfel am testat-o si pe santa fe.
Si daca tot ai adus vorba de spl evindet ca o masina non dacia va scoate mai bine dar la ce bun daca nu face senzatie care sincer si mie imi place sa vad cum se umfla tabla de presiune.
Deci sunt 2 subiecte pe nume senzatie si spl. Eu la postul anterior ma referam strict la senzatie, asa cum de altfel se refereau si cei care au mai postat. |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 6:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Sharkky ... la mine sunt insonorizate doar usile fata si capacul de la portbagaj ... presupun ca de asta am problemele de "senzatie" ... knd am sa scap de anumite probleme am sa insonorizez si sper sa iasa ceva klumea !
Oxy ... oke domnu , facea senzatie , eu mam referit ca am pierdut multi decibeli din cauza senzatiilor pe care le facea diful ... in sensul in care daca aveam insonorizat plafonul si insonorizate aripile portbagajului dadeam mai multi dB ... asta este parerea mea , si exact la asta mam refeerit knd am zis de masini "bune" pentru SPL ... ( masini care din cauza constructiei lor dau mai multi dB decat ar da alte masini cu scule identice )
felicitari pentru locul obtinut ... mia facut placere sa ne cunoastem ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 7:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Shokaliptiku a scris: |
am pierdut multi decibeli din cauza senzatiilor pe care le facea diful ... in sensul in care daca aveam insonorizat plafonul si insonorizate aripile portbagajului dadeam mai multi dB ... |
Poti castiga sau pierde cu insonorizarea respectiva. Bravo pentru scor. La ce frecv ? In poza cu ecranul de la loudest car nu se vede... _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|