Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

clipuri ale membrilor
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 07, 2009 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte misto! Wink
Imi poti spune si mie de unde ti-ai luat punga din'aia de zboara asa?! Twisted Evil

providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Sâm Mar 07, 2009 5:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing era punga fetitei mele cu TEDI Laughing a ajuns ca folia aceea de impachetat dupa tratamentul respectiv,foarte moale.....
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Mar Mar 10, 2009 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum 4 zile canta ca un greieras.

Iar in aceasta seara a murit ca un erou.

1000 rms/test de bass/free air/ 2ohmi / etc

PS:RIP MTX Crying or Very sad ( scuze pentru cuvintele prietenului meu despre carne Laughing )
Sus
iulidw
Pasionat

Data înscrierii: 27/Ian/2009
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mar Mar 10, 2009 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

trist clip Sad . Decibel sa-l odihneasca in pace Laughing
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Mar 10, 2009 11:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce esti criminal tibitzu ?

ai omorat un dif care face galagie binisor in hatchbackuri...

acum il opti folosii ca membrana pasiva Laughing

otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2009 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.youtube.com/watch?v=D2rk3ECYzG0

scz de calitate da e filmat cu telefonu Razz

GapeMan

Data înscrierii: 20/Mai/2009

MesajTrimis: Mie Mai 20, 2009 2:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.youtube.com/watch?v=iR6teCRdKXk
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Mai 20, 2009 2:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.youtube.com/watch?v=AzVPa4Dauds

daca iti tremura geamurile din casa , inseamna ca am intrat in cartier Smile
oglinda este de la masina de langa Very Happy
n-am filmat prea mult ca aruncau aia cu cartofi dupa mine. am mai patit-o Smile))
blocurile sunt la 30m de masina, daca te duci in centrul cartierului, intre toate blocurile, o sa asculti o simfonie de geamuri de balcon care zdrangane pe ritmul muzicii .
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mie Mai 20, 2009 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mda.. uite..
Lumea are o impresie proasta in general de cei cu sonorizari in masina, si dupa cum vezi, pe buna dreptate. Evil or Very Mad Motive sunt vreo 2: ori un manelist prost cu manelele la maxim, ori (in cazul tau) cineva care da cat poate de tare pt a "zdragani" geamurile din cartier.
Nu mi-o lua in nume de rau, dar aici e vorba de bun-simt. Opinie personala.
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Mie Mai 20, 2009 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gresesti , din contra, nu sunt genul ala , tocmai deaia si oprisem amplificatorul de mid-tw , pentru a nu face galagie , si am lasat sa cante doar 10 secunde . daca inchid usile la masina nu se aude NIMIC afara, tocmai pentru ca nu imi place cand lumea intoarce capul dupa mine la semafor , deaia si am insonorizat-o calumea. asa pot asculta muzica la maxim la mine in masina, fara sa deranjez pe cineva .

in filmulet nu eu vorbeam, erau niste baietei de prin cartier care s-au adunat in jurul masinii, ei au venit la mine si au cerut un demo Laughing
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mie Mai 20, 2009 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok atunci. Inseamna ca am inteles eu gresit situatia.
Am o problema personala cu astfel de indivizi. Mad
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Mai 20, 2009 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
gresesti , din contra, nu sunt genul ala , tocmai deaia si oprisem amplificatorul de mid-tw , pentru a nu face galagie , si am lasat sa cante doar 10 secunde . daca inchid usile la masina nu se aude NIMIC afara, tocmai pentru ca nu imi place cand lumea intoarce capul dupa mine la semafor , deaia si am insonorizat-o calumea. asa pot asculta muzica la maxim la mine in masina, fara sa deranjez pe cineva .

in filmulet nu eu vorbeam, erau niste baietei de prin cartier care s-au adunat in jurul masinii, ei au venit la mine si au cerut un demo Laughing

chiar daca ai masina insonorizata foarte bine cand treci cu muzica tare printre blocuri cum ai zis mai sus , afara nu se aude mare lucru dar in casa este foarte deranjant.

ca idee aveam un sub de 18" in casa si ascultam iarna cu geamurile inchise si m-a sunat un vecin de la 3 case ca se auzea bass-u pana la el Razz

Pigoo

MesajTrimis: Mie Mai 20, 2009 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nunu, chiar nu se aude nimic afara cand am usile si geamurile inchise Exclamation problema este cand deschid doua usi ... se aude de 10 ori mai tare
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Iul 25, 2009 2:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.youtube.com/watch?v=npt_fpZeb98
http://www.youtube.com/watch?v=FntgoDaJSJY&feature=related
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iul 25, 2009 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi se pare mie sau nu prea il misti, doar il gadili?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Pagina 2 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum