Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
Trimis: Sâm Iul 25, 2009 2:36 pm Titlul subiectului:
Tot ce se poate,volumul din player era la 37 din 60 si nu stiu cat are pioneer si volumul la sub dat la -10.Asa ascult eu in masina,cu volumul pe sub dat la 0 rupe masina.Uite ca de asta nu mi-am dat seama.O sa revin cu un alt clip de care sper sa fii multumit
Stima
Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
Trimis: Dum Noi 01, 2009 9:04 pm Titlul subiectului:
mnah eu sunt la inceput dar totusi voi posta si eu un filmuletz dar o sa vin cu altul cand imi cumpar un amp
am pus ochii pe un hifonics de pe site sper sa fac rost de bani rpd ca oferta i buna
sry pt claritatea sunetului si melodie:))
echipament la momentul respectiv
masina logan break
sub - home made cu un difuzor BM-1206 legat in 8 ohmi
statie - magnat clasic 360 pusa cu 2 canele in punte
player - cd stok de logan modificat de mine cu iesire de subwoofer
difuzoare usi fata - sony xplod 13 cm
si cam atat
din calculele mele subu inghitea la momentul respectiv vreo 80W
Trimis: Mie Feb 10, 2010 6:57 pm Titlul subiectului:
Cum nu mi-am prezentat masina pe be-loud din lipsa de timp ...pun si eu un filmuletz facut astazi...
Putere foarte mica pe difuzore 1000-1300wati...BATERIA UN PLUMB OBOSIT DE 100A din 2006 ...voltaj MIC 10.1V - 9.8V sa nu zica cineva ca nu se poate si asa ...
Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
Trimis: Joi Feb 11, 2010 1:31 am Titlul subiectului:
doar o data m-a oprit politia pentru ca nu imi mergea un far... si m-a intrebat cati cm are parasolarul.. i-am zis 30cm si m-a lasat sa plec
daca tot am postat iar... o sa fac o mica precizare cu privire la noul sistem.
in primul filmulet de sus e o faza cand filmez poarta.. si se aude cum zdrangane . acum poarta nu mai zdrangane, ci flexeaza 2cm ! aproape ca se rupe....prima oara m-am speriat .
Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
Trimis: Mie Iun 23, 2010 7:18 pm Titlul subiectului:
stiu ca ai zis sa nu intrebam da ce dumnezo e pe suspensia difuzorului? sau mai bine zis, de ce? _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia
Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
Trimis: Mie Iun 23, 2010 7:26 pm Titlul subiectului:
este mastic!
dc?am avut si o mica problema cu surroundu din cauza unei incinte..incepuse sa se crape pe portiunea unde se intalnea cu marginea conului,in excursie...si am dat cu mastic de jur imprejur sa il intaresc...pana acum tine,chiar bine...cand numai tine,recon! a contribuit si la scaderea fs-ului la sub..
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum