| |
| Autor |
Mesaj |
alinu08 Pasionat
Data înscrierii: 20/Aug/2006 Mesaje: 92 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 7:05 am Titlul subiectului: COMANDA !!! |
|
|
| Am facut si eu o comanda ieri dimineata 18.12.2006 pe la 7 cred,si nu am primit nici o confirmare,vreau sa stiu cind ajunge comanda,sa pot fi acasa pentru a lua pachetu,comanda sa facut la Magnat Ultra 6900,astept raspuns urgent,sunatima la 0726243126 !! |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 11:01 am Titlul subiectului: Toata lumea o intrat in Pamant !!! |
|
|
| Numi zice nimeni nimic de comanda facuta ???? Astept confirmarea comenzii,cind ajunge???cum pot contacta Be-loud,cind nu raspunde nimeni si mobilu este inchis??? |
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 11:05 am Titlul subiectului: Re: Toata lumea o intrat in Pamant !!! |
|
|
Alinu daca ai rabdare sa se trezeasca si lumea sau sa apara de pe unde este treaba o sa ti se raspunda posibil ca nu il au pe stoc si acum se intereseaza ... rabdare or sa te anuntze mai ales ca baietzii verifica forum-ul zilnic
P.S. Esti nerabdator sa le auzi ?  |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 11:29 am Titlul subiectului: Altai problema grava !!!! |
|
|
Trebe sa le fac cadou la cineva si sper sa nu ramin mascota ca nu vin la timp ca mam ras cu increderea,sunt un tip parolist si daca u dau cadou la timp e naspa de mine ,pierd reputatia ! Astept raspuns imi pun increderea in Be-laud,nu ma lasati !!!! |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 5:15 pm Titlul subiectului: Sfat !!!! |
|
|
Oameni buni cautati alta firma de transport,lumea va invinuiesdte de intirzieri pe voi si de fapt firma de transport CARGUS e de toata jena,nici numaru de telefon al firmei nu este bun,deabia ii gasesti ca sa afli ce sa intimplat cu pachetu tau,noroc ,ca am reusit sa rezolv problema comenzi luind numaru de telefon de pe alt pachet primit tot cu CARGUS,acum astept sa primesc comanda,incaodata SCHIMBATIVA FIRMA DE TRANSPORT !!!.
Be-loud scuzama daca team stresat totusi vina nui a voastra cu intirzierea comenzilor!!! |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 7:17 am Titlul subiectului: FACTURA !! |
|
|
| Sa nu uitati sa imi trimiteti si factura,la comanda trecuta o ajuns dupa o luna jumate factura,acum sper sa o trimiteti mai repede,chiar va rog !!! |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
O ai anul asta!
Am verificat acum si a uitat agentul nostru de livrari sa o rupa din facturier... Daca reuseste sa o trimita azi, o ai maine. daca o trimitem azi, nu stiu cum va lucra Cargus de Craciun si cand o ai exact dar sigur va fi anul asta. |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 10:15 pm Titlul subiectului: MULTUMIRI |
|
|
| Mersi mult !!!! |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Mie Dec 27, 2006 9:22 pm Titlul subiectului: Factura !!!!! |
|
|
Inca nam primit factura la boxele alea magnat 6900 !!  |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Inca nam primit factura la boxele alea magnat 6900 !! Sad Sad  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Ai pe PM AWB-ul plicului cu factura.
Scuze inca o data pentru intarziere.
Confirma te rog aici primirea. |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
o vei primi, si eu am primit-o mai tarziu dar am primito  _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Sâm Ian 13, 2007 1:12 am Titlul subiectului: Mi-au pierdut FACTURA NETREBNICI DE LA CARGUS |
|
|
| Mihai spune-mi te rog cum facem cu factura pe difurile alea magnat 6900 ,ca mi-au pirdut factura cei de la cargus si fara ea nu se poate beneficia de garantie,ia cumva legatura cu mine (pe forum ,mail sau mobil) si spune-mi ce se mai poate face daca se mai poate face ceva !!!! |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Sâm Ian 13, 2007 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, am aflat si noi ieri ca s-a pierdut plicul.. Am sunat la Cargus sa verificam AWB-ul pentru ca pe net aparea ca nu te-au gasit acasa dar la telefon au recunoscut ca nu gasesc plicul nicaieri...
Luni iti trimitem o copie conforma cu originalul care are aceiasi valoare ca si originalul pierdut. Iti trimit AWB-ul pe PM luni seara. |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 3:01 pm Titlul subiectului: Multumesc Frumos |
|
|
| Multumesc frumos firmei Be-Loud pentru seriozitate ,desi nu este vina voastra vad ca ma ajutati inca odata va multumesc si va recomand cu placere,sper ca pe viitor sa mai colaboram !!! |
|
| Sus |
|
 |
|