Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

COMANDA !!!
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
alinu08
Pasionat

Data înscrierii: 20/Aug/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 7:05 am    Titlul subiectului: COMANDA !!! Răspunde cu citat (quote)

Am facut si eu o comanda ieri dimineata 18.12.2006 pe la 7 cred,si nu am primit nici o confirmare,vreau sa stiu cind ajunge comanda,sa pot fi acasa pentru a lua pachetu,comanda sa facut la Magnat Ultra 6900,astept raspuns urgent,sunatima la 0726243126 !!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 11:01 am    Titlul subiectului: Toata lumea o intrat in Pamant !!! Răspunde cu citat (quote)

Numi zice nimeni nimic de comanda facuta ???? Astept confirmarea comenzii,cind ajunge???cum pot contacta Be-loud,cind nu raspunde nimeni si mobilu este inchis???
Sus
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 11:05 am    Titlul subiectului: Re: Toata lumea o intrat in Pamant !!! Răspunde cu citat (quote)

Alinu daca ai rabdare sa se trezeasca si lumea sau sa apara de pe unde este treaba o sa ti se raspunda posibil ca nu il au pe stoc si acum se intereseaza ... rabdare or sa te anuntze mai ales ca baietzii verifica forum-ul zilnic Wink

P.S. Esti nerabdator sa le auzi ? Smile
Sus
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 11:29 am    Titlul subiectului: Altai problema grava !!!! Răspunde cu citat (quote)

Trebe sa le fac cadou la cineva si sper sa nu ramin mascota ca nu vin la timp ca mam ras cu increderea,sunt un tip parolist si daca u dau cadou la timp e naspa de mine ,pierd reputatia ! Embarassed Embarassed Embarassed Astept raspuns imi pun increderea in Be-laud,nu ma lasati !!!!
Sus
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 5:15 pm    Titlul subiectului: Sfat !!!! Răspunde cu citat (quote)

Oameni buni cautati alta firma de transport,lumea va invinuiesdte de intirzieri pe voi si de fapt firma de transport CARGUS e de toata jena,nici numaru de telefon al firmei nu este bun,deabia ii gasesti ca sa afli ce sa intimplat cu pachetu tau,noroc ,ca am reusit sa rezolv problema comenzi luind numaru de telefon de pe alt pachet primit tot cu CARGUS,acum astept sa primesc comanda,incaodata SCHIMBATIVA FIRMA DE TRANSPORT !!!.
Be-loud scuzama daca team stresat totusi vina nui a voastra cu intirzierea comenzilor!!!
Sus
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 7:17 am    Titlul subiectului: FACTURA !! Răspunde cu citat (quote)

Sa nu uitati sa imi trimiteti si factura,la comanda trecuta o ajuns dupa o luna jumate factura,acum sper sa o trimiteti mai repede,chiar va rog !!!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 1:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O ai anul asta!
Am verificat acum si a uitat agentul nostru de livrari sa o rupa din facturier... Daca reuseste sa o trimita azi, o ai maine. daca o trimitem azi, nu stiu cum va lucra Cargus de Craciun si cand o ai exact dar sigur va fi anul asta.
Sus
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 10:15 pm    Titlul subiectului: MULTUMIRI Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult !!!!
Sus
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 27, 2006 9:22 pm    Titlul subiectului: Factura !!!!! Răspunde cu citat (quote)

Inca nam primit factura la boxele alea magnat 6900 !! Sad Sad
Sus
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 9:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca nam primit factura la boxele alea magnat 6900 !! Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,
Ai pe PM AWB-ul plicului cu factura.
Scuze inca o data pentru intarziere.
Confirma te rog aici primirea.
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o vei primi, si eu am primit-o mai tarziu dar am primito Smile
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 1:12 am    Titlul subiectului: Mi-au pierdut FACTURA NETREBNICI DE LA CARGUS Răspunde cu citat (quote)

Mihai spune-mi te rog cum facem cu factura pe difurile alea magnat 6900 ,ca mi-au pirdut factura cei de la cargus si fara ea nu se poate beneficia de garantie,ia cumva legatura cu mine (pe forum ,mail sau mobil) si spune-mi ce se mai poate face daca se mai poate face ceva !!!!
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 3:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, am aflat si noi ieri ca s-a pierdut plicul.. Am sunat la Cargus sa verificam AWB-ul pentru ca pe net aparea ca nu te-au gasit acasa dar la telefon au recunoscut ca nu gasesc plicul nicaieri...
Luni iti trimitem o copie conforma cu originalul care are aceiasi valoare ca si originalul pierdut. Iti trimit AWB-ul pe PM luni seara.
Sus
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 3:01 pm    Titlul subiectului: Multumesc Frumos Răspunde cu citat (quote)

Multumesc frumos firmei Be-Loud pentru seriozitate ,desi nu este vina voastra vad ca ma ajutati inca odata va multumesc si va recomand cu placere,sper ca pe viitor sa mai colaboram !!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum