Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

comanda
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
bogdy5

Data înscrierii: 13/Ian/2008
Locație: pitesti

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 2:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gata am cumpar difuzoare pe fata. le-am montat singur in parcare tin sa mentionez c nu am insonorizat usile, si nu se simte prea mare diferenta dintre astea noi si cele stock de 15w rms. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Coaxiale/GT5-502/ ce parere aveti? dar la volum mic pana in 10 (player-ul dupe pana in 60) se aud mai tare cele de pe spate, cele stock 15w rms.
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pay crezi k e mare diferenta intre jbl si cele stock ? Smile nu prea cred....mai bine mergeai de dls...si oricum playeru tau...nu prea e cine stie ce ...k sa scoti tot din jbl alea...dar la 35 de W rms kt au.....asta e....
bogdy5

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 7:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuze da am umblat la setarile cd player-ului si am gasit mid ce e asta? si se aude mai bine. repet ce e midu ce rol are?
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

probabil...mediile...adica vocea.. Smile
bogdy5

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 7:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da se aude super akm pe spate am tot alea stok si la 12 volumul deja e de ajuns doar ca trebuie sa imi iau si pe spate ovale cqa n-am bass
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci jbl alea de pe fatza se aud bine acum ?
bogdy5

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da serios acum sunt multumit la 35w rms se aud destul de bine. am de gand sa pun tot jbl si pe spate la 100w rms. nici u nu ai permis? eu abia acum ma apuc de scoala.
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yo l-am luat Very HappyVery Happy si yo fac mcii modificari la loganu lu tata...pana isi ia el alta...dar yo nu muncesc k tine...asa k nus bani Sad
bogdy5

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 8:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai lin ca eu nici 18 ani nu am facut si tata are un ambition de care momentan duispun eu Smile))). suntem in aceasi oala.
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 8:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile)) ....bine si asa...dekt deloc...urat e sa fii pasionat de ceva si nu pot isa faci Sad Sad Rolling Eyes
bogdy5

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine mai vorbim pe mess, ce zici? uite id-ul meu :
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Ian 18, 2008 12:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci mediile 'inseamna' vocea,si dupa metoda lui Bula,bogdy a 'taiat' vocea si se aude mai bine Smile .Foarte interesante discutiile voastre Very Happy ,'citesc' o urma de indoiala pe fetele voastre Smile ,vedeti ca messu prosteste,asa am auzit,stiinta e in carti Very Happy ,si nu de-alea de identitate Very Happy
Sa nu sariti pe mine,ca spun adevarul Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 18, 2008 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CBI mai bine te-ai fi abtinut de la commentariu Rolling Eyes
bogdy5

MesajTrimis: Dum Ian 20, 2008 10:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda ce sa zic ca pe toate forumurile ,toti sunt destepti,le stiu pe toate,iar cand intreaba unu ceva ii sariti in cap cu mistourile. si eu am zis ca mid-urile erau la -6 din 6 si nu se auzea bn aum sunt pe +3 si se aud bine. Evil or Very Mad
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Ian 20, 2008 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are nimeni nimic cu voi,dar pt astfel discutii exista mess,google,mi se pare aiurea sa vezi astfel de discutii ,fraze de 2 randuri una sub alta .Sa zicem ca a fost o gluma,nu shto
Daca esti pasionat de ceva ,eu stiu ca pui mana si citesti,nu intrebi pe forumuri,ca e posibil sa te incurci mai rau,si sa aflii numai ineptii..
Si ca de sfarsit Smile ,sincer ma indoiesc ca se aud mai bine ridicate la +3,cu membrana aia de plastic si fara filtre pe midbas.
No hard feelings boys Very Happy ,nu e cu intentie

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum