|
Autor |
Mesaj |
bogdy5
Data înscrierii: 13/Ian/2008 Mesaje: 20 Locație: pitesti
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
gata am cumpar difuzoare pe fata. le-am montat singur in parcare tin sa mentionez c nu am insonorizat usile, si nu se simte prea mare diferenta dintre astea noi si cele stock de 15w rms. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Coaxiale/GT5-502/ ce parere aveti? dar la volum mic pana in 10 (player-ul dupe pana in 60) se aud mai tare cele de pe spate, cele stock 15w rms. _________________ nu prea ma pricep dar imi place sa imi bag nasul peste tot |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
pay crezi k e mare diferenta intre jbl si cele stock ? nu prea cred....mai bine mergeai de dls...si oricum playeru tau...nu prea e cine stie ce ...k sa scoti tot din jbl alea...dar la 35 de W rms kt au.....asta e.... _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
bogdy5
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuze da am umblat la setarile cd player-ului si am gasit mid ce e asta? si se aude mai bine. repet ce e midu ce rol are? _________________ nu prea ma pricep dar imi place sa imi bag nasul peste tot |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
probabil...mediile...adica vocea..  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
bogdy5
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
da se aude super akm pe spate am tot alea stok si la 12 volumul deja e de ajuns doar ca trebuie sa imi iau si pe spate ovale cqa n-am bass _________________ nu prea ma pricep dar imi place sa imi bag nasul peste tot |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci jbl alea de pe fatza se aud bine acum ? _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
bogdy5
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
da serios acum sunt multumit la 35w rms se aud destul de bine. am de gand sa pun tot jbl si pe spate la 100w rms. nici u nu ai permis? eu abia acum ma apuc de scoala. _________________ nu prea ma pricep dar imi place sa imi bag nasul peste tot |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
yo l-am luat  si yo fac mcii modificari la loganu lu tata...pana isi ia el alta...dar yo nu muncesc k tine...asa k nus bani  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
bogdy5
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
stai lin ca eu nici 18 ani nu am facut si tata are un ambition de care momentan duispun eu ))). suntem in aceasi oala. _________________ nu prea ma pricep dar imi place sa imi bag nasul peste tot |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
)) ....bine si asa...dekt deloc...urat e sa fii pasionat de ceva si nu pot isa faci  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
bogdy5
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai bine mai vorbim pe mess, ce zici? uite id-ul meu : _________________ nu prea ma pricep dar imi place sa imi bag nasul peste tot |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Vin Ian 18, 2008 12:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Deci mediile 'inseamna' vocea,si dupa metoda lui Bula,bogdy a 'taiat' vocea si se aude mai bine .Foarte interesante discutiile voastre ,'citesc' o urma de indoiala pe fetele voastre ,vedeti ca messu prosteste,asa am auzit,stiinta e in carti ,si nu de-alea de identitate
Sa nu sariti pe mine,ca spun adevarul  |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
|
Trimis: Vin Ian 18, 2008 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
CBI mai bine te-ai fi abtinut de la commentariu  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
bogdy5
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
mda ce sa zic ca pe toate forumurile ,toti sunt destepti,le stiu pe toate,iar cand intreaba unu ceva ii sariti in cap cu mistourile. si eu am zis ca mid-urile erau la -6 din 6 si nu se auzea bn aum sunt pe +3 si se aud bine.  _________________ nu prea ma pricep dar imi place sa imi bag nasul peste tot |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu are nimeni nimic cu voi,dar pt astfel discutii exista mess,google,mi se pare aiurea sa vezi astfel de discutii ,fraze de 2 randuri una sub alta .Sa zicem ca a fost o gluma,nu shto
Daca esti pasionat de ceva ,eu stiu ca pui mana si citesti,nu intrebi pe forumuri,ca e posibil sa te incurci mai rau,si sa aflii numai ineptii..
Si ca de sfarsit ,sincer ma indoiesc ca se aud mai bine ridicate la +3,cu membrana aia de plastic si fara filtre pe midbas.
No hard feelings boys ,nu e cu intentie _________________
 |
|
Sus |
|
 |
|