Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

comanda
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
bogdy5

Data înscrierii: 13/Ian/2008
Locație: pitesti

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 2:07 am    Titlul subiectului: comanda Răspunde cu citat (quote)

am comandat pe site niste boxe ieri pe la 4-5 si nu am primit nici mail nimic pana akm. cum imi dau seama daca ei o sa imi livreze produsul? si daca vreau sa anulez comanda cum fac? astept raspunsuri
bogdy5

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar nu poate nimeni sa ma ajute? sa imi zica si mie care e adevarul?plssssssssssss
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 2:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da-le un telefon, e cea mai simpla solutie.
bogdy5

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 5:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am comandat prin formularul ala on line si ma gandeam ca o sa imi trimit un mail ceva ca au vazut comanda . comanda a fost facuta ieri pe la 4-5 . intreb si eu pe cine a mai facut comanda prin formularul asta sa imi zica si mie cum e . plssss
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar trebui sa iti raspunda tot printr-un mail, sau un telefon. eu iti recomand sa insisti. baietii sunt destul de ocupati, sunt multe comenzi de onorat. repet, da-le un telefon si intreaba-i de starea comenzii.
bogdy5

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am comandat niste boxe hifonics la 180 ron si am gasit ceva mai bun si mai ieftin si as vrea sa schimb produsul sa imi trimita altceva. ce fac sun la ei? pot sa sun la ora asta? astept raspund multam!
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incearca la telefon cel mai bine vezi k au si suport online dar trebuie sa insisti.!! baieti sunt f ocupati trust me!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bogdy5

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 6:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa ii sun acum azi duminica la ora asta? sau mai bine maine ?chiar nu stiu si vrea sa imi pun boxe la logan pe ftaza de 13 cm voi ce imi recomandati? eu comandasem niste hifonics de 65w rms
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 6:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

azi sigur nu gasesti pe nimeni inceark de mine de la ora 10
pe logan cu minim de efort s pot pune de 16.5 si rezultatele sunt mai bune decat cu 13sunt boxe dar vor fi mai scumpe putin si dak se poate sistem http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/ mai scumpe cu 50 de mii dar va merita
Sus
bogdy5

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 6:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu vreau sa pun deocamdata in usi si stiu ca sunt de 13 cm ce trebuie sa fac sa pun de 16?merci
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi pt usi sunt si sitemele de care vorbeam eu.. eu am reusit sa pun unu prieten prinzadu-le de oala aia de plastic in care sutn alea de 13 atat k va trebui sa tai din ea in anumite locuri
Sus
bogdy5

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inteleg ce vrei sa zici eu am 18 ani inca nu am permis si m-am apucat de facut cate ceva la masina. cd playe-rul pioneer dh2900 l-am montat singur si vreau si boxele tot asa sa le pun singur. daca vrei sa ma ajuti dau o bere da-mi id-ul tau si vb pe mess. multam
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 6:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te-as ajuta cu placere dar eu sunt din buc si nu prea vad cam am reusi e usor ia boxele desfaci fata de usa si o sa iti dai seama singur nu am poze sa iti trimit
Sus
bogdy5

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 6:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu ma gandeam ca nu e nevoie sa dau fata jos, credeam ca merg puse doar daca dau jos capacul ala rotund.daca vroiai vorbeam pe mess si imi ziceai mai detaliat cum se face sa fac eu in parcare sa nu ma mai duc la altii.
bogdy5

MesajTrimis: Dum Ian 13, 2008 7:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca iau orice marca de boxe de 16,5 cm merg montate cum ai zis tu? doar sa dau gaura in plasticul ala si sa le prind in el?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum