Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Compatibil cu Renault Clio III???

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
subscribe

Data înscrierii: 06/Ian/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 1:41 am    Titlul subiectului: Compatibil cu Renault Clio III??? Răspunde cu citat (quote)

Salut. As vrea sa cumpar un mp3 Alpine sau Pioneer pana in 700 RON pentru un Renault Clio III (2006). As vrea sa stiu si eu ce modele sunt compatibile pt comenzile de pe volan si daca imi trebuie alte componente (gen adaptoare). Multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
subscribe

Data înscrierii: 06/Ian/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 12:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Desi sar un pic peste buget, ma gandeam la un Pioneer DEH-5800MP. Aveti idee ce fel de adaptoare imi trebuie pt comenzile de pe volan si display-ul separat al masinii (Clio III)? Cat costa si unde le gasesc?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 2:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

comanda linistit. majoritatea playerelor actuale (ma refer la alea mai potente) sunt compatibile atat cu display-ul cat si cu comenzile de volan stock. adaptoare gasesti si aici. ia legatura cu mihai sau vlad.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 5:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa e, se gasesc adaptoare pentru majoritatea playerelor si masinilor insa problema e ca sunt mai scumpe decat ne-am astepta... In jur de 3-4 milioane.
Exista si variante pe la 2 milioane pentru unele masini dar n-as putea spune acum...
Te rog trimite-ne un email cu cererea de oferta pentru un adaptor Pioneer - Clio 3 si iti vom raspunde cu un pret exact.
Sus
cata1

Data înscrierii: 30/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

subscribe daca aflii pretul unui adaptor pioneer - clio3 pune pretul aici ca poate sunt si alti interesati Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum