| |
| Autor |
Mesaj |
subscribe
Data înscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 2 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 1:41 am Titlul subiectului: Compatibil cu Renault Clio III??? |
|
|
| Salut. As vrea sa cumpar un mp3 Alpine sau Pioneer pana in 700 RON pentru un Renault Clio III (2006). As vrea sa stiu si eu ce modele sunt compatibile pt comenzile de pe volan si daca imi trebuie alte componente (gen adaptoare). Multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
subscribe
Data înscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 2 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Desi sar un pic peste buget, ma gandeam la un Pioneer DEH-5800MP. Aveti idee ce fel de adaptoare imi trebuie pt comenzile de pe volan si display-ul separat al masinii (Clio III)? Cat costa si unde le gasesc? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| comanda linistit. majoritatea playerelor actuale (ma refer la alea mai potente) sunt compatibile atat cu display-ul cat si cu comenzile de volan stock. adaptoare gasesti si aici. ia legatura cu mihai sau vlad. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa e, se gasesc adaptoare pentru majoritatea playerelor si masinilor insa problema e ca sunt mai scumpe decat ne-am astepta... In jur de 3-4 milioane.
Exista si variante pe la 2 milioane pentru unele masini dar n-as putea spune acum...
Te rog trimite-ne un email cu cererea de oferta pentru un adaptor Pioneer - Clio 3 si iti vom raspunde cu un pret exact. |
|
| Sus |
|
 |
cata1
Data înscrierii: 30/Iun/2006 Mesaje: 38
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
subscribe daca aflii pretul unui adaptor pioneer - clio3 pune pretul aici ca poate sunt si alti interesati  |
|
| Sus |
|
 |
|