Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

completare sistem
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Aug 10, 2014 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu Ăźmpaci absolut nimic fĂŁrĂŁ un player.
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2014 1:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am raspunsul pt tine..poti sa ai si player si tableta..playerul pt eficienta si tableta pt aspect...e ff simplu.. si impaci si capra si varza.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai0905
Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2014

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2014 7:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit si eu la asta....dar cand ii bag ceva pe aux fie tel, tableta...se injumtateste cantitatea sonora( asta pana sa amplific boxele) cu ampl nu am testat,...apropo de testat...aseara am ajuns la concluzia ca am niste boxe de tot cacatul( mac audio revolution x 2.16) atat pe tableta cat si pe player( pioneer deh 1300mp) bass ul dupa 60% volum devine uruiala indiferent cat de mult umplu prin setari sau la pontentiometrul de la statie....sa fie playerul obosit?sa am un sistem atat de prost?????adica hu varza, amplificator cu reparatii, difuzoare slabe:(...

Apropo de difuzoare, si de achizitii proaste....m am intalnit cu tipul cu dif ground zero gzhc 16x.ele sunt in stare foarte buna...si cea mai buna oferta pe care o am este difuzoarele+ un ampl pioneer(2x60w) pe 300, el zice ca a dat pe dif 710 lei acum un an si ceva....suna tentant dar imi este ca fac aceasi prostie ca si cu mac-urile,oare?
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2014 9:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gz-urile alea sunt clar peste ce ai tu, dacĂŁ tot te-ai ĂźntĂąlnit cu el de ce n-ai fĂŁcut o probĂŁ?

Un sistem + amplificator la 300 lei ĂźnseamnĂŁ douĂŁ lucruri, ori respectivul e disperat și are nevoie de bani ori ceva e crĂŁpat/nu merge Ăźn parametrii normali. Cred cĂŁ mai are puțin și ți le face cadou.

mihai0905
Pasionat

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2014 10:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Proba am facut-o pe amplificatorul meu, dif mergeau...dar existand in ecuatie tableta, care nu mi-a permis sa vad ce pot difuzoarele....doar am vazut ca fuctioneaza..le am analizat estetic sunt 9\10.ele se pot auzi...dar sa nu se auda cum ar trebui?cum imi pot da seama daca am fost sau nu rebobinate...vai de capu meu....acum realizez ca eu nici macar boxe sh nu stiu sa cumpar.....
Sus
mihai0905
Pasionat

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2014 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am intrat pe olx sa caut anuntul sa iau nr de telefon...si omu a mai pus un anunt nou cu aceleasi produse dar cu specificatii complete atat la statie cat si la dif...dar la alt pret 400 dif si 500 cu tot cu ampl.in conditiile in care primul anunt era fara specs si era la 350 tot pachetul.deci dupa o logica simpla omu nu e disperat...deci ma rist...la ce sa ma uit cand le iau?
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2014 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai facut-o pe tableta, degeaba ai facut-o !

Difuzoarele fiind cu con in mijloc si mai ales ca vin din fabrica cu lipiturile la suspensie cu care vin nu-ti ramane decat un singur loc de verificat:

http://i.imgur.com/l63zxJu.jpg

Daca acolo nu se oberva urma de lipituri/taieturi difuzoarele sunt ok.

Uite aici un exemplu de sw rebobinat:

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/10507042_911755152173675_7041431823190478640_o.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10478397_911755205507003_2280656565505778957_o.jpg

mihai0905
Pasionat

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2014 11:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci ideea e sa nu se observe zgarieturi si taieturi "in interior" sau lipituri pe con...nersi mult ionut
Sus
mihai0905
Pasionat

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2014 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am reusit sa achizitionez sitemul ground zero(+ampl pioneer bonus) saptamana asta sper sa le montez.acum...daca eu ma complic putin si montez si ampl asta pe 2 ovale( montate pe suporti de polita din portbagaj) este gresit sa il leg la acelasi plus care este pus ampl mac? Sau trebuie sa iau alt kit separat?
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2014 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Îți trebuie cabluri de alimentare individuale pentru fiecare amplificator Ăźn parte. DecĂąt la remote și la RCA-uri poți face asta.

SĂŁ-nțeleg cĂŁ vrei 6 boxe amplificate pe mașinĂŁ? Smile)) De ce nu pui ovalele pe mac audio?

mihai0905
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2014 12:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca pun mufe rca tip y la cablurile rca se pierde din calitatea sunetului?
nu stiu sigur daca voi mai pune inca un set de dif....alta investitie...si poate voi fi multumit cu 2 sisteme.

o chestie interesanta am observat in seara asta....am conectat o alta tableta( o lenovo tab 3) 1.calitatea sunetului a crescut simtitor....tot distortiona dar,doar la volum maxim.
2. Pe mute,se auzea 'acceleratia' in dif,foarte putin, dar se auzea.( daca dadea la 20% volumul nu mai auzeam) cred ca am sa iau un filtru pentru rca-uri.ar fi inutit? Ceva recomandari?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum