| |
| Autor |
Mesaj |
mihai0905 Pasionat
Data înscrierii: 01/Aug/2014 Mesaje: 51
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 8:45 pm Titlul subiectului: completare sistem |
|
|
| Va salut, am montate pe masina 2 dif mac revolution x 2.16, un aplificator mac mpx 4000 si ca hu am o tableta (deci totul sta in amp, care este sh).am gasit pe net mac pro flat tot pe 16.boxele care le am, sunt luate de noi , abea dupa ce le- am luat am aflat cam cat de bune sunt(din ce am citit si ce am intrebat reiese ca sunt undeva la mijloc in ceea ce priveste calitatea), eu sincer sunt multumit de ele nu stiu cum stam cu fiabilitatea lor...dar ascultam, si vedem...acum vine dilema, sa profit de acest chilipir sau sa mai astept si sa triplez suma si sa iau ceva nou si mai calitativ gen hertz jbl u-dimension etc precizez ca amp scoate 4x 60rms si boxele mele au 80w si cele de pe net tot 80w ambele seturi pe componente.si pe componente vreau.multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu știu cum ai reușit sĂŁ bagi u-Dimension Ăźn aceeași categorie cu JBL...
PĂŁrerea mea este cĂŁ Ăźți trebuie HU, nu totul stĂŁ Ăźn amplificator care e slab oricum, dacĂŁ ție Ăźți pleacĂŁ un sunet prost din player este amplificat așa cum este primit și trimis Ăźn boxe.
De curiozitate, ce tabletĂŁ ai? Ai conectat-o prin jack > 2 x RCA tatĂŁ la amplif? De obicei cum ții volumul la tabletĂŁ? _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
mihai0905 Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Apare u-dimension , pentru ca in opinia mea, sunt peste mac audio, la fel si jbl .am hu(un pioneer deh1300..parca) am renuntat pentru ca e foarte tare ideea cu tableta gen navi...internet muzica telefon tot ce vrei la un pret decent...si o pot scoate si folosi si langa masina sau in casa /la munca.momentan este vorba de o tableta allview dar se va schimba cu ceva cu display hd.si da am montat la un jack la care voi monta un potentiometru sa nu stau sa reglez volumul din tableta...ci din buton.volumul nu sare de 1/3 atat la ampl cat si la tableta.nu ma intelege gresit,nu ma astept sa creez ceva ce se scrie pe forum in ceea ce priveste calitatea muzicala ci doar sa se auda decent.in legatura cu sfatul de a monta hu si explicatia ta...mi -ai dat in cap...pentru ca oricat de bune ar fi boxele si ampl....nu conteaza pentru ca o tableta e facuta sa asculti la casti deci va trebui sa ma orientez catre o tableta mult mai buna...deci probabil ca voi minimaliza investitia si voi profita de chilipir sa vad ce iese nu?sau sa astept si sa le iau totusi noi? |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti sa-ti iei mama tabletelor ca n-o sa intalnesti sunet ok pe un terminal android, cine a avut vreodata experiente cu orice tip de Linux stie despre ce vorbesc, sunetul e foarte prost atat calitativ cat si cantitativ. Am facut si eu destule teste cu telefonul la amplificator cat am stat fara player si am un pack audio pt. imbunatatirea sunetului destul de bun dar cum ai zis si tu, este gandit sa asculti la el pe casti nu la un amplificator voltajul unui output de tip jack fiind foarte scazut.
Tu nu ai de ce sa-ti iei boxe mai bune decat Mac Audio pt. ca nu ai cu ce sa le "hranesti". Cand iti iei un instrument mai bun trebuie sa stii sa canti mai mult decat 2-3 note la el. Investitia in cazul tau e cam nejustificata in cazul in care pastrezi aceeasi sursa. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
mihai0905 Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am observat si eu diferenta dintre payer si tableta.ai dreptate.nu renunt la ideea cu tableta.exista vreun filtru sau egalizator sau orice altceva care sa "ajute" tableta? |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti incerca cu un procesor de sunet dar nu cred ca ajungi departe. Daca ai obervat diferenta pe acel player low entry, iti dai seama ce diferenta vei observa pe unul mai bun ? E enorma ! Atunci poti sa te pui si pe schimbat de difuzoare, pana atunci pastreaza ce ai ca-s ok pt. nevoie/setup-ul tau. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
victor
Data înscrierii: 27/Ian/2014 Mesaje: 39
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Renunta la tableta. Am luat si eu sa ma uit la videoclipuri, dar nu se merita, sunetul este mult mult prea departe fata de stick. Acum o vand  |
|
| Sus |
|
 |
mihai0905 Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Inca o intrebare stiu ca e idioata, dar nu stiu 100% sigur.un fir lipit(cositorit) care alimenteaza boxa influenteaza calitatea sunetului fata de un fir intact? |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca e cositorit e chiar mai bine deoarece contactul este perfect dar depinde si cat de bine e cositorit ! _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
mihai0905 Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Inca o intrebare stiu ca e idioata, dar nu stiu 100% sigur.un fir lipit(cositorit) care alimenteaza boxa influenteaza calitatea sunetului fata de un fir intact? |
|
| Sus |
|
 |
mihai0905 Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc mult pentru sfaturi si pentru ajutor ionut.victor,tre sa ma conving si eu nu?ma gandesc ca daca scot jumatate din cat scot cu hu sunt multumit.e primul sistem pentru masina deci eu sunt obijnuit cu puterea cass si boxe stoc, deci ce va iesi....va suna waw pentru mine.va salut |
|
| Sus |
|
 |
mihai0905 Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc mult pentru sfaturi si pentru ajutor ionut.victor,tre sa ma conving si eu nu?ma gandesc ca daca scot jumatate din cat scot cu hu sunt multumit.e primul sistem pentru masina deci eu sunt obijnuit cu puterea cass si boxe stoc, deci ce va iesi....va suna waw pentru mine.va salut |
|
| Sus |
|
 |
mihai0905 Pasionat
|
Trimis: Vin Aug 08, 2014 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| "Redeschid dilema".am aruncat un ochi pe aici la bursa, si am gasit un sistem pe 3 cai focal, daca montez un astfel de sistem+ dif mac pe care le am deja,iese mai bine, sau este nejustificata investitia?(hu sa fie tot tableta) inca nu am apucat sa cumpar dif mac pro flat.am facut niste teste de volum si de la 50% in sus din bas boxa scoate o uruiala ce mai mult ma jeneaza decat sa ma incante.m am uitat si de un procesor de sunet si ma depasesc sumele...in mintea mea, fiind pe componente, fiecare pe treaba lui...s ar auzi mai bine chiar daca sursa e o tableta amarata si amp e slab.voi ce credeti? |
|
| Sus |
|
 |
mihai0905 Pasionat
|
Trimis: Vin Aug 08, 2014 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| "Redeschid dilema".am aruncat un ochi pe aici la bursa, si am gasit un sistem pe 3 cai focal, daca montez un astfel de sistem+ dif mac pe care le am deja,iese mai bine, sau este nejustificata investitia?(hu sa fie tot tableta) inca nu am apucat sa cumpar dif mac pro flat.am facut niste teste de volum si de la 50% in sus din bas boxa scoate o uruiala ce mai mult ma jeneaza decat sa ma incante.m am uitat si de un procesor de sunet si ma depasesc sumele...in mintea mea, fiind pe componente, fiecare pe treaba lui...s ar auzi mai bine chiar daca sursa e o tableta amarata si amp e slab.voi ce credeti? |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Vin Aug 08, 2014 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atata timp cat folosesti pe post de hu o tableta nu se merita nimic. Ce mama masii stie sa cante tableta aia de vrei sa pui focal pe fata. Nu are roat. Renunta la piticu cu tableta daca vrei sunet decent. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
|