Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

condensator
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
MaTzA

Data înscrierii: 13/Sep/2006
Locație: buc-dristor

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si sony aia nu ar fi buna?
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar nu-nteleg cum naiba pot unii sa vanda fara sa dea macar modelul statiei. oricum, aia pare cam micuta...incearca sa aflii modelul
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite-te si tu la cei 2*225W cu care se lauda posesorul: http://www.sony.ro/view/ShowProduct.action?product=XM-222&site=odw_ro_RO&pageType=TechnicalSpecs&category=ICA+Amplifiers

de ce nu mai stai putin, mai strangi un ban si iei ceva nou? ceva de genul
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/GTO_75.2/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/DLS/CLASSIC_CA23/
cauta putin pe site, si sigur gasesti si alte statii, mai de buget.
Sus
MaTzA

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 5:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am vazut...din pacate eu le montez pt masina alcuiva...si sambata trebuie sa le am pe toate....am mai gasit un magnat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 6:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MaTzA vezi ce cumperi ca "o musti"...astea sunt "smenari" si baga specificatii de te doare mintea...
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 6:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MaTzA a scris:
am vazut...din pacate eu le montez pt masina alcuiva...si sambata trebuie sa le am pe toate....am mai gasit un magnat

altu...nu-i dau mai mult de 200W in punte
Sus
MaTzA

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am primit sub-ul Twisted Evil Shocked Twisted Evil e o BOMBA Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil de-abia astept sa rup matizul ala in 2-3 depinde Twisted Evil
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 8:14 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

magnatul acela pare acceptabil......dar numa dak mai lasa ceva din pretu ala.........dak nu mai pui cateva sute si iei ceva nou de la BE-LOUD un MAGNAT THE ROCK400 e sub 3 mil......sau altceva ca gasesti destule modele in pretu ala aici la baieti
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 8:36 pm    Titlul subiectului: Re: sal Răspunde cu citat (quote)

ai vazut ce sub are? gto 1202D...cum sa fie magnat400 bun pentru el? nu-i pacat de subul ala sa mearga la puterea aia (cu un randament de 60%, abia va primi vreo 120W)
Sus
MaTzA

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum o sa iau ceva...de ochi asha...sa amplifice...peste catva timp o sa-i sugerez sa ia un GTO 301.1 ca am vazut k are 290 rms la 2 ohmi...si leg bobinele in paralel
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tu ai 1202D...adica 2 bobine de 2 ohmi, in serie ai 4 ohmi i paralel 1 ohm. nu-i buna statia. iti trebuie ori un monobloc stabil la 1 ohm, ori o punte pe 4 ohmi peste 300W. cauta macar la 350W, la clasa AB randamentul e cam de 60-65%, deci la o punte de 350W, vei avea vreo 200W curati ca lacrima.
Sus
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 9:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
tu ai 1202D...adica 2 bobine de 2 ohmi, in serie ai 4 ohmi i paralel 1 ohm. nu-i buna statia. iti trebuie ori un monobloc stabil la 1 ohm, ori o punte pe 4 ohmi peste 300W. cauta macar la 350W, la clasa AB randamentul e cam de 60-65%, deci la o punte de 350W, vei avea vreo 200W curati ca lacrima.

Cum ai ajuns la concluzia ca ar avea cam 200W curati? Producatorii specifica puterea de iesire din cate stiu eu nu puterea consumata.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un amplificator clasa AB are un randament de 60-65% din puterea RMS. peste cifra asta, apar distorsiuni, la inceput insesizabile urechii (mai ales in cazul woofer-elor) chiar daca nu le auzi, ele exista. bine, acuma am spus aprox 200W curati, dar linistit ajungi la 280-290W din 350, cu distorsiuni destul de mici cat sa nu deranjeze urechea, doar bobina, lucru care cu timpul o afecteaza. vrei randament mare, opteaza pentru un monobloc de clasa D, cu un randament de 90%. dar calitatea e sub AB de exemplu....randamentul, disiparea caldurii sunt pro D...deci si aici e o moneda cu 2 fete....
Sus
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 11:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca ai inteles gresit treaba cu randamentul (sau poate eu, cine stie, desi pana nu mai vine nimeni sa confirme ideea ta, eu imi sustin parerea).
Asadar, daca un amplificator are randament 60% si consuma 100W, atunci inseamna ca puterea de iesire va fi de 60W.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 11:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa stii ca nu e general valabil ca amp de clasa D sun mai slabe la auditie decat cele AB. Aici depinde si de nivelul pretului si categoriei in care se incadreaza. Oricum amp de clasa D (fie ele si mai entry-level) se preteaza pentru subwoofere pentru ca nu ating 10% THD toate distorsiunile cumulate. Oricum ceea ce ziceai tu cu puterea consumata si puterea debitata este oarecum reala, dar tine cont ca nici difuzorul nu consuma cat zice. Spre ex daca tu zici ca-i bagi 200W, el la frecventa de tunare a incintei bass-reflex poate sa consume doar 110W. Deci chiar daca statia debiteaza 160 W diful oricum consuma mai putin si nu este influentat difuzorul pentru ca nici statia nu e solicitata.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum