|
|
|
Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 04, 2007 3:53 am Titlul subiectului: |
|
|
pesteimputit a scris: | Dramatizati mult prea mult, am avut 1kW pe TICO (numai pe partea de bass) si cu un deep-cycle si niste cabluri sanatoase nu au fost probleme.(TICO are alternatorul de 50A). Iti recomand sa treci la niste cabluri mai sanatoase daca tot mai ai probleme cu, curentul. |
cu niste cabluri sanatoase nu faci nimic in plus fara inca o baterie si niste condensatoare pe masura
totusi sunt curios cat te tinea pe tico sa dai maximum,..ca sigur ce 1000w nu se hraneau din alternator, ci din cele 2 baterii si condensator  |
|
Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Sâm Feb 24, 2007 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Audi_A6 a scris: | da,..cred ca dc ai pune 1000w doar pe bass cred ca ti-ar mai trebui un motor de dacie care sa invarta cateva alternatoare bune si niste condensatoare totalizand 5F
daca la un motor 2.5TDI cu 500w pe bass, ii scadea turatia sub limita de relanti cu aproape 200 turatii...he,...apropo, ar fi interesant sa pui amplificatorul jbl pe doaua suburi jbl, sa strci tot din acel amplificator, si boxele din interior sa le amplifici, cu ce statii mai ai tu
dar sa nu uiti de inca un condensator! |
Am avut si 1000W RMS cand aveam si statia Mutant, actualmente cu alternator capabil si C de 1F, pe timp de iarna (aeroterma, dezaburire, faruri), la turatie mica sunt la limita cu alimentarea. vara e mult mai bine , nu sunt atati consumatori.
Motorul e proaspat refacut, are cuplu mare si nu se mai simte atat de pregnant frana de motor la bass, insa tot este prezenta si evidenta. 200rot/min scade turatia motorului.
Anul asta este programata insonorizarea cu Dynamat, difuzoare Focal pe usile fata si un al treilea subwoofer ( de asta asta cutie), ceva peste 800W RMS. Anul trecut a fost anul JBL pt Dacia mea, anul asta prevad Ground Zero @sub. Sa vedem despre amplificare, ceva clasa D. |
|
Sus |
|
 |
nios
Data înscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Iun 08, 2008 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce parere aveti de configuratia asta: amp Alpine MRP-M500 (pus in 2 ohm), dif Alpine SWR-1242D (tot 2 ohm), condensator Dietz de 1F si cabluri alimentare Dietz de 20mm ??? Ar prezenta probleme pt masina? Am o fabia din 2000, motor 1.4 .
P.S.: bravo TWISTER, imi place ce ai facut |
|
Sus |
|
 |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
Trimis: Lun Iun 09, 2008 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca tot este categoria condensatoare...vroiam sa intreb asa pentru cultura mea .... condensatoarele se pot lega in paralel??? |
|
Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 10:08 am Titlul subiectului: |
|
|
le legi in paralel si se insumeaza capacitatea
in serie e 1/ C final = 1/ c1 + 1/ c2 + .. _________________ without a car..... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|