| |
| Autor |
Mesaj |
audia4
Data înscrierii: 28/Oct/2010 Mesaje: 11
|
Trimis: Dum Noi 28, 2010 7:00 pm Titlul subiectului: conectare player fara rca...help! |
|
|
ma poate lamuri si p mn cineva va rog cum as putea conecta un amplificator la boxele de p spate ,pt a capta semnal pt un subwoof, tinand cont k acestea sunt in portiere iar iesire RCA la player,din cate stiu, nu am pt k este cel original.este vorba despre un a4 din 2005 avant ms |
|
| Sus |
|
 |
Sugar20 Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010 Mesaje: 411 Locație: Timis
|
Trimis: Dum Noi 28, 2010 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din cate stiu amplificatoru trebuie sa aiba "Intrare de nivel mare(direct de pe difuzoare)". Ii o mufa asemenea unui player (acele 8 fire din spate) si alea se leaga la difuzoare.
Sau poate merge cu un convertor high-low. _________________ " If it's too loud...
You're too old ! " |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Dum Noi 28, 2010 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu la majoritatea modelelor de audi..am vazut ca au amplificare separata pe difuzoarele spate...nu stiu cum o fi la tine...dar chiar si daca nu ai amplificare separata pe difuzoarele spate....iesirea de semnal mic tot ar trebui sa existe...ce-i drept nu prin rca. iti pun mai jos un link cu toate mufele de la toate casetofoanele si cd-playere-le audi. cauta-l pe al tau si vezi daca ai iesire de semnal mic pe undeva. succes si daca ai nelamuriri intreaba..poate te pot ajuta.
http://elsegra.com/Car%20pinouts/Audi.htm |
|
| Sus |
|
 |
audia4
|
Trimis: Mie Dec 01, 2010 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
yoiedi,dak tot ti.ai pus mintea cu me si vrei s ma ajuti at t rog s ma lamuresti:acel amplificator care il are in portbagaj chiar langa subwooferu lui original nu este doar pt subwof e si pt boxe spate?n am mai avut d a face cu asa cv si sincer is un pic in ceatza!HU este symphony!ms mult!  |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
|
Trimis: Joi Dec 02, 2010 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut din nou...nu stiu exact cum este la tine...dar iti spun ce am intalnit eu la modelele de audi la care am lucrat. deci...difuzoarele spate erau montate pe polita...nu in usi...iar unul din difuzoare(cel de pe partea stanga) avea sub magnet un fel de cutiuta din aluminiu....acela era amplificatorul pentru difuzoarele spate. nu stiu cat de important este daca ai sau nu amplificator pe difuzoare. sfatul meu este sa identifici pe site-ul care ti l'am dat schema mufei tale...si sa vezi la ce pini te poti lega cu firele de semnal pentru noul amplificator. succes
L.E.: acum am vazut ca ai scris modelul player-ului. intra pe link-ul dat de mine si a8-a poza(mufa) ar trebui sa fie a ta. vezi ca in partea de sus a mufei scrie indreptul pinilor ceva de genul "LF LR RR si RF si GND". aia sunt pinii unde trebuie sa te legi cu firele de semnal. daca nu stii ce inseamna notatiile de mai sus...da-mi mesaj si ti le explic pe fiecare. |
|
| Sus |
|
 |
audia4
|
Trimis: Vin Dec 03, 2010 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
..ms mult pt sfaturi dar mai am o intrebare:conectandu.ma la acei pini difuzoarele celelalte nu sunt influientate cu nimic nu?asa e cand esti la inceput  |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
|
Trimis: Vin Dec 03, 2010 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu sunt influentate cu nimic difuzoarele. |
|