Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

conectare player fara rca...help!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
audia4

Data înscrierii: 28/Oct/2010

MesajTrimis: Dum Noi 28, 2010 7:00 pm    Titlul subiectului: conectare player fara rca...help! Răspunde cu citat (quote)

ma poate lamuri si p mn cineva va rog cum as putea conecta un amplificator la boxele de p spate ,pt a capta semnal pt un subwoof, tinand cont k acestea sunt in portiere iar iesire RCA la player,din cate stiu, nu am pt k este cel original.este vorba despre un a4 din 2005 avant Rolling Eyes ms
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Dum Noi 28, 2010 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate stiu amplificatoru trebuie sa aiba "Intrare de nivel mare(direct de pe difuzoare)". Ii o mufa asemenea unui player (acele 8 fire din spate) si alea se leaga la difuzoare.
Sau poate merge cu un convertor high-low.

yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Dum Noi 28, 2010 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu la majoritatea modelelor de audi..am vazut ca au amplificare separata pe difuzoarele spate...nu stiu cum o fi la tine...dar chiar si daca nu ai amplificare separata pe difuzoarele spate....iesirea de semnal mic tot ar trebui sa existe...ce-i drept nu prin rca. iti pun mai jos un link cu toate mufele de la toate casetofoanele si cd-playere-le audi. cauta-l pe al tau si vezi daca ai iesire de semnal mic pe undeva. succes si daca ai nelamuriri intreaba..poate te pot ajuta.

http://elsegra.com/Car%20pinouts/Audi.htm
Sus
audia4

MesajTrimis: Mie Dec 01, 2010 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yoiedi,dak tot ti.ai pus mintea cu me si vrei s ma ajuti at t rog s ma lamuresti:acel amplificator care il are in portbagaj chiar langa subwooferu lui original nu este doar pt subwof e si pt boxe spate?n am mai avut d a face cu asa cv si sincer is un pic in ceatza!HU este symphony!ms mult! Smile
Sus
yoiedi
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 02, 2010 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut din nou...nu stiu exact cum este la tine...dar iti spun ce am intalnit eu la modelele de audi la care am lucrat. deci...difuzoarele spate erau montate pe polita...nu in usi...iar unul din difuzoare(cel de pe partea stanga) avea sub magnet un fel de cutiuta din aluminiu....acela era amplificatorul pentru difuzoarele spate. nu stiu cat de important este daca ai sau nu amplificator pe difuzoare. sfatul meu este sa identifici pe site-ul care ti l'am dat schema mufei tale...si sa vezi la ce pini te poti lega cu firele de semnal pentru noul amplificator. succes

L.E.: acum am vazut ca ai scris modelul player-ului. intra pe link-ul dat de mine si a8-a poza(mufa) ar trebui sa fie a ta. vezi ca in partea de sus a mufei scrie indreptul pinilor ceva de genul "LF LR RR si RF si GND". aia sunt pinii unde trebuie sa te legi cu firele de semnal. daca nu stii ce inseamna notatiile de mai sus...da-mi mesaj si ti le explic pe fiecare.
Sus
audia4

MesajTrimis: Vin Dec 03, 2010 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..ms mult pt sfaturi dar mai am o intrebare:conectandu.ma la acei pini difuzoarele celelalte nu sunt influientate cu nimic nu?asa e cand esti la inceput Embarassed
Sus
yoiedi
Priceput

MesajTrimis: Vin Dec 03, 2010 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu sunt influentate cu nimic difuzoarele.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum