Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configurare sistem pentru un Citroen C5 III - model nou
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Noi 04, 2009 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sistemu ala alpine de 700 ron ... nu l-am vazut niciodata recomandat pe forum aici . si sa fim sinceri.. cu aceeasi bani iti tragi un sistem helix esprit de 16.5cm sau ceva dls care mai mult ca sigur se va auzi mai bine .
amplificatoare alpine... pfs , nu zic ca nu ar fi bune, dar este vorba de 1500ron pentru 1000w , si mentionez, nu este vorba de putere, dar se poate mai bine cu aceeasi bani .

casetofonul crem... firar el sa fie , unul negru simplu nu ar da bine? sa fim seriosi... ca ala original mie mi se pare mai urat ca orice alt player aftermarket . si in al 2-lea rand sa fim realisti , o masina este facuta sa fie condusa , un pistol este facut sa se traga cu el , un casetofon este facut sa cante !

nu inteleg oamenii care cumpara produse pentru altceva ce ar trebui sa faca produsul respectiv .

exemple
imi cumpar un cd pentru ca straluceste nu pentru ce contine , imi cumpar un telefon pentru ca face poze misto , nu pentru ca pot sa vorbesc cu prietenii sau rudele ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mie Noi 04, 2009 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultimul meu post pt ca am observat ca sunt putin ignorat Laughing .
Eh un player nou nu s-ar integra chiar asa rau (nu am stat sa editez prea mult, e o varianta orientativa).
Motivul pt care mai nimeni nu e de acord cu tine este ca o sa dai niste bani pe niste chestii care nu merita. Mai ales ca e o suma cu care poti face multe.
Multa bafta cu sistemul, sper sa fii multumit de alegerile tale.

28092009425 (2).jpg
 Description:
 Filesize:  98.72 KB
 Viewed:  243 Time(s)

28092009425 (2).jpg

Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Noi 04, 2009 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Body28 a scris:
Ultimul meu post pt ca am observat ca sunt putin ignorat Laughing

eu nu te ignor Razz daca te simti lasat pe dinafara...ti se pare Razz

on topic: baietii au dreptate Laughing

Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mie Noi 04, 2009 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms, ms otzy Razz credeam ca vb singur Laughing

p.s. a fost ultimul post on-topic.. asta e doar off-topic Laughing Laughing
Sus
alex21_iasi

Data înscrierii: 29/Oct/2009

MesajTrimis: Joi Noi 05, 2009 12:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
sistemu ala alpine de 700 ron ... nu l-am vazut niciodata recomandat pe forum aici . si sa fim sinceri.. cu aceeasi bani iti tragi un sistem helix esprit de 16.5cm sau ceva dls care mai mult ca sigur se va auzi mai bine .
amplificatoare alpine... pfs , nu zic ca nu ar fi bune, dar este vorba de 1500ron pentru 1000w , si mentionez, nu este vorba de putere, dar se poate mai bine cu aceeasi bani .

casetofonul crem... firar el sa fie , unul negru simplu nu ar da bine? sa fim seriosi... ca ala original mie mi se pare mai urat ca orice alt player aftermarket . si in al 2-lea rand sa fim realisti , o masina este facuta sa fie condusa , un pistol este facut sa se traga cu el , un casetofon este facut sa cante !

nu inteleg oamenii care cumpara produse pentru altceva ce ar trebui sa faca produsul respectiv .

exemple
imi cumpar un cd pentru ca straluceste nu pentru ce contine , imi cumpar un telefon pentru ca face poze misto , nu pentru ca pot sa vorbesc cu prietenii sau rudele ...

da... si eu imi cumpar masina ca sa bag muzica in ea nu ca sa o conduc.... sa ma duc la concursuri de care se aude mai tare cu masina... de parca nu as putea sa fac un sistem audio intr-un carut ..., na ca mi-a trebuit masina... oofffff... Wink

Casul e un cas normal Siemens-VDO...

Si nu stiu ce nu ai inteles tu la mine... ce am cumparat eu odata cu masina... sau ca am cumparat masina fara un anumit casetofon... sau... poate e prea tarziu pt tine... poate esti obosit ....
Sus
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Joi Noi 05, 2009 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alex21_iasi a scris:
de parca nu as putea sa fac un sistem audio intr-un carut ..., na ca mi-a trebuit masina... oofffff... Wink

gasprices.jpg
 Description:
 Filesize:  36.31 KB
 Viewed:  239 Time(s)

gasprices.jpg

alex21_iasi

Data înscrierii: 29/Oct/2009

MesajTrimis: Joi Noi 05, 2009 12:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vad ca predomina "sistem helix esprit de 16.5cm"
si cate ceva de la focal si dls ....

Am crezut ca pot obtine niste info mai concrete, mai complexe si mai exacte.

Se pare ca judecata e ca decat sa dai 700 pe alpine... mai bine de 500 pe helix ca oricum se aude mai bine cu toate ca nu am auzit niciodata un alpine R type sist....

Multumesc... am sa mai caut info si in alte parti.
Sus
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Joi Noi 05, 2009 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu banii tai poti face ce doresti, nu iti baga nimenea mana in buzunar, chestia ca baietii de aici au asc niste difuzoare pe care le recomanda, alpine e f bun la head unituri.. dls, focal, helix.. sunt firme specializate doar pe ampuri & difuzoare. Pana la urma orice ai alege important e sa iti placa tie.
"CĂąnd ĂźĂŸi spune unu’ cĂŁ eÂști beat……Ăźl trimiĂŸi la culcare. CĂąnd ĂźĂŸi spun doi, te duci tu sĂŁ te culci." suna un sfat..

Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Noi 05, 2009 12:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alex21_iasi a scris:
da... si eu imi cumpar masina ca sa bag muzica in ea nu ca sa o conduc.... sa ma duc la concursuri de care se aude mai tare cu masina... de parca nu as putea sa fac un sistem audio intr-un carut ..., na ca mi-a trebuit masina... oofffff... Wink

Casul e un cas normal Siemens-VDO...

Si nu stiu ce nu ai inteles tu la mine... ce am cumparat eu odata cu masina... sau ca am cumparat masina fara un anumit casetofon... sau... poate e prea tarziu pt tine... poate esti obosit ....

imi cer scuze daca s-a inteles gresit, nu am spus nimic cu rautate , eu am incercat doar sa te sfatuiesc . daca te-a deranjat ceva , mai mult ca sigur acel lucru nu s-a vrut interpretat asa cum l-ai inteles tu .
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Noi 06, 2009 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am ascultat eu sistemul de la alpine , si e multumitor sunetul , inalta nu e pe gustul meu , insa s-ar putea tie sa-ti placa.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum